Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Νέα από την Κορινθιακή διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα  μεταξύ των ομάδων του Ατρομήτου Χιλιμοδίου  και του Πέλοπα Κιάτου είναι ο Παντελής Χονδρόπουλος που προσωπικά τον θεωρώ μέσα στους καλύτερους  διαιτητές του νομού μας. Που για λόγους που εμείς δεν γνωρίζουμε βρέθηκε εκτός των πινάκων διαιτητών που αγωνίζονται στα εκτός νομού μας πρωταθλήματα. Ο αγώνας τελείωσε και οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια. Και εκεί τους επισκέφτηκε ο παρατηρητής της διαιτησίας του αγώνα που ήταν ο κ. Ανδρέας Ντούλης και όπως μα είπε κάποιο παπαγαλάκι του έκανε παρατηρήσεις ΄Τα πήρε στο κρανίο ο Παντέλος και του απάντησε και μάλιστα εκτός εαυτού " τολμάτε να μου κάνετε παρατηρήσεις εσείς που με καταστρέψατε; Άνοιξε την πόρτα και φύγε αμέσως.>"Ψάχνω και εγώ να βρω που σφυρίζει ο Παντελής στην έκτη αγωνιστική και δεν τον βρίσκω πουθενά. Ενώ ο κ. Ντούλης ήταν παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα Ολυμπιακού Λουτρακίου -- Ηρακλής Ξυλοκάστρου. Το δικό μου ερώτημα. Έχει το δικαίωμα ο παρατηρητής διαιτησίας να πηγαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών;

Και ενώ πιστεύαμε ότι ο κ. Βλαχοπάνος μετά τα εγκληματικά λάθη που έκανε στον αγώνα Κόρινθος 06 με το Ζευγολατιό επανήλθε δριμύτερος στον αγώνα Κυπέλλου . Στην έκτη αγωνιστική τον όρισαν επόπτη σε δυο αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.
Και ήθελα να τον είχα στον αγώνα Ολυμπιακού Λουτρακίου με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου  για να δει πως παρακολουθούν τις φάσεις οι σωστοί και χωρίς πολλά κιλά επόπτες.
Τον Νίκο Τριαντάφυλλο τον είχα δει και άλλοτε και με είχε εντυπωσιάσει Αλλά καο ο επίσης νεαρός Σάνος και αυτός γνωρίζει πολύ καλά το οφ σάιτ.
Κύριες Πάγκα πρέπει να μελετήσετε πολύ τις περιπτώσεις που μπορεί να δώσει ο διαιτητής κίτρινη κάρτα.