Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το μπλοκ του Α Ο Λουτρακίου δικαιολογείται να είναι μονόπλευρο



Η ενημερότητα είναι δυο ειδών.: αυτή που κολακεύει τους φίλους της ομάδας και αυτή που αντικειμενικά παρουσιάζει τα πράγματα . Στην αυριανή Πρωινή 30.10.13 απαντώ και στα δέκα τέσσερα ( 14) κατηγορώ του κ. Δασκαλόπουλου. Και εκεί επάνω θα ήθελα να μου απαντήσει ο αρμόδιος που ενημερώνει το μπλοκ της ομάδας του Α Ο Λουτρακίου
Γιατί η λέξης περίπατος που χρησιμοποιεί φανερώνει ή ασχετοσύνη ή ο φανατισμός δεν τον αφήνει να δει τα πράγματα όπως είναι.
Ξεχνά ο Α Ο Λουτράκι ότι ήταν γηπεδούχος και είχε την ευθύνη για την τάξη στο γήπεδο.
Και όμως τα αποδυτήρια ήταν κέντρο διερχομένων.Ο κ. Βουτσινάς και ο κ. Τοτόμης δεν ήταν ποτέ φίλοι της ομάδας του Ολυμπιακού.Η διοίκησης του Ολυμπιακού με έχει διαγράψει από μέλος ενώ η ομάδα του Α Ο Λουτρακίου με τίμησε αφού δυο φορές με εμπιστεύθηκε την θέση του προέδρου της γενικής συνέλευσης. Και όμως είμαι υποχρεωμένος με στοιχεία που δημοσιεύω στην εφημερίδα της Κορίνθου Πρωινή και θα τα ανεβάσω και αυτά αύριο.
Δέχομαι κάθε κριτική καλόπιστη ή και κακόπιστη αλλά όμως με το όνομα του συντάκτη.
Ο φίλος που ενημερώνει το μπλοκ του Α Ο Λουτρακίου έπρεπε να γράψει ότι το ντέρμπι από ποδοσφαιρικής πλευράς δεν μπορούσε να ήταν χειρότερο .
Και για τους φιλάθλου έπεσε έξω γιατί το μόνο παρήγορο σε αυτό τον αγώνα ήταν η παρουσία των παιδιών που στην ανάπαυλα του ημιχρόνου πλημμύρισε  τον αγωνιστικό χώρο. Που για μένα ήταν η πιο όμορφη στιγμή του στα χαρτιά ντέρμπι.