Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η δικαιοσύνη ομίλησε




Η Πειθαρχική επιτροπή με πρόεδρο τον κ. Παναγιώτου  Δικηγόρος το επάγγελμα και μέλη τους κυρίους  Ιατρού  Αστυνομικός υπάλληλος  με τον βαθμό του  αρχιφύλακα  Κανατσούλης  συνεδρίασαν και αποφάσισαν


ΑΠ 5/30.10.13

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 30.10.2013

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με ποινή αποκλεισμού οκτώ (8) αγωνιστικές ημέρες τιμωρήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

(ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) ΒΑΡΑΒΕΡΗΣ Α. (ΑΔ 1208078)

(ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) ΚΟΛΙΑΚΟΣ Π. (ΑΔ 428592)



ΕΚ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σχολιασμός  Νικηφόρου.

Ο Μαχάτμα Γκάντι είχε πει ότι « …στο αίμα πλέει ο Ήλιος της Δικαιοσύνης»
Και εγώ αντικαθιστώ το αίμα και το κάνω σκοπιμότητα.
Πηγαίνω στο άρθρο 10 παράγραφος παράγραφο  δ που γράφει  « …ποινή τεσσάρων αγωνιστικών ημερών αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται για υβριστική έργω ή λόγω προς τον διαιτητή.»
Ο διαιτητής γράφει στο φύλλο του αγώνα  
Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 8—Μετά την λήξη του αγώνα και καθώς αποχωρούσαμε από τον αγωνιστικό χώρο ο ποδοσφαιριστής τις φιλοξενούμενης ομάδος Κολλιάκος Παντελής κινήθηκε απειλητικά εναντίον μας χωρίς όμως ν α καταφέρει να μας πλησιάσει διότι τον κρατούσε ο προπονητής του Πέρρας Αναστάσιος. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής απευθυνόμενος προς τον προπονητή του  του είπε άσε με να τους γ…ω»
Εδώ ομολογώ ότι δυσκολεύουμε να πιάσω την σημασία των λέξεων που χρησιμοποιεί ο κ. Δασκαλόπουλος
Πλησιάζω σημαίνει  ότι κοντεύω να φτάσω  ενώ όταν δεν καταφέρεις να πλησιάσεις δεν μπορεί να είσαι κοντά στα διαδραματιζόμενα γεγονότα.
Εδώ χαλάει ο κόσμος και από μακριά – όπως ο ίδιος ο διαιτητής γράφει-- διαπίστωσε  τι είπε ο Κολλιάκος αφού δεν τον πλησίασε καν. . Βέβαια είχε το δικαίωμα η επιτροπή λόγω ασάφειας του φύλλου να καλέσει τον διαιτητή για να διευκρινίσει τι ήθελε να πει με αυτό « δεν μπόρεσε να πλησιάσει»  Εκτός και αν είχε κοριό ο διαιτητής  και  είχε την δυνατότητα  να ακούσει αυτά που ο παίκτης έλεγε στον διαιτητή.
Εκτός και υπήρχαν οι άνθρωποι Κοριοί που μετέφεραν αυτά που είπε ο Κολλιάκος στον προπονητή του την ώρα που τον κρατούσε.
Προσωπικά άλλη ερμηνεία δεν μπορώ να δώσω.
Και ερχόμαστε στην τιμωρία του ποδοσφαιριστή Βαβαβέρη  που αυτός είναι δημιούργημα παρατηρητή τάξεως και  Διαιτητή.
Ο παίκτης αποβάλλεται στο 90 λεπτό και . ενώ η ομάδα του χάνει με 2-0 και μάλιστα η αποβολή είναι και επεισοδιακή αφού ο ποδοσφαιριστής όπως αναφέρει στο φύλλο του αγώνα ο διαιτητής του είπε ότι θα του κάνει την σεξουαλική πράξη στη μύτη. Η αποβολή ήτα πλήρως δικαιολογημένη . Αλλά όμως εδώ ο παίκτης δεν βγήκε έξω από τον αγωνιστικό χώρο   όπως ο κανονισμός ορίζει. Και υπεύθυνος  είναι ο διαιτητής και ο γυμνασίαρχος  
Με αποτέλεσμα να γίνουν όλα αυτά που επακολούθησαν.
Και εδώ αποδεικνύεται το σχέδιο εξόντωσης του Ολυμπιακού που δεν ψήφισε τον κ. Τσιχριτζή.
Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 4—Ενώ έκανα επανέναρξη του παιχνιδιού ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μπήκε εντός του αγωνιστικού χώρου διακόπτοντας το παιχνίδι και λέγοντας μου μπράβο το έκανες πουτάνα
Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 5—Μετά από παρέμβαση συμπαικτών του  απομακρύνθηκε κλοτσώντας μια μπάλα και μπουκάλι με νερό προς  στην κερκίδα.
Αν και έχει κάνει όργια ο ποδοσφαιριστής τα αρμόδια όργανα δεν τον αποβάλουν του αγωνιστικού χώρου γιατί θέλουν στοιχεία  επιβαρυντικά για να διαλύσουν τον Ολυμπιακό. Ενώ ο κ. Δημόπουλος Ιαβέρης της νομιμότητας στον αγώνα Ελλάς Βέλου Παννεμεατικός  που  έβγαλε δυο δημοσιογράφους  από τον αγωνιστικό χώρο Στον αγώνα ΠΑΟ Λουτράκι και Ολυμπιακό τροχονόμος για να μπουν ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών άνθρωποι αναρμόδιοι που όμως χρήσιμοι για να πουν  το όνομα του φιλάθλου Βαραβέρη  ακόμα και το μικρό του .
Για τις παραλείψεις των δυο αυτών αξιωματούχων ποιος θα τους τιμωρήσει;
Η σκηνοθεσία διάλυσης του Ολυμπιακού πλήρως πέτυχε με μια μικρή διαφορά Δεν υπολόγισαν ότι θα είμαι και εγώ στο Θώ δειο στάδιο.
Ο κ. Δασκαλόπουλος έδωσε εξετάσεις και είμαι βέβαιος ότι η ποινή της απομόνωσης έληξε και είναι και πάλι ο εκλεκτός της Κ Ε Δ.
Αφού το μήνυμα το είχε πάρει  και επιτέλους κατάλαβε ότι ή είσαι μαζί μας ή λες αντίο στη διαιτησία. Και επειδή θέλει να είναι κοντά στο μεροκάματο την πλήρωσε ο Ολυμπιακός.
Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συμπονέσουμε  τον κ. Δασκαλόπουλο αφού τα λεφτά είναι πολλά Γεώργιε.
Και θα μπορούσε ακόμα να γυριστεί και σε ταινία  με τον τίτλο « Ήμαρτον δεν θα το ξανακάνω και θα γράφω για τον ΠΑ Ο ακόμα και ανακρίβειες  μια και τα μπουκάλια που μου πετάξανε παραλίγο να τα μετατρέψει η Κ Ε Δ σε μανταλάκια ( έτσι φώναζαν οι παλιατζήδες 12 μανταλάκια μια μπουκάλα) και με βγάλει από την κατάψυξη και με κρεμάσει  να στεγνώσω χρησιμοποιώντας τα μανταλάκια

Αλλά το θέμα δεν τελειώνει εδώ. Δυστυχώς για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο από εδώ αρχίζει . Και προσωπικά θα το φτάσω μέχρι το τέλος.