Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ο Σπύρος Γιαλοψός κατέλυσε κάθε έννοια κράτους

Και ενώ ετοιμαζόμουνα να ρωτήσω τους άρχοντες δημοτικούς άρχοντες συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων  πόσα πληρώνει ο κ. Σπύρος Γιαλοψός για χρήση πεζοδρομίου για το καφέ που έχει στην πλατεία 25 Μαρτίου
Κάποιος καλός άνθρωπος μου είπε ότι ο κ. εκδότης δεν χρησιμοποιεί πεζοδρόμιο για να μη έχει καμία υποχρέωση στο δήμο αλλά τον δρόμο που αποτελεί μέρος της πλατείας Δεν τον πίστεψα και πήγα να δω μόνος μου αυτά που μου είπε ο φίλος. Και έντρομος διαπίστωσα ότι είχε απόλυτα δίκιο
Όπως παρατηρείτε στην φωτογραφία που τράβηξα σήμερα Παρασκευή 22 Νοενβρίου 2013 ( που οι σοφοί Κινέζοι έχουν πει ότι μια φωτογραφία αξίζει με χίλιες λέξεις )ο φίλος είχε απόλυτο δίκιο.
Και πρέπει να ντρέπονται οι πάντες που ο κ. Γιαλοψός κατέλυσε κάθε έννοια νομιμότητας.
Βέβαια ο κ. Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας προσωπικά εμένα μου είπε ότι δεν διαβάζει τοπικές εφημερίδες. Και είναι βέβαιο ότι από μπλοκ δεν θα  καταδέχεται καν να ασχοληθεί . Το αστυνομικό τμήμα του Λουτρακίου αυτό το γνωρίζει αφού πολλές φορές έχω δει αστυνομικούς υπαλλήλους να πίνουν εκεί  καφέ. Και μόλις ένας παρκάρει παράνομα ή δεν φορά ζώνη τον γράφουμε. Και εδώ ένας μαγαζάτορας έχει κατασκηνώσει στο δρόμο της πλέον πολυσύχναστης πλατείας  της πόλεως και κανένας δεν το πήρε είδηση.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι αξιολύπητοι εκτός βεβαίως της ΕΒΙΤΑΣ που δυστυχώς τρέμουν τον κ. Σπύρο Γιαλοψό.
Κύριε Υπουργέ προστασίας του πολίτη. 
Στο Λουτράκι ο κ. Γιαλοψός τους έχει αντικαταστήσει όλους και επομένως και εσάς. Και εγώ επηρεασμένος από τα λόγια του Χέγκελ που είχε πει ότι " ...στους Έλληνες αναπτύχθηκε για πρώτη φορά η συνείδηση  της ελευθερίας" περπατούσα με καμάρι. Φαίνεται ότι ούτε αυτός ούτε και εσείς δεν έχετε περάσει από το Λουτράκι που ένας καταστηματάρχης κατασκηνώνει μέσα στο δρόμο Προσωπικά επαναστατώ όχι εναντίον του κ. Γιαλοψού αλλά με όλους αυτούς που με εκπροσωπούν από τον Δημοτικό Σύμβουλό και τον Αστυνομικό υπάλληλο και φτάνω μέχρι τον πρωθυπουργό.
Ο Περικλής Γιαννόπουλος ο διανοητής κάπου γράφει " ...νέοι νέοι νέοι ετοιμασθήτε δια τον αγώνα του φωτός κατά του σκότους"
Αν ζούσε σήμερα στο Λουτράκι τι θα έλεγε για την περίπτωση του κ. Γιαλοψού ;
Μήπως νέοι να παλέψετε για να πάψουν να μας διοικούν φοβισμένοι άνθρωποι που δίνουν την εξουσία να την διαχειριστεί κάθε Σπύρος Γιαλοψός.