Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ο Μάνταλος ακατάλληλος για το σημερινό ντέρμμπι

Το σημερινό ντέρμπι δεν είναι όπως τα άλλα. Θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου και αυτό τα λέει όλα. Οι θεατές δεν απέχουν πολύ από τον αγωνιστικό χώρο και έτσι η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταδίδεται μέσα στους παίκτες με αποτέλεσμα μπορεί ακόμα και ένας φιλικός αγώνας να μεταβληθεί σε πεδίο μάχης . Γιατί δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι από αγώνες βόλεϊ έχουν ξεκινήσει αιματηρά επεισόδια και να έχουμε ακόμα; και δολοφονίες. Το δικό μας μπλοκ  είναι το μοναδικό που έγραψε ότι μόνο ο Κερκυραίος διαιτητής Τάσος Κάκος θα μπορέσει να φέρει σε πέρας τον αγώνα αυτόν.
Και η Κ Ε Δ του κ. Δούρου όρισε τον Αθηναίο Διαιτητή Σταύρο Μάνταλο να διευθύνει τον αγώνα  αυτόν που είναι πολύ εύκολο ιδίως σήμερα όπως έχει διαμορφωθεί η κατάστασης να έχουμε επεισόδια που από καρδιάς εύχομαι  ο αγώνας να τελειώσει ομαλά.
Κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο ο Σταύρος Μάνταλος διαιτητεύσει δέκα τέσσερις  ( 14) αγώνες  από τους οποίους οι τέσσερις ήταν με τον Ολυμπιακό ρεκόρ απλησίαστο αφού ένδεκα διαιτητές δεν είχαν την υψίστη  τιμή να σφυρίξουν παιχνίδι του Θρύλου
Βέβαια και πέρσι σφύριξε ο ίδιος διαιτητής το ντέρμπι αλλά όμως στο ΟΑΚΑ και αυτό δεν πρέπει η επιτροπή να μη το έλαβε υπόψη της.
Και ας δούμε κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο ποιοι διαιτήτευσαν τον Ολυμπιακό.
1-- Αρετόπουλος δύο φορές. Είναι αυτός που διαιτητικά έκανε αίσχη στον αγώνα Πλατανιά - Παναθηναϊκού.
2--Βοσκάκης δυο φορές . Ναι είναι το ίοδιο πρόσωπο που διέλυσε τον Άρη για να κερδίσει ο Πλατανιάς Που στο ξενοδοχείο του προέδρου έδωσε την δεξίωση ο διαιτητής για την βάφτιση του παιδιού του αν και ήταν κάτοικος Ρεθύμνου και η βάφτιση έγινε στα Χανιά
3-- Δασκαλόπουλος  που είναι δικός μας παιδί μια φορά.
4-- Δημητρόπουλος που διαιτήτευσε έξη αγώνες και οι δυο ήταν με τον Ολυμπιακό. Και κανένας δεν θα μπορέσει να ξεχάσει τον αγώνα Κυπέλλου Παναχαϊκής Ολυμπιακού.
5-- Γιάχος μια φορά γιατί τον κρατούσαν για τον τελικό του κυπέλλου  της ντροπής
6-- Αμπαρκιολης δυο φορές διαιτήτευσε τον Ολυμπιακό και γελάει ο κόσμος γενικά με τις διαιτησίες του
7--Ιωαννίδης δυο φορές σφύριξε τον Ολυμπιακό και φέτος έδωσε εξετάσεις με τον αγώνα Π Α Ο Κ --Αστέρα μη σφυρίζοντας δυο πέναλτι υπέρ του Π Α Ο Κ. Που έχει την αναίδεια να θέλει να διεκδικήσει πρωτάθλημα.
8-- Παππάς από την Αθήνα τρεις φορές
9- Σιδηρόπουλος  τρεις φορές και είναι γνωστές οι διαιτησίες του.
10- Σπάθας τρεις φορές με αποτέλεσμα να του πει ο ιδιοκτήτης του Αστέρα να μη ξαναπατήσει το πόδι του στην Τρίπολη
Και καμία φορά το μπουμπούκι της Ελληνικής διαιτησίας που απόσταση 50 εκατοστών δεν είδε τον Μανιάτη που απέκρουσε την μπάλα που πήγαινε προ τα δίχτυα της ομάδος του Ολυμπιακού.
Εμείς τα γράφουμε πριν να γίνουν τα επεισόδια. Γιατί μάθαμε να μη κλαίμε στο έπάμω στο χυμένο γάλα.