Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Κύριε Τσιχριτζή δεν είμαι κακόβουλος όπως με στοιχεία αποδεικνύω ενώ εσείς είσαστε δειλός αφού δεν τολμάτε ούτε το όνομα μου να γράψετε



Η Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας έστειλε στην εφημερίδα μας την παρακάτω απάντηση και την διάβασα όταν έφευγα για την Αθήνα και επομένως ήταν αδύνατον να δώσω άμεση απάντηση. 
Αυτή είναι η απάντηση της ένωσης στα δικά μου δημοσιεύματα.

ΕΠΣ Κορινθίας:
Προς αποκατάσταση της αλήθειας για τα ιατρικά μηχανήματα
 «Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τα ιατρικά μηχανήματα και την λειτουργία της κάρτας υγείας ποδοσφαιριστών, ενημερώνομε την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι, τα μηχανήματα παρεδόθησαν στην προηγούμενη Διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Νίκα από την Ε.Π.Ο. με πρόεδρο τότε τον κ. Γκαγκάτση το έτος 2007. Έκτοτε είχαν δοθεί από το τότε Δ.Σ στον Δήμο Τενέας στον οποίον ήταν Δήμαρχος ο κ. Χασικίδης, ιατρός και μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.
Το ιατρείο αυτό για δύο έτη δεν λειτούργησε ποτέ για τον σκοπό που είχαν διατεθεί από την Ε.Π.Ο. Όταν ανέλαβε τις τύχες του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου η τότε Διοίκηση με πρόεδρο τον Κ. Τσιχριτζή το 2009, προσπάθησε μετά από συνεννόηση με τον κ. Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό να λειτουργήσει ως Δημοτικό Ιατρείο καθόσον ο Ιατρικός Σύλλογος Κορίνθου έφερνε αντιρρήσεις και κωλύματα λόγω του Π.Δ. 84/2004, καθόσον ήταν αδύνατη η έκδοση άδειας λειτουργίας Ιατρείου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.
Πράγματι ο Δήμος Κορινθίων με την υπ΄αριθμ. 198/2010 απόφασή του ενέκρινε την Δημιουργία Δημοτικού Ιατρείου στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και στην συνέχεια παραχώρησε έναν χώρο στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου προκειμένου να τοποθετηθούν τα μηχανήματα και να γίνει προσπάθεια να λειτουργήσει ως Δημοτικό Ιατρείο.
Πλην όμως εξαιτίας του ότι είναι αδύνατη η νόμιμη έκδοση αδείας λειτουργίας από τις Αρμόδιες Αρχές αυτό δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα τα ιατρικά μηχανήματα να μην χρησιμοποιούνται αλλά να βρίσκονται σε φυλασσόμενο χώρο στο ΔΑΚ Κορίνθου συσκευασμένα, τακτοποιημένα κι όχι παρατημένα ως κάποιοι κακόβουλοι διαδίδουν».
 Σχολιασμός Νικηφόρου
Αν και διάβασα αυτή την έκθεση ιδεών και ομολογώ πολύ κουράστηκα να την ερμηνεύσω αλλά δεν μπόρεσα αφού είναι και κακογραμμένη και γεμάτο ανακρίβειες Και βλέπω την δραματική προσπάθεια του κ. Τσιχριτζή προσωπικά να καλύψει μια εγκληματική παράλειψη όχι μόνο με ανακρίβειες αλλά και με αστειότητες και με χοντρά ψέματα  και χαρακτηρισμούς που δεν τολμά να γράψει το όνομα; Μου όπως κάνω εγώ γιατί είναι δειλός. Και δεν είναι η πρώτη φορά αφού κατά το παρελθόν με χαρακτήρισε ζώο αφού είπε πάλι χωρίς να με ονομάσει ότι ουρλιάζω. Αυτός είναι ο ηγέτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Που συνεργάζεται με τον κ. Πετρόπουλο που στην Γενική συνέλευση του Ιουλίου του 2012 στην ομιλία του με χαρακτήρισε αρχιψευταρά και παλιάνθρωπο. Και ο άλλος συνεργάτης ντου κ. Σπανός σε δική μου εκπομπή που ήταν καλεσμένος με χαρακτήρισε αλήτη. Και στην ίδια  γενική συνέλευση και αυτός με κατήγγειλε ότι τον χαρακτήρισα ομοφυλόφιλο που όμως δεν μπόρεσε να αποδείξει που νέκανα αυτόν τον χαρακτηρισμό.
Βέβαια και η καταγγελία του κ. Σελλά ότι έφτιαχνα παιχνίδια  είναι πράξης αξιόποινη που έπρεπε να την ερευνήσετε αλλά όμως την πνίξατε αν και εμείς που είμαστε στο Δ Σ του Ολυμπιακού Κορίνθου ζητήσαμε να γίνει ένορκη διοικητική εξέταση  
Τώρα θα μου πείτε ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά μετά την άρνηση του κ. επειδής να δώσει οικονομικά στοιχεία  στο μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής να τα ΕΛΈΓΞΕΙ

Χαλεπόν άρχεσθαι υπό χείρονος
( Είναι σκληρό να άρχεσαι υπό χειρότερο σου)
                                            Δημόκριτος

                                                                                           Κακόβουλος σημαίνει αυτός που επιθυμεί το κακό άλλου.
Και δειλός αυτός που δεν έχει αυτοπεποίθηση και θάρρος που στερείται τόλμης και γενναιότητας.

 Προσωπικά ποτέ στη ζωή μου δεν είχα αυτή την επιθυμία να αποζητώ το κακό του άλλου.  Και για τον λόγο αυτόν  στα κείμενά μου αλλά και  στην τηλεόραση αναφέρω και ονόματα αλλά και στοιχεία.
Ενώ ο δειλός αοριστίες όπως αυτό που γράφει η ένωσης στην απάντηση που έστειλε στην εφημερίδα μας «ως κάποιοι κακόβουλοι διαδίδουν».
 Επειδή το έγγραφο σας κ. πρόεδρε ( ένας είναι ο πρόεδρος) έχει γενικότητες είσαστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε επάνω στα ερωτήματα μου γιατί με τις αοριστίες πρέπει να πάμε σε μαντείο.  Βέβαια αυτός που στερείται επιχειρημάτων συντάσσει εκθέσεις ιδεών που και γι’ αυτές χρειάζονται προσόντα που εσείς δεν έχετε αφού μόνοι σας  διαψεύδεστε με τα δικά σας γραπτά. Με αποτέλεσμα να είσαστε αξιολύπητοι 
Να δημοσιεύσετε το έγγραφο παραλαβής των μηχανημάτων  από την διοίκηση του κ. Νίκα γιατί αυτό  που γράφετε  «τα μηχανήματα παρεδόθησαν στην προηγούμενη Διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Νίκα από την Ε.Π.Ο. με πρόεδρο τότε τον κ. Γκαγκάτση το έτος 2007.» φανερώνει ότι έχετε τάσεις συσκότισης από την μια του θέματος  και από την άλλη να κάνετε συνένοχο τον κ. Νίκα και τους συνεργάτες του. . Και αν δεν ήμουνα εγώ ομολογώ ότι θα το είχατε πετύχει και μάλιστα πολύ εύκολα.
Αλλά ατυχήσατε γιατί θα είμαι απέναντι σας όχι όπως κάνετε εσείς με αποκυήματα της φαντασίας σας αλλά με στοιχεία
Γράφετε ότι ο κ.Νίκας παρέλαβε τα μηχανήματα  2007 και προσωρινά το δέχομαι αλλά όμως  το 2007 αρχίζει την 1 Ιανουαρίου και τελειώνει την 31 Δεκεμβρίου   Μόνο που έχουν ένα χρόνο διαφορά οι δυο αυτές ημερομηνίες. Και ως μάγοι σε αυτά αναφέρετε ένα σκέτο 2007.
Αν και εμείς γνωρίζουμε ότι τα μηχανήματα η διοίκηση υπό  τον κ. Νίκα τα παρέλαβε μερικούς μήνες πριν παραδώσει σε σας την εξουσία.
Μια δημοσίευσης του εγγράφου παραλαβής θα μας λύσει το πρόβλημα.
Και εδώ πάλι θα ήθελα να μας λέγατε αν είχατε το δικαίωμα να κάνετε αυτές τις συμφωνίες με το δήμο.
Αλλά εγώ δέχομαι ότι όλα ήταν όπως εσείς μας τα γράφετε  Τότε γιατί στείλατε αυτό το έγγραφο στο Δήμο αφού τα μηχανήματα όπως γράφετε στο ενημερωτικό σας βρίσκονται σε φυλασσόμενο χώρο στο Δημοτικό Στάδιο συσκευασμένα και τακτοποιημένα και όχι παρατημένα που εγώ ο κακόβουλος γράφω.
Και επειδή μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις ( αθάνατοι  Κινέζοι με τα ωραία σας ) παρακαλώ να απολαύσουν οι αναγνώστες της εφημερίδας μας πως είναι η σύγχρονη συσκευασία ευπαθών ιατρικών μηχανημάτων όπως είναι ο υπερηχογράφος καρδιάς

 Τώρα αν αυτό λέγεται συσκευασία πρέπει να εξεταστεί η λέξης τι σημαίνει.
Και ερχόμαστε στη λέξη χρησιδάνειο που  πρόκειται ουσιαστικά για μια σύμβαση μεταξύ ενός χρήστη και ενός χρησάμενου, βάσει της οποίας ο πρώτος δανείζει τον δεύτερο δίχως αντάλλαγμα, με την προϋπόθεση ότι ο τελευταίος θα επιστρέψει το αντικείμενο στον πρώτο μετά το πέρας της σύμβασης
Πρέπει εδώ να μας παρουσιάσετε την δική σας σύμβαση μεταξύ Ε Π Ο και Ενώσεως για να δούμε αν είχατε το δικαίωμα να κάνετε αυτή την σύμβαση.
Αλλά εγώ ο κακόβουλος που θέλω το κακό των αθλητών  δέχομαι ότι υπέρτατο καθήκον είναι να ενεργοποιηθούν τα ιατρικά μηχανήματα.

Γιατί στις 22 Νοεμβρίου του 2013 ζητήσατε τα μηχανήματα να σας επιστραφούν αφού το συμφωνητικό που δεν εφαρμόστηκε  υπογράφτηκε 17.2.11 μεταξύ Δήμου και ένωσης και αφήσατε να περάσουν δυο (2) χρόνια εννέα (9) μήνες και δεκαπέντε (15) μέρες για να ζητήσετε από το δήμο τα ιατρικά εργαλεία που σας ανήκουν; Αυτό είναι ένα σκληρό ερώτημα που περιμένει απάντηση και σύμφωνα με την δική σας μέθοδο δεν θα μας την δώσετε ποτέ.
Γιατί νομίζετε ότι είσαστε σταλμένοι από τον Θεό για να διοικήσετε το άμοιρο Κορινθιακό ποδόσφαιρο
Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο κ. επειδής ( ένας είναι ο γενικός που ξοδεύει τόση βενζίνη για την ένωση) έγινε θηρίο που δημοσίευσα το εμπιστευτικό έγγραφο που στείλατε στο δήμο για την παραλαβή των ιατρικών μηχανημάτων που τόσο καλά φυλάσσονται .
Και καλά αφού την πάθατε γιατί δεν χρησιμοποιείτε το επιχείρημα  σας το ακαταμάχητο που είναι αυτό της σιωπής;
Βέβαια όλες αυτές τις συμφωνίες πρέπει να είχαν  περάσει από το διοικητικό συμβούλιο και να έχουν γραφτεί όλα όσα έχουν γίνει στα πρακτικά  του διοικητικού συμβουλίου όπως το καταστατικό ρητώς ορίζει ‘
Αυτή είναι η ουσία όλου του θέματος και όλα τα άλλα που υποστηρίζετε είναι παραμύθια για πολύ μικρά παιδιά αλλά ούτε όμως και αυτά θα σας πιστέψουν.
Και σας ερωτώ  κ. πρόεδρε ( ένας είναι ο πρόεδρος) αν φτιάχνατε ένα  ιατρείο στις αίθουσες που σας παραχώρησε ο κ. Δήμαρχος και το λειτουργούσατε ποιος θα τολμούσε να σας καταγγείλει .
Απλά δεν είσαστε πλασμένος για μεγάλα πράγματα γιατί δεν έχετε οράματα.
Γιατί ποτέ δεν πιστέψατε αν και ασχολείστε με τα νιάτα ότι ο υπέρτατος νόμος είναι η σωτηρία των .
Και αυτό θα μπορούσατε να το αποδείξετε αν θα αξιοποιούσατε τα ιατρικά μηχανήματα.
Θα επανέλθω γιατί η απάντηση με το έγγραφο που στείλατε στο Δήμο  έχουν πολλές ομοιότητες με την έκθεση του πιστολέρο  παρατηρητή με το φύλλο του αγώνα  Π Α Ο Λουτράκι  και Ολυμπιακού Λουτρακίου που έγγραψε ο διαιτητής  .
Αυτά ως πρώτη επιφανειακή απάντηση.
Θα επανέλθω για να σχολιάσω  το έγγραφο αποστολής από την Ε Π Ο των μηχανημάτων στην διοίκηση του κ. Νίκα αφού η ημερομηνία είναι καθοριστική την οποία και πρέπει να δημοσιοποιήσετε
Μέχρι τότε καλή νύχτα να έχετε κ. Πρόεδρε ( ένας είναι ο πρόεδρος)

Υ Γ Μήπως η επιστροφή  των μηχανημάτων από το γήπεδο στην ένωση φέρει το όνομα
 Θωμαϊδης  : η δίκη της Δευτέρας  στο Σκάι;
Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί  ότι ο Νικηφόρος παραμονεύει και  δεν θα αφήσει καμία σκιά να μη φωτιστεί   στο τεράστιο θέμα που έχει ως τίτλο Ιατρικά μηχανήματα Ήταν καιρός πλέον να μπείτε και εσείς στο παιχνίδι. Και όχι να ενεργείτε μέσω τρίτων.
Και  πάλι καλή νύχτα να έχετε κ. Πρόεδρε ( ένας είναι ο πρόεδρος)