Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Κόρινθος-- Παναθηναϊκός σε φιλική αναμέτρηση









Αύριο η ομάδα του Παναθηναϊκού θα αγωνιστή με την Κόρινθο στο δημοτικό στάδιο της πόλεως μας. Ομολογώ ότι είναι μια επιτυχία της διοίκησης γιατί φανερώνει ότι έχει πολλές καλές σχέσεις με τον ιστορικό σύλλογο
Διαβάζω την συνέντευξη του προέδρου της Κορίνθου και σταματώ σε αυτά τα συγκεκριμένα που  έκανε έκκληση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο γήπεδο να συμπεριφερθούν κόσμια προκειμένου να μην χαλάσει η γιορτή της πόλης.»
Ομολογώ ότι διάβασα πολλές φορές τα λόγια αυτά που δεν μπορώ να τα καταλάβω γιατί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να κάνουν επεισόδια και να χαλάσουν την ατμόσφαιρα . Γιατί έχουν προηγούμενα με την Κόρινθο οι οπαδοί της ομάδας Αντίθετα πάντα είχε καλές σχέσεις.
Και συνέχισε «Είμαστε χαρούμενοι που μετά από είκοσι χρόνια αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό. Καλούμε όλη την φίλαθλη Κορινθία τους παράγοντες της πόλης, επιχειρηματίες γονείς και παιδιά να έρθουν στο γήπεδο και να απολαύσουν την αναμέτρηση’ για να ενισχυθεί και η Κόρινθος οικονομικά.’|»
Κύριε Πρόεδρε όταν στους τρεις φιλάθλους οι δυο μπαίνουν χωρίς να πληρώσουν τότε να μη ζητάς οικονομική ενίσχυση  γιατί είμαι βέβαιος ότι αν θα κάνετε τραπέζι στην ομάδα τα έσοδα δεν θα φτάσουν για πληρώσετε.
Προσπαθώ συνεχώς να σας επισημάνω την ανυπαρξία  οργάνωσης στην πόρτα του γηπέδου αλλά δεν μπόρεσα. Γιατί στους 1.000 φιλάθλους όταν έχουμε 38ι7 εισιτήρια τότε να μη περιμένετε ανακούφιση των οικονομικών σας κ. Πρόεδρε