Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ και μυρσίνη συ δοξαστική μη παρακαλώ σας μη λησμονάτε την χώρα μου. Οδυσσέας Ελύτης



Καμαρώσετε αυτά που είπε σε ποδοσφαιρικό στέκι κορυφαίος παράγοντας του ποδοσφαίρου 
Παράγοντας :Πονάει η π…
Πελάτης του καφενείου :ποια π…
Παράγοντας; Γι αυτή που έφαγαν οι  απέναντι στη Στερεά Ελλάδα.
Αηδιάζω και μόνο που γράφω όλα αυτά . Αλλά για να δείξω το επίπεδο που έχουμε στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο .
Αθώος λοιπόν ο κ. Δασκαλόπουλος για το τσούζει αφού υπάρχουν χειρότερα. 
Και αυτά τα είπε ο κορυφαίος παράγοντας πριν καν συνεδριάσει η πειθαρχική επιτροπή αφού τον δημοσίευσα τον διάλογο στην Πρωινή την 1 11 13 και η πειθαρχική επιτροπή συνεδρίασε στις 6 11 13 .Που σημαίνει ότι ο κορυφαίος παράγοντας είχε βγάλει την απόφαση του. 
Και μετά συνεδριάζει η πειθαρχική επιτροπή που μέλος είναι ο αρχιφύλακας Ιατρού ( πως είναι δυνατόν να είναι παρών σε όλες τις δύσκολες φάσεις της ένωσης σαν να μη είναι αστυνομικός υπάλληλος αλλά της ένωσης ) που χωρίς καμία αρμοδιότητα να είναι και πάλι στο επίκεντρο των γεγονότων και ενώ γνωρίζει τα διατρέξαντα   εθελοτυφλεί. 
Και έτσι επαληθεύεται ο κορυφαίος παράγοντας που είπε για το πέος ότι τσούζει και μάλιστα προσδιόρισε και γεωγραφικό στίγμα αφού ονόμασε την ομάδα του Ολυμπιακού που  βρίσκεται στην Στερεά Ελλάδα που είναι το Λουτράκι.  
Και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου τιμωρείται με 4  αγωνιστικές εκτός έδρας να παίζει και 800 ευρώ πρόστιμο. Ο αντιπρόεδρος κ. Τάσος Νάνης με τρία χρόνια να μη μπορεί να πλησιάσει γήπεδο και 800 ευρώ πρόστιμο. Και η κ. Μαρία Μίχα έπεσε στα μαλακά αν και είπε σύμφωνα με το κατηγορητήριο ότι όλοι οι διαιτητές είναι πούστηδες. 
Και τιμωρείται με 200 ευρώ πρόστιμο και δυο μήνες να μη μπορεί να ασκεί διοίκηση. 
Και το κατηγορητήριο είναι αυτό που έγραψε ο κ. Δημόπουλος για την κ. Μίχα  "«…γιατί μια ζωή μας γαμάνε τον Ολυμπιακό, όλοι οι διαιτητές ίδιοι και λαμόγια και δεν υπάρχει κανένας, που να μη είναι πούστης».
Που είναι μια πρόταση που σηκώνει πολύ γέλιο αφού είναι ασύντακτη και την λέει κάποιος που δεν πρέπει να έχει σώας τας φρένας ή να είναι υπό την επήρεια ουσιών.
Και εδώ υπάρχει επιείκεια στην επιβολή της ποινής αφού πάντα σύμφωνα με το κατηγορητήριο η κ. Μίχα χαρακτηρίζει μια τάξη ολόκληρη όπως είναι οι διαιτητές ότι είναι ομοφυλόφιλοι 
Διακόσια ( 200) ευρώ ή δραχμές 68.000 είναι ευτελές ποσόν. 
Και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν επαναστατούν οι διαιτητές που η τιμή τους έχει πέσει τόσο χαμηλά.