Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Μελετήσετε τα γραφόμενα του Νικηφόρου που κανένας δεν τολμά να ακουμπήσει

 Η μόνη δύναμη που περιφρονεί τα δώρα είναι ο θάνατος.

Αριστοφάνης
Μιχάλη  Τσιχριτζή Πρέπει να είσαι υπερήφανος που το τελευταίο  που σου έμεινε η διαιτησία την διέλυσες 

Και τυπικά νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ είναι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, καθώς ο Άγγλος 


παλαίμαχος ρέφερι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ενώ περιμέναμε μαζί με τον ερχομό του Εγγλέζου να μετατραπεί η Ελληνική διαιτησία σε Αγγλική έγινε δυστυχώς ρεζίλι των σκυλιών με τους καταλόγους που τα δυο τελευταία χρόνια δυστυχώς είναι ότι το χειρότερο έχει να νας παρουσιάσει η Ελληνική Διαιτησία. 
Την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 η Κ Ε Δ μας παρουσίασε ένα κατάλογο με 28 ονόματα΄που σχεδόν τα περισσότερα ήταν αρνητικά πρωτοσέλιδα Και ενώ όλοι να βαρύνονται με λάθη. δυστυχώς ηθελημένα Γιατί  περιμέναμε έναν καινούργιο κατάλογο με ονόματα περισσότερα διαπιστώσαμε μείωση  των ονομάτων.ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ  πρωτόγνωρο  λάθη που  δεν επιτρέπεται να κάνει ίνας μαθητής της  σχολής διαιτησίας.     Δεν μπορεί να είναι διαιτητής ο Φωτιάς που έχει προκαλέσει την νοημοσύνη μας. 

Οι διαιτητές και οι επόπτες των εθνικών κατηγοριών. 

Πρώτη Εθνική Κατηγορία 

Διαιτητές 21 και βοηθοί 41.Δυστυχώς κανένας από αυτούς δεν ανήκει στην Ένωση Κορινθίας. 
 
Δεύτερη  Εθνική Κατηγορία 

Έχουμε στην κατηγορία αυτή 57 διαιτητές που  κανένας δεν είναι Κορίνθιος.  Και 81 βοηθούς κάπου μέσα σ αυτούς είναι οι υποβιβασμένοι Καρσιώτης --Κωνστανόπουλος και ο Τριαντάφυλλος που συνεχίζει. 

Τρίτη Εθνική Κατηγορία. 

Εδώ έχουμε 129 διαιτητές που οι τρεις ( Ρούτσης --Μπεκάρης--Κακριδής ) είναι Κοριίνθιοι Και 270 βοηθοί που οι τέσσερις (Κλεπετσάνης--Μπουρτζοβίτης --Οικονόμου Γ,-Σπηλιώτης )   είναι Κορίνθιοι 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 
Υπήρξα διαιτητής της Ένωσης Αθηνών για πέντε χρόνια. Γι αυτό όταν ασχολούμαι  για θέματα διαιτησίας γνωρίζω πολύ τι γράφω. Νομίζω ότι σήμερα οι διαιτητές Ρούτσης και Μπεκιάρης είναι πολύ καλύτεροι από πολλούς που μας παρουσιάζει η Κ Ε Δ.δεν μπορούν ούτε καν να συγκριθούν με αυτά τα διαιτητικά ταλέντα, Και τον μεν Ρούτση τον έχουμε στάσιμο όπως και τον Μπεκιάρη θα τον κλείσουμε εκεί στην κατώτερη κατηγορία. Επίσης έχουμε την Σαχίνη Χριστίνα που την έχω χαρακτηρίσει φαινόμενο διαιτητικό ταλέντο Επίσης υπάρχει και ο Ινδός Σίνγκ μια σπάνια περίπτωση βοηθού Αλλά για να αξιοποιηθούν όλα αυτά χρειάζεται οργάνωσης την οποία και αγνοεί παντελο Λουδοβίκος 14ώς