Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Μιχάλη Τσιχριτζή Ο Νικηφόρος δεν είναι υβριστής ούτε ουρλιάζει αλλά θέτει ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις



Επειδάν ακούσητε κρίνατε μη πρότερον προλαμβάνετε
(Πρώτα να ακούσετε και μετά να κρίνετε και να μη λέτε προηγουμένως τίποτα.)

                                                Δημοσθένης


 Προς τον

Κ. Μιχάλη Τσιχριτζή

Πρόεδρο της Ε Π Σ Κορινθίας

Κύριε.

Την περασμένη Τετάρτη  30.10.13 μπαίνοντας σε γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι  και ήταν περίπου γύρω στις 7 και 30 το απόγευμα είπατε απευθυνόμενος στον καταστηματάρχη να βάλει το ΑΧΙΟΝ για να παρακολουθήσει την εκπομπή που κάνει ο υβριστής μου. Βέβαια ο παραγωγός της εκπομπής ήμουνα εγώ και ο ατομικός σας υβριστής πάλι εγώ.
Και άλλοτε και μάλιστα στη γενική συνέλευση είπατε ότι ουρλιάζω
Και όπως είναι γνωστό μόνο τα ζώα ουρλιάζουν. Γιατί ουρλιάζω σημαίνει ότι βγάζω άγρια και μακρόσυρτη κραυγή . Και αυτό το ακούμε από τους σκύλους και τα τσακάλια.
Ύβρις σημαίνει απρεπής έκφρασης η οποία προσβάλει την τιμή και την αξιοπρέπεια κάποιου .
Είσαστε λοιπόν υποχρεωμένος επειδή είσαστε δημόσιο πρόσωπο να αποδείξετε που σας έβρισα για να έχετε το δικαίωμα για να με χαρακτηρίσετε υβριστή σας. Βέβαια όλα αυτά τα λέτε και μάλιστα με ύφος τέτοιο που λέτε στον τρίτο που δεν σας λιβανίζει ότι τον Νικηφόρο τον έχω για πλάκα αφού είναι υβριστής και ουρλιάζει όπως ο σκύλος.
Εγώ δεν περνώ την πόρτα του εισαγγελέα γιατί έχω την πένα μου και την φωνή μου. Εσείς όμως γιατί δεν το τολμάτε αφού είσαστε και μέσα στο φυσικό σας χώρο.
Σας υβρίζω κ. Τσιχριτζή όταν σας ρωτώ για πολλοστή φορά τα παρακάτω .
1—Αφού χρησιμοποιήσατε  τον Τέλη Βελέντζα εν γνώσει σας  ότι δεν έχει οικονομική δυνατότητα  ( σας είχε έγκαιρα ενημερώσει  ο Τάσος ο Φίλης και εγώ το είχα γράψει στην εφημερίδα Σήμερα)  και γίνατε πρόεδρος και μετά το φιάσκο που πήγατε να εξαργυρώσετε την επιταγή του και ήταν ανύπαρκτη δεν γυρίσατε στην γενική συνέλευση και να πείτε ότι όλους μας ξεγέλασε ο επενδυτής. Και να παραδώσετε την εντολή την οποία πήρατε όχι με ορθόδοξο τρόπο.  Κάνατε όμως κάτι που ίσως να μη μπορούν να το πιάσουν μυαλά συνηθισμένα. Πήγατε και βρήκατε τον Σωτήρη τον Γρανιτσιώτη που εσείς δεν τον αφήσατε να διεκδικήσει το αξίωμα του προέδρου  της Κορίνθου επειδή δεν ήταν μέλος της ομάδας .Ενώ ο κ. Κουγιας που παλαιότερα έγινε πρόεδρος δεν ήταν και αυτός μέλος. Αλλά όμως πείσατε τον κ. Γρανιτσιώτη να σας δώσει 100.000 ευρώ που είχε καταθέσει στον κ. Νίκα για τα πρώτα έξοδα της ομάδας για να μπορέσετε να παραμείνετε στη θέση του προέδρου..
Και εσείς υποσχεθήκατε ότι θα του δώσε την προεδρία της ομάδας.
Πλην όμως ο κ. Γρανιτσιώτης σας έδωσε τις 100.000 ευρώ ενώ εσείς ποτέ την προεδρία.
Υπάρχει σε όλη αυτή την πρώτη παράγραφο έστω και η παραμικρή ανακρίβεια; Βέβαια δεν είμαι υποχρεωμένος να σας ρωτήσω αν πουθενά σας βρίζω γιατί η παιδεία μου με το απαγορεύει και η ανατροφή που πήρα από την οικογένεια μου να σέβομαι τον συνάνθρωπο μου.
Η κριτική με στοιχεία κάνει καλό σε αυτόν που διοικεί αν θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Και όταν δεν μπορεί ούτε να διορθώσει ούτε και να απαντήσει χαρακτηρίζει όχι δημόσια τον άνθρωπο που προσπαθεί να τον βοηθήσει υβριστή.  
2—Ενώ η Κόρινθος πήγαινε για πρωτάθλημα κανένας δεν θα τολμούσε να πει ότι  θα χάσει το πρωτάθλημα εσείς διώχνετε τον Κορίνθιο προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα.. Και στον αγώνα της ομάδας με τον Αίαντα Παραλίας  Ασπροπύργου που η ομάδα της Κορίνθου έκανε περίπατο αφού κέρδισε με σκορ  0-3 . Και ενώ είσαστε χαρούμενος για την νίκη σας πάγωσε ο πρόεδρος του Αίαντα όταν σας είπε ότι να μη χαίρεστε αφού  θα μηδενιστείτε γιατί χρησιμοποιήσατε  τιμωρημένο ποδοσφαιριστή.
Και η μόνη σας κίνηση ήταν εσείς να καθίσετε στον πάγκο και να εξαφανιστεί  ο μέχρι τον αγώνα ο γενικός αρχηγός της ομάδας που ήταν συμπτωματικά και ιδιοκτήτης και οδηγός του πούλμαν που μετέφερε την ομάδα. Έξυπνος συνδυασμός .
Και δυστυχώς για σας η ΕΠΟ κάθε Παρασκευή έστελνε ΦΑΧ με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που ήταν τιμωρημένοι. Και μόνο εσείς είχατε ΦΑΧ στο γραφείο σας.  Και από τότε ρωτώ και απάντηση δεν παίρνω γιατί χρησιμοποιήσατε τον τιμωρημένο ποδοσφαιριστή  . Τώρα αν η ερώτηση αυτή είναι υβριστική τότε είμαι υβριστής.
Εσείς όμως είσαστε υπόλογος και πρέπει να απαντήσετε στο ερώτημα μου. Γιατί διώξατε από την μια τον προπονητή Τζαναβάρα και από την άλλη χρησιμοποιήσατε τον τιμωρημένο ποδοσφαιριστή Καφαντάρη.
3—Γιατί με την ομάδα της Ηλιούπολης  όταν αγωνίστηκε η Κόρινθος δεν χρησιμοποιήσατε τον τακτικό τερματοφύλακα της ομάδας Παναγιωτόπουλο; Και όταν σε μια συνέντευξη σας ρώτησε ο κ. Δελής γιατί έγινε αυτό εσείς είπατε « Ουδέν σχόλιο» Τι εννοούσατε  με τις δυο αυτές λέξεις. Γιατί η ομάδα της Ηλιούπολης τότε δεν ήταν από τις συνηθισμένες στο χώρο του ποδοσφαίρου.
4—Όταν θελήσατε να κατακτήσετε την θέση του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας  η ενδεδειγμένη κίνησης ήταν να κάνετε γενική συνέλευση και να παραιτηθείτε. Εσείς ορίσατε τον κ. Τζουμάνη συνεργάτη σας ως πρόεδρο και οι εφημερίδες έγραψαν ότι  ο Παντελής Μπιτούνης θα είναι ο καινούργιος επενδυτής  της ομάδας
Και εδώ έρχεται  το μεγάλο ερώτημα που ίσως να το χαρακτηρίσετε  υβριστικό μια και δεν μπορείτε να απαντήσετε Με ποιο δικαίωμα εσείς ένας νομικός δώσατε ένα ερασιτεχνικό σωματείο σε έναν παράγοντα που το πέρασμα του από την Καλλιθέα δεν ήταν και τόσο σωστό.
Εδώ λοιπόν ενεργήσατε όχι σύμφωνα με τον νόμο  ( που δεν έχετε καμία δικαιολογία αφού είσαστε νομικός) αλλά  τελείως αντίθετα. Κάνατε συναλλαγή με κάποιον επενδυτή που δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα της Κορίνθου. Και το σπουδαιότερο με την υπογραφή του δικού σας ανθρώπου  Παναγιώτη Τσουμάνη έκανε συμβόλαια  ο Μπιτούνης  ο ανύπαρκτος διοικητικά στην ομάδα με ποδοσφαιριστές που ήταν στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στον πάτο να τους ανεβάσει στον αφρό. Και να χρεώσει την Κόρινθο με ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ ή σε δραχμές 378.345.200. Για τα γεν που εσείς ενδιαφέρεστε   ως πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ο Λ Π ( που σας διόρισε ο κ. Παπαληγούρας ) πρέπει να γνωρίζετε καλύτερα απ’ όλους.
Εσείς λοιπόν ευθύνεστε για το άνοιγμα αυτό που όλως παράνομα βάλατε στην Κόρινθο τον Παντελή Μπιτούνη.    
 Κύριε
Δεν είμαι ούτε σκύλος ούτε υβριστής. Αλλά ένας άνθρωπός που αγωνίζεται για την αλήθεια και την δικαιοσύνη  έννοιες ευλογημένες από τον Χριστό.  Γι αυτό και θα πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που με τα παραπάνω στοιχεία που παρουσίασα δεν το υπηρετείτε.Και απορώ γιατί εσείς κρύβεστε όταν σας κατηγορώ ανοιχτά και βάζετε άλλους να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.