Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Γιατί συνεχίζουν και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα ομάδες που έχουν γράψει ιστορία .



Δίνει ένα πέναλτι ο Λαμπρόπουλος υπέρ του ΠΑΟΚ και τον βάζουν στο ψυγείο για μερικά παιχνίδια. Δεν τολμάνε όμως να τον στείλουν σπίτι του γιατί φέρει ένα ιστορικό όνομα  του θείου του που κάποτε μαζί με τον δικό μας τον αείμνηστο καθηγητή Κυριακόπουλο και τον Δέδε  από την Καλαμάτα διοικούσανε την διαιτησία. Οι επαΐοντες  λοιπόν σέβονται την ιστορία.!!!


Ο Δασκαλόπουλος  επειδή δεν έγραψε στο φύλλο του αγώνα   Π Α Ο – Ο Φ Η ότι  του πετάξανε μπουκάλια έχει μπει στο ψυγείο από την Πέμπτη αγωνιστική. Και ξέρετε γιατί γίνεται όλος αυτός ο σαματάς; Μα προς παραδειγματισμό. Σου λέει το φοβισμένο ανθρωπάκι που παριστάνει τον άρχοντα και τρέμει μη του κόψουνε τα 1.500 ευρώ που είναι η αμοιβή του σε κάθε παιχνίδι που σφυρίζει  για να τιμωρήσει το δικό του ο Δούρος εμένα θα με εξαφανίσει. Πάντα το υποστήριζα και συνεχίζω να το υποστηρίζω ότι ο διαιτητής Δασκαλόπουλος έχει μέσα στο γήπεδο μια αξιοπρέπεια. Και αυτό το απέδειξε στα τοπικά πρωταθλήματα  που όλες οι ομάδες που είναι δυνατές στην  διοίκηση της ένωσης που έχει τον τίτλο Αναγέννηση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου  έχουν βγάλει ανακοινώσεις σε βάρος του και αυτός συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά. Και ο κ. Λογοτέχνης που είναι και πρόεδρος της τοπικής Κ Ε Δ δεν τον προστάτεψε Και όμως είχε το θράσος να πει για μένα ότι είμαι εναντίον του συγκεκριμένου διαιτητή.









Αλλά όμως η διαιτησία του κ. Αμπάρκολη παρουσιάζει τοπικό ενδιαφέρον. Αφού βαθμολογητής του ( παρατηρητής διαιτησίας) ήταν ο Δημήτρης ο Γκρούτσης που σε συνέντευξη του το 2009 όταν ήταν γενικός αρχηγός της Κορίνθου και προεκλογικός υπαρχηγός  ( αφού αρχηγός ήταν ο κ. Δούρος) του κ. Μιχάλη Τσιχριτζή  είχε πει ότι αν  δεν έκανε αντιπολίτευση ο Νίκας στον Γκαγκάτση  η Κόρινθος θα είχε καλύτερη τύχη . Και αντί να σταλεί στην επιτροπή  φιλάθλου ιδιότητας σήμερα  είναι ο ηγέτης της Κορινθιακής διαιτησίας.
Πρέπει τώρα το ταξίδι όχι στα Κήθυρα αλλά στα Χανιά που έκανε να του βγει πολύ ξινό  γιατί υποχρεώθηκε να καλύψει τον διαιτητή με την έκθεση του. Και αν αυτό δεν είναι σωστό ας δώσει στην δημοσιότητα τους βαθμούς που έβαλε στον διαιτητή- εργαλείο του συστήματος. 

Ο διαιτητής  Βοσκάκης διέλυσε τον Άρη γιατί τόλμησε και νίκησε την Βέροια που ανήκει στο νομό  Ημαθίας που ο πρόεδρος της ένωσης του νομού  είναι ο αξιότιμος κ. Καραμελίδης.
Τα βαφτίσια του παιδιού του ο κ. Βοσκάκης  που έγιναν τον περασμένο  Ιούλιο τα έκανε σε Ξενοδοχείο του Πλατανιά αν και είναι κάτοικος του νομού Ρεθύμνου. Και ξέρετε ότι αποδεκατισμένος ο Άρης που παίζει το επόμενο παιχνίδι ; Μα με τον Πλατανιά. Και ξέρετε ποιόν έβαλε παρατηρητή διαιτησίας η Κ Ε Δ στον αγώνα Βέροια – Άρη; Μα τον κ. Μπερσή από την Αρκαδία που ο υιός του προέδρου της ένωσης είναι υπάλληλος του μεγαλομετόχου της Βέροιας. Τώρα με ρωτάτε ποιος είναι ο πρόεδρος της ένωσης Αρκαδίας Ντροπή γιατί σας απαγορεύω να μη γνωρίζετε τον κ. Προύτζο που τώρα τελευταία έχασε μερικά δαχτυλίδια  (θέσεις)  αλλά παραμένουν τα δάχτυλα για να τα ξαναφορέσουν.





Στον αγώνα Παναθηναϊκού  και Πανθρακικού ο διαιτητής. Κουκουλάκης  ιατρός οφθαλμίατρος  από το Ηράκλειο βλέπει και καταλογίζει πέναλτι και ο επόπτης ο Φραγκιαδάκης από τα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα από την Κω   ακυρώνει την απόφαση του άρχοντα του αγώνα γιατί βρήκε ότι προηγήθηκε πριν να καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών οφ σάιτ
Και τι βγήκε στην εκπομπή η Δίκη της Δευτέρας  Ο  Λεωνίδας Φραγκιαδάκης  είναι δημιούργημα του υφυπουργού αθλητισμού Νικητιάδη. Δηλαδή ο άνθρωπος όπως είπε διαιτητής προερχόμενος και αυτός από τα Δωδεκάνησα αν και πολύ νεώτερος του τον έφαγε στην στροφή ή την στροφή να την ονομάσουμε πολιτικό πρόσωπο. 





Ο Διαιτητής Ιωαννίδης από την γειτονική Αργολίδα δεν καταλογίζει δυο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Θα τολμήσει κάποιος να του κάνει ακόμα και απλή παρατήρηση;
Και ο  Ολυμπιακός να έχει  όχι την καλύτερη ομάδα αλλά και οι αναπληρωματικοί παίκτες είναι και αυτοί δεύτεροι
Και μπαίνει το ερώτημα Γιατί γίνονται όλα αυτά;  Μα για να μη υπάρχουν μεγάλες ομάδες παρά μόνο δυο Ο Ολυμπιακός και οι αναπληρωματικοί. Οι άλλοι όλοι υπάρχουν για να συμπληρώνουν  τον βαθμολογικό πίνακα.
Και κάθομαι και προβληματίζουμε γιατί ομάδες με ιστορία συμμετέχουν σε αυτή την φαρσοκωμωδία; Κανένας από αυτούς δεν καταλαβαίνει ότι έχουν  διαλυθεί ποδοσφαιρικά τα πάντα;
Και επιμένουν να παίζουν μα σημαδεμένη τράπουλα.  Και την Α Ε Κ την οδήγησαν στην Τρίτη κατηγορία και να πανηγυρίζουν όλοι που η ομάδα τους κέρδισε τον Άγιο Νικόλα της Κρήτης. Και ο διαιτητής που εκεί την οδήγησε  ο αξιότιμος κ. Τιρτσώνης να συνεχίζει και να διαιτητεύει ακόμα και διεθνείς αγώνες. 
Και μου έρχονται στο νου τα λόγια του μεγάλου μας ποιητή Κωστή Παλαμά
 Φωτιά ! να κάψω την Παράδεισο Και έκραξες: «Νερό! Την κόλαση να σβήσω»
Γιατί αν και ο αθλητισμός έχει βρει πάτο τι άλλο ως κράτος μας περιμένει  και είμαστε βέβαιοι ότι τα λόγια του μεγάλου μας ποιητή ταιριάζουν γάντι.