Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ο κ. Βλαχοπάνος κάνει αστειάκια.

Για τους μη γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα  ο κ. Βλαχοπάνος είναι διαιτητής ποδοσφαίρου  και αστυνομικός  υπάλληλος
Που ήταν οδηγός της κ. Κόρκα όταν ήταν Βουλευτής  και τώρα οδηγός του αστυνομικού διευθυντή Κορινθίας. Χθες που επισκέφτηκα  τον κ. Διευθυντή  της Αστυνομίας  βρισκότανε στο προθάλαμο του κ. Διευθυντή  μου  είπε δήθεν αστειευόμενος ότι έχει πάρει από την διαιτησία είκοσι δυο ( 22) ευρώ.
Και επειδή δεν επιτρέπω σε κανέναν να παίζει με την εφημερίδα που γράφω για τον λόγο αυτό είμαι υποχρεωμένος να του δώσω μια απάντηση  με αριθμούς. Και καλό θα είναι όταν με συναντά  να είναι να προσέχει  και να μη του δίνει αέρα υπεροχής επειδή ήταν στην έδρα του και εγώ εκτός.
Στην πρώτη αγωνιστική  κ. Βλαχοπάνο  η επιτροπή διαιτησίας σας όρισε βοηθό Διαιτητή σε αγώνα πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας και διαιτητή σε αγώνα  Β κατηγορίας και εισπράξατε  το ποσό των πενήντα τεσσάρων (54) ευρώ που σε δραχμές μας κάνουν 18.360.
Στη δεύτερη αγωνιστική ακριβώς την ίδια αποστολή είχατε  ( επόπτης στην Α κατηγορία και διαιτητής στη Β ) και επομένως εισπράξατε  το ποσό των πενήντα τεσσάρων (54) ευρώ που σε δραχμές μας κάνουν 18.360.
Στην Τρίτη αγωνιστική  είσαστε επόπτης στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και στο καινούργιο της Α2 κατηγορίας  και πέσατε λίγο γιατί εισπράξατε σαράντα επτά ( 47)  ευρώ ή σε δραχμές 15980  Το συνολικό ποσόν για τις τρεις αγωνιστικές είναι εκατό πενήντα πέντε  (155)  ευρώ ή σε δραχμές 52.700. Σε μια εποχή που για μισθό  400 ευρώ το μήνα έχουν υποβληθεί 160.000 αιτήσεις. Και εσείς  κ. Βλαχοπάνο αυτά τα έχετε  εισπράξει  σε τρεις αγωνιστικές εργαζόμενος  4 ώρες  και 30 λεπτά  το Σαββάτο και άλλες τόσες την Κυριακή. Και αν συμπληρωθεί ο μήνας θα έχετε με αυτά τα δεδομένα τα διακόσια ( 200) ευρώ  το θέμα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Και επειδή πληροφορήθηκα ότι είσαστε στην αστυνομία συνδικαλιστής θα ήθελα την άποψη σας  επάνω σε αυτό το θέμα. Και επειδή έντρομος έμαθα από υπεύθυνα χείλη  ότι στην Αστυνομική Διεύθυνση δεν διαβάζετε τοπικές εφημερίδες  αυτό το σχόλιο θα το ανεβάσω στο μπλοκ μου και θα το πω και στην τηλεόραση.