Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Καλά να πάθετε.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι διαιτητές για να διαιτητεύσουν πρέπει να πάρουν ένα ποσό. και κανένας δεν σφυρίζει χωρίς πληρωμή. Και καλά κάνουν γιατί πλέον ο αθλητισμός δεν είναι για τους διαιτητές χωρίς αμοιβή αφού στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οι μόνοι που όλοι πληρώνονται είναι οι διαιτητές. Και επάνω στις αμοιβές οι σύλλογοι των διαιτητών είχαν ένα ποσοστό που ήταν ικανό να συντηρούνται  τα γραφεία των Κορινθίων διαιτητών που είναι ιδιόκτητα.
Και η διοίκηση της ένωσης σωστά ενεργώντας είπε στους διαιτητές σύλλογο δεν έχετε αφού στη δίκη που έγινε με μάρτυρα κατηγορίας του Γιώργου Δούρου έχει διαλυθεί.  Και τα ποσοστά που δίνατε στο σύλλογο σας για να μη σας βαραίνουν θα το δίνετε σε μας
Τώρα με ποιο αιτιολογικό αυτό δεν το εξετάζουμε μια και ο κ. Γκρούτσης αγωνίζεται να βρει ευρώπουλα από τους διαιτητές εκτός βέβαια των ποσοστών
Που σημάνει σε προσφορά των διαιτητών. Βέβαια  ο κ. Δημήτρης θα μπορεί να δίνει ένα μέρος από την αμοιβή που εισπράττει ως παρατηρητής της διαιτησίας που είναι πεντακόσια ( 500) ευρώ σε κάθε αγώνα ή 170.000 δραχμές Δηλαδή όσα παίρνει ένας μεγάλος αριθμός προνομιούχων συνταξιούχων στη χώρα μας.
Το να δίνεις ένα ποσοστό για το σύλλογο σου είναι φυσιολογικό γιατί πηγαίνουν στο ταμείο το δικό σου. Και με αυτά θα κάνεις τις γιορτές σου και μερικές φορές να ενισχύεις  και τους διαιτητές που δεν τα βγάζουν πέρα. Πηγαίνοντας τα ποσοστά αυτά στην ένωση κανένας δεν μπορεί να καταλάβει που θα πηγαίνουν και γιατί.
Και επομένως καλά να πάθετε  που πιστέψατε στα μεγάλα αλλά ψεύτικα λόγια.