Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Προσπάθησα αλλά δεν έπεισα

Την περασμένη Τετάρτη 13 11 13  δικάστηκα ερήμη  με αγωγή που μου έκανε ο εκδότης –Δημοσιογράφος  κ. Σπύρος  Γιαλοψός.  Με μάρτυρα κατηγορίας τον κ. Αντώνη Κουκουλά  έναν άνθρωπο της εκκλησίας και άμεσο συνεργάτη του πατέρα Νικόλαο Βασιλόπουλου  προϊστάμενο της Παναγίας της Γιάτρισσας Που είμαι βέβαιος ότι ο κ Κουκουλάς  βοήθησε για να συνταχθεί η αγωγή  αφού ήταν ο μόνος που είχε στο αρχείο του την εφημερίδας μου μια και ο κ. Γιαλοψός είναι σίγουρο  ότι ποτέ δεν θα την έχει διαβάσει  Τώρα πως ένας συνεργάτης στα εκκλησιαστικά καθήκοντα του πατέρα Νικόλαου πηγαίνει μάρτυρας εναντίον κάποιου που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του σε αυτό αρμόδιοι είναι ν α απαντήσουν ο προϊστάμενος της Παναγιάς της Γιάτρισσας πατήρ Νικόλαος όπως και ο Μητροπολίτης μας που όπως διάβασα στις εφημερίδες τον εγκωμίασε σε ομιλία του μέσα στην εκκλησία τον μάρτυρα κατηγορίας μου . Πάντως να μη βιαστούν να απαντήσουν  γιατί θα θέσω και άλλα Ερωτήματα (που θα είναι πολύ δύσκολα ακόμα και για μένα να τα υποβάλω ) και  έτσι να γίνει μια ομαδική απάντηση
Προσωπικά δεν επιθυμώ τον σεβασμό του κ. Κουκουλά μετά την δήλωση του ότι ο κ. Παύλου είναι άφιλος που σημαίνει αυτός που δεν έχει φιλικά αισθήματα ο άστοργος. Βέβαια αν δώδεκα χρόνια ήταν δίπλα στον Δήμαρχο Παύλου ανιδιοτελώς τότε του βγάζω το καπέλο Αν όμως είχε αμοιβές τότε το σκηνικό αλλάζει . Και αυτό θα το μάθουμε δια της νομίμου οδού για να συγχαρούμε τον δημότης που προσέφερε τις υπηρεσίες του στο δήμο χωρίς καμία αμοιβή   Εκτός και υπάρχει άλλη εκδοχή Θα επιθυμούσα ο κ. Κουκουλάς να είναι μάρτυρας και στη έφεση και όχι μόνο στην ερημοδικία.
Προσπάθησα  να μη γίνει η δίκη γιατί αν προχωρούσε θα μου έδινε το δικαίωμα να προβώ σε πράξεις που δεν επιθυμούσα. Στην προσπάθεια μου αυτή έχω μάρτυρες τον έγκριτο Δικηγόρο κ. Περικλή Μπαλοδήμο  που κατέβαλε αποδεδειγμένα προσπάθειες «απεγνωσμένες»  να μη γίνει η δίκη.
Επίσης και μάρτυρα  έχω τον δημοσιογράφο και συν αφεντικό του Λουτράκι Μπλοκ  κ. Μιχάλη Φιλιάνδρα που ο κ. Γιαλοψός τον έχει παντρέψει. Βέβαια αυτός έχει μια δικαιολογία ότι στο αχανές Λουτράκι δεν μπόρεσε να βρει τον κουμπάρο του αλλά βρήκε την κουμπάρα  και την ενημέρωση για τον σκοπό της επίσκεψης του.
Οι δυο λοιπόν δημόσιοι άνδρες του δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων είμαι βέβαιος ότι όταν θα ερωτηθούν θα βεβαιώσουν ότι δεν επιθυμούσα  την αντιπαλότητα .
Επειδή από  εδώ και πέρα αρχίζει η μάχη και δεν θέλω να κατηγορηθώ ότι έκανα κακό σε κανέναν αφού προσωπικά πιστεύω στο Χριστό  χωρίς να κάνω μεγάλους σταυρούς και να έχω μόνιμο στασίδι στην ενορία μου που είναι η Παναγιά η Γιάτρισσα.
Ο αμυνόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα στοιχεία που υπηρετούν την αλήθεια που λέγονται από τους δημότες αλλά κανένας δεν τολμά να τα δημοσιεύσει.
Επίσης ο αμυνόμενος έχει την υποχρέωση    να ζητήσει την βοήθεια  της πολιτείας για να αποδείξει  πλέον επίσημα  αυτά που έχει κατά καιρούς γράψει αλλά και αυτά που δεν έχει γράψει γιατί δεν ήταν σε θέση άμυνας. Υπόσχομαι ότι θα υπάρχουν θέματα για κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια αλλά και εφημερίδες. Και δηλώνω ότι δεν θα σταματήσω και η μάνα μου να κατέβει από τον άλλο κόσμο και να μου το ζητήσει.
Πόλεμο κάποιοι που δεν φαίνονται θέλανε θα τον έχουν. Μα αυτούς θα βγάλω στην σκηνή των γεγονότων για να πάψουν να επηρεάζουν  καταστάσεις στο δήμο που έχω την τιμή να είμαι Δημότης.

Και που επιθυμώ να με διοικούν οι εκλεγμένοι από τον λαό και κανένας άλλος