Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος έδωσε εξετάσεις υποταγής στα αφεντικά του και περιμένει να γίνει και πάλι αποδεκτός και να βγει από την ψύξη .

Η ιστορία μας λέει ότι μόνο ο Ιούλιος Καίσαρ μπορούσε να υπαγορεύει σε πολλούς συγχρόνους γραμματείς.
Διαβάζοντας το φύλλο αγώνα που έγραψε ο κ. Δασκαλόπουλος υποκλίνομαι μπροστά στην πρωτοφανή ικανότητα του  να τρώει ξύλο και ταυτόχρονα να παρακολουθεί τι παθαίνουν οι συνεργάτες του και ο παρατηρητής του αγώνα και τι λένε οι ποδοσφαιριστές εναντίον του .
Αλλά ας πιάσουμε μαζί  τα δέκα τέσσερα  (14) κατηγορώ του εκ Μεσσηνίας προερχόμενο αστέρι  της διαιτησίας κ. Δασκαλόπουλου  που όμως τον χρεώνεται η Κορινθία  και ας τα σχολιάσουμε με στοιχεία όμως. Γιατί αυτός μπορεί να έγραψε ελαφρά τη καρδία όλα αυτά αλλά εμείς δεν θα τον ακολουθήσουμε  στην ανευθυνότητα του  Μάθαμε στη ζωή μας ότι υποστηρίζουμε να το αποδεικνύομαι πάντα με αποδείξεις  χωρίς να έχουμε την ανάγκη πληροφοριών από πληροφοριοδότες που κυκλοφορούσανε ελεύθερα μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών χωρίς να έχουν καμία αρμοδιότητα αφού δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο του αγώνα. Με την ανοχή του παρατηρητή τάξεως κ. Δημόπουλο που αλλού το παίζει Ιαβέρης της νομιμότητας και αλλού τροχονόμος για να περάσουν οι πάντες στα αποδυτήρια των διαιτητών.Και το σπουδαίο εδώ είναι ότι όλοι πιστεύουν το φύλλο αγώνα  μας το έδωσε η ομάδα του Ολυμπιακού που από εκεί με έχουν διαγράψει επειδή βρήκα ατασθαλίες. Μα όταν θα καταλάβει ο κ. πρόεδρος ( ένας είναι ο πρόεδρος) αυτούς που με πληροφορούν τότε είμαι βέβαιος ότι θα πάρει τα βουνά. Μα να κάνει υπομονή και θα διαπιστώσει  ότι οι δικοί του δεν είναι και πολύ δικοί του όχι μόνο από το σημερινό δημοσίευμα αλλά και από τα άλλα που έρχονται.  


Το φύλλο αγώνα Π Α Ο Λουτράκι – Ολυμπιακός Λουτρακίου που γι’ αυτό θα ντρέπεται μια ολόκληρη ζωή ο κ. Δασκαλόπουλος
 Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 1—Στο 84 λεπτό απέβαλα με κόκκινη κάρτα ( δεύτερη κίτρινη) τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης  ομάδος Κορδαλή Ν. διότι μετά από επίτευξη γκολ της γηπεδούχου ομάδος χειροκροτούσε ειρωνικά εμένα και τον Β βοηθό μου .

Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Εδώ έχουμε δεδικασμένο με τον Βοσκάκη από το Ρέθυμνο  που πήγε να συγχαρεί τον διαιτητή παίκτης  του Άρη Θεσσαλονίκης και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη αποδεκατίζοντας τον Άρη για να μπορέσει να νικήσει ο Πλατανιάς μέσα στη Θεσσαλονίκη το υπόλοιπο της ομάδας του Άρη. Αλλά όμως εδώ έχουμε μια σχέση του διαιτητή με τον Πλατανιά. Που ο κ. Βοσκάκης έκανε την βάφτιση του παιδιού του στον Πλατανιά και την δεξίωση στο Ξενοδοχείο του προέδρου της ομώνυμης ομάδας. Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει η αποβολή του Κορδαλή με όλα αυτά  Μα ο Ολυμπιακός Λουτρακίου ήταν εναντίον της σημερινής διοίκησης της ένωσης. Και  το χειροκρότημα του  Κορδαλή είχε την ίδια τύχη. Αφού σε σφάζω που δεν σφυρίζω το φάουλ που από εκεί ξεκίνησε το γκολ  έρχεσαι τώρα εσύ και με χειροκροτείς για το σφάξιμο. Τι θέλεις ή δεν την θέλεις την κόκκινη κ. Κορδαλή μας; Γιατί τον αγώνα τον παρακολουθούσε και ο πρόεδρος  ένας είναι ο πρόεδρος και με το χειροκρότημα κινδυνεύω να με παρεξηγήσει. Αυτά σκέφτηκε ο από την Μεσσηνία  προερχόμενος φέρελπις νέος που ήθελε να αποδείξει στο αφεντικό – πρόεδρο της ένωσης ότι είμαι μαζί σας και άδικα βρίσκομαι στο ψυγείο.

Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 2—Στο 90 λεπτό απέβαλα με κόκκινη κάρτα ( δεύτερη κίτρινη) τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδος Βαραβέρη Ν γιατί έπαιζε επικίνδυνα κατά αντιπάλου.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Επειδή ήμουνα σε απόσταση αναπνοής από την φάση δικαιολογημένη ήταν η αποβολή και μάλιστα υπερθεματίζω και επιμένω ότι  ήταν κατευθείαν κόκκινη γιατί τον ποδοσφαιριστή του Π Α Ο Λουτράκι τον τραυμάτισε.
Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 3—Μετά την αποβολή του και καθώς απομακρυνόταν είπε γ..ω την μύτη σου.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Αν και λόγω ηλικίας έχω διαβάσει πολλά γύρω από το SEX  αυτού του είδους την σεξουαλική πράξη δεν έτυχε ποτέ ούτε καν να την ακούσω
Γηράσκω αεί διδασκόμενος είπε ο Σωκράτης αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει απάντηση ούτε από τον Θάνο τον Ασκητή. Και νομικά δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτού του είδους η βρισιά. Και εδώ η αναγραφή στο φύλο του αγώνα φανερώνει τον φανατισμό του συντάκτη του να μη αφήσει τίποτα ασχολίαστο. Και δεν πρόσεξε ότι αυτή η παράγραφος τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 4—Ενώ έκανα επανέναρξη του παιχνιδιού ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μπήκε εντός του αγωνιστικού χώρου διακόπτοντας το παιχνίδι και λέγοντας μου μπράβο το έκανες πουτάνα
Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Ο κανονισμός εδώ τι λέει κ. Διαιτητή μας ότι ο αποβληθείς ποδοσφαιριστής οδηγείται με ευθύνη του παρατηρητή στα αποδυτήρια. Και μάλιστα ποιος ποδοσφαιριστής αυτός που έβρισε τον διαιτητή και επομένως είναι σε πολύ άσκημη ψυχολογική κατάσταση.
Και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βράζουν που η ομάδα τους έχει δεχτεί τέρμα και έχει αποβληθεί και ο ποδοσφαιριστής γιατί σας χειροκρότησε
Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε επανέναρξη του αγώνα με την παρουσία του παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Μα το σχέδιο που έχετε καταστρώσει για να διαλύσετε την ομάδα του Ολυμπιακού για να ικανοποιήσετε  τον κ. Πρόεδρο ( ένας είναι ο πρόεδρος) και να μεσολαβήσει να μπείτε στο μισθολόγιο των 1.500 ευρώ. ( τόσα παίρνουν ως αμοιβή σε κάθε αγώνα οι διαιτητές.)
Επομένως για όλα όσα έκανε ο αποβληθείς ποδοσφαιριστής υπεύθυνος είσαι εσύ κ. Δασκαλόπουλε και ο παρατηρητής του αγώνα ο πιστολέρο που σκοτώνει δημοσιογράφους. Και αν υπήρχε επιτροπή διαιτησίας θα σε τιμωρούσε γι’ αυτή την παράλειψη. Μα τα μέλη της επιτροπής νοιάζονται για τα δεκαπέντε (15) ευρώ που παίρνουν ως παρατηρητές διαιτησίας και τα άλλα εκτός Κορινθίας.


Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 5—Μετά από παρέμβαση συμπαικτών του  απομακρύνθηκε κλοτσώντας μια μπάλα και μπουκάλι με νερό προς  στην κερκίδα.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Εδώ πλέον αποκαλύπτονται πλήρως οι προθέσεις του κ. άρχοντα του αγώνα Ενώ αδυνατεί να επιβάλει την τάξη αφού τον ποδοσφαιριστή οι παίκτες τον έβγαλαν έξω. Αλήθεια ο κ. Δημόπουλος ο παρατηρητής του αγώνα που ξέρει μόνο να απειλεί δημοσιογράφους και να τους βγάζει από τους αγωνιστικούς χώρους που βρισκότανε  όταν έκανε όλα αυτά ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού; Μάλλον μιμήθηκε τον πρόεδρο ( ένας είναι ο πρόεδρος) όταν ήταν γυμνασίαρχος στον τελικό του αίσχους  που πήγε στην τουαλέτα όταν έκανε ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών ο μεγάλος ( Μαρινάκης) μια και του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.


Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 6—Στο 90 λεπτό μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδος φίλαθλος του Ολυμπιακού Λουτρακίου ο οποίος σε κάθε απόφαση κατά του Ολυμπιακού μας αποδοκίμαζε έριξε ένα μπουκάλι γεμάτο με νερό  0,50 CM προς τον Α βοηθό τον οποίο τον πέτυχε στο δεξί πόδι και τον τραυμάτισε  ελαφρά. Έκανα προσωρινή διακοπή του αγώνα. Για 8 λεπτά. Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια διότι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Λουτρακίου  προσπάθησαν να εισέλθουν εντός του αγωνιστικού χώρου. Αλλά και για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον πρώτο βοηθό διαιτητή.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Παρακαλώ εδώ πρέπει να μετρήσουμε  τα γραφόμενα  του κ. Δασκαλόπουλου που παρουσιάζουν επιστημονικό ενδιαφέρον.
Ο ΠΑΟ Λουτράκι επιτυγχάνει τέρμα από την πλευρά του τέρματος που είναι προς το Λουτράκι. Ο άρχοντας του αγώνα βλέπει με τα μάτια που έχει στην πλάτη τον φίλαθλο που τον έχει σταμπάρει αφού αποδοκιμάζει κάθε απόφαση του  να πετά ένα μπουκάλι στον επόπτη που είναι στην αντίθετη  πλευρά 
Δεν μπόρεσα να καταλάβω  τι βοήθεια  προσφέρθηκε στον επόπτη πηγαίνοντας στα αποδυτήρια που δεν θα μπορούσε να δοθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Εδώ ο διαιτητής που θέλει να προστατέψει το άθλημα και μετά τους ποδοσφαιριστές  διακόπτει τον αγώνα και ζητά την παρουσία αστυνομικής δύναμης για να συνεχίσει. Και το Αστυνομικό τμήμα γειτνιάζει με το γήπεδο. Και δεν το κάνεις αυτό γιατί θέλεις να διαλύσεις τον Ολυμπιακό  Και αυτό  βγαίνει μόνο του με τις πράξεις και τις παραλείψεις των οργάνων που είχε ορίσει η ένωσης για την διεξαγωγή του αγώνα.  . Έχεις αποβάλει τον Κορδαλή  αποβάλεις και τον Βαραβέρη  τι άλλο περίμενες να ανάψει η βενζίνη που είναι η εξέδρα. Μα θα μου απαντήσετε αν όλα αυτά δεν γινόταν πως η ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου θα έβγαινε από την κούρσα του πρωταθλήματος που είχε την «θρασύτητα» να διεκδικεί
Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 7—Καθώς βγαίναμε προς τον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρώσουμε τον αγώνα ο παράγοντας της φιλοξενούμενης ομάδος κ. Αναστάσιος Νάνης με σταμάτησε και μου είπε « …όπου σε πετύχω εσένα μ…ο θα σε γ…ω
Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Την αλήθεια κ. Δασκαλόπουλε πρέπει να την λέμε ολόκληρη. Όταν ήρθε ο κ  Νάνης να σας ζητήσει να επανέλθετε στο γήπεδο εσείς του πετάξατε νερά και πορτοκαλάδες; Να βγείτε και να το διαψεύσετε Αλλά  η μνήμη σας όμως φωτογραφίζει τα πάντα  σαν ένας πολύ καλός πρακτικογράφος

Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 8—Μετά την λήξη του αγώνα και καθώς αποχωρούσαμε από τον αγωνιστικό χώρο ο ποδοσφαιριστής τις φιλοξενούμενης ομάδος Κολλιάκος Παντελής κινήθηκε απειλητικά εναντίον μας χωρίς όμως ν α καταφέρει να μας πλησιάσει διότι τον κρατούσε ο προπονητής του Πέρρας Αναστάσιος. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής απευθυνόμενος προς τον προπονητή του  του είπε άσε με να τους γ…ω
Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Η οικογένεια Κολλιάκου αποτελεί για το ποδόσφαιρο του Λουτρακίου και ολόκληρης της Κορινθίας ιστορία και κανένας Μεσσήνιος  Δασκαλόπουλος  δεν θα μπορέσει να την αμαυρώσει. Αυτά  που γράφει το φύλλο του αγώνα ο κ. διαιτητής πρέπει ο Παντελής να έπαθε παράκρουση και τα έβαλε με τον διαιτητή.
Ρώτησα τον ποδοσφαιριστή  για να μου πει τι έγινε και αυτός μου απάντησε με το χέρι στην καρδιά στην κυριολεξία. Ο διαιτητής μου είπε μετά το γκολ το δεύτερο   « σε τσούζει;» Αυτά που γράφει ο κ. διαιτητής μάλλον κάποια παπαγαλάκια του τα είπανε για να τον εκθέσουν . γιατί έμαθα να λέω τη γνώμη μου όχι πίσω από την πλάτη αλλά κατάμουτρα. Και τιμωρία μηδέν είκοσι χρόνια που υπηρετώ το ποδόσφαιρο. Αλλά όμως η απόσταση  η δική μου και του προπονητή μου από τον κ. Δασκαλόπολυλο ήταν τόσο μεγάλη που για να ακούσει τον διάλογο που είχα με τον κ. Πέρρα έπρεπε να χρησιμοποίησε ή κοριό ή κάποιο παπαγαλάκι που τόσα πολλά δέχτηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά την λήξη του αγώνα ν α του είπανε την φανταστική ιστορία. . 


Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 9—Προσπαθώβντας να μπούμε στη φυσούνα οπαδός της φιλοξενούμενης ομάδος Βαραβέρης  Σάββας μου επιτέθηκε τραβώντας με από την φανέλα και προσπαθώντας να μου ρίξει κλοτσιές  και μπουνιές ρίχνοντας με στο έδαφος Εκείνη την στιγμή μου έκοψε το καλώδιο της ενδοεπικοινωνίας και σπάζοντας την σημαία του Α βοηθού .
Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Ο παρατηρητής της τάξεως  ο κ. Δημόπουλος που στον αγώνα  Ελλάς Βέλου  Παννεμεατικού απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο δυο δημοσιογράφους και καλά έκανε γιατί δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο του αγώνα. Και ο κ. Δημόπουλος για να τον επιβραβεύσει η ένωσης που  απείλησε δημοσιογράφο ότι θα τον σκοτώσει τον όρισε παρατηρητή του Ντέρμπι. Και θα ήθελα να τον ρωτούσα χωρίς βέβαια να περιμένω να πάρω απάντηση. Πως κ. Δημόπουλε βρέθηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών ο κ. Βουτσινάς  επιχειρηματίας και ο κ. Τοτόμης μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Κορινθίων προπονητών.
Και κ. διαιτητά που ξέρατε το όνομα του φιλάθλου Βαραβέρη  και ιδίως το μικρό που τον λένε Σάββα Εσείς Λουτρακιότης δεν είσαστε από πού μάθατε το όνομα του Βαραβέρη; Δεν κάνω κανένα συσχετισμό  το πράγμα εκεί πάει αφού από μακριά μυρίζει.
Και εδώ κ. διαιτητή μας κακοποιείτε την αλήθεια σε βαθμό κακουργήματος. Πηγαίνοντας προς την φυσούνα ο φίλαθλος  σας είπε κάτι που προσωπικά το καταδικάζω.  Αν δεν απαντούσατε ( ίσως να φοβηθήκατε μήπως σας πούνε μουγγό ) τίποτα δεν θα γινότανε.
Πήγε να σε χτυπήσει με γροθιά και εσύ του απάντησες με κλοτσιά σε επικίνδυνο σημείο. Και ο πρόεδρος ( ένας είναι ο πρόεδρος) σε γνωστό  ποδοσφαιρικό στέκι είπε ότι  ήσουνα σε άμυνα. Αυτό όλα τα λέει.
Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 10) ο Παρατηρητής του αγώνα Δημόπουλος Δημήτριος προσπαθώντας να μπει μπροστά και να μας  προστατέψει δυο (2) φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας ένας εκ των οποίων ο Βαραβέρης Σάββας του είπε ( θα σου γ…ω το σπίτι και την μάνα και τον έριξε κάτω στο έδαφος.
Μετά από αυτό αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού Λουτρακίου εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου προσπαθώντας να χτυπήσουν εμένα τους βοηθούς μου και τον παρατηρητή του αγώνα.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Εσύ κ. Διαιτητή  πάνω  από το  1 και 85  και στο ίδιο ύψος ο κ. Παρατηρητής. Θα ήθελα να τον έβλεπα τον κ. Βαραβέρη πως σε χρόνο μικρότερο των τριών λεπτών έδειρε και έριξε κάτω δυο στην κυριολεξία κυπαρίσσια. Οι φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο που προσπάθησαν να δείρουν διαιτητές και τον παρατηρητή γράφεις κ. Δασκαλόπουλε. Αλλά όμως δεν μας λες γιατί δεν ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους;  Γιατί οι περισσότεροι ήθελαν να σας υποστηρίξουν.
Είσαστε νέος άνθρωπος κ. Δασκαλόπουλε και δεν πρέπει να γράφετε πράγματα που δεν υπηρετούν την αλήθεια για να ικανοποιήσετε τα αφεντικά σας που σας έχουν στην απέξω

Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 11—Ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας προσπάθησαν να απομακρύνουν φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας οι οποίοι είχαν εισέλθει εντός αγωνιστικού χώρου και μας είχαν περικυκλώσει με σκοπό να μας χτυπήσουν
Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Δηλαδή κ. Δασκαλόπουλε  είσαστε  και ψυχολόγος που σημαίνει ότι διαβάζετε στα μάτια  των φιλάθλων που σας περικύκλωσαν είχαν σκοπό να σας χτυπήσουν. Αλλά όμως δεν μας εξηγείς γιατί δεν ολοκλήρωσαν την απειλή των;




Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 12 – Ο Παράγοντας της φιλοξενούμενης ομάδας Νάνης Αναστάσιος ενώ αρχικά ήρθε να μας προστατέψει καθώς πηγαίναμε προς τα αποδυτήρια έλεγε σε μας και τον παρατηρητή του αγώνα θα γ…ειτε γ…ω την Ε Π Σ Κορινθίας

Σχολιάζει ο Νικηφόρος.
Δηλαδή  άλλη εργασία ο Τάσος ο Νάνης δεν είχε παρά μόνο να βρίζει όποιον έβρισκε μπροστά του. Και μάλιστα όπως γράφει ο κ. Διαιτητής είπε ο Νάνης ότι θα κάνει την σεξουαλική πράξη όχι στην ένωση αλλά στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας. Για να γίνει πιο πιστικός ο κ. διαιτητής έγραψε όλο τον τίτλο της ένωσης που κανένας παράγοντας δεν χρησιμοποιεί


Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος 13—Για οτιδήποτε επακολουθήσει κατά την ανάγνωση του Φ Α και κατά την αποχώρηση μου από το γήπεδο θα ακολουθήσει συμπληρωματική έκθεση προς την Ε Π Σ Κορινθίας.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Να έχουμε και το νου μας για μετά τον αγώνα μήπως και μα πέσουν και δεν ξέρομε τι να κάνουμε. Το γράφουμε για να δείξουμε ότι κινδυνεύσαμε αλλά όμως εμείς ξέρουμε να δένουμε τις υποθέσεις που μας αφορούν. Αυτή η παρατήρηση  νομίζω ότι θα έχει γραφτεί  σε φύλλο αγώνα  για πρώτη φορά. Για να εκθέσει ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό.
Γράφει ο κ. Δασκαλόπουλος!4—Επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματος μου κατά του Νάνη Τάσου και Βαραβέρη Σάββα και οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή  παράγοντα και φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδος,.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Και εδώ σας δηλώνω κ. Δασκαλόπουλε ότι θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης των ανθρώπων που θα μηνύσετε όχι  γιατί επικροτώ τις πράξεις των αλλά γιατί εσείς τους προκαλέσατε να παρεκτραπούν και αυτό το αποδεικνύω με στοιχεία.
Και δεν είναι τυχαίο που όλα τα σωματεία διαμαρτύρονται δια την συμπεριφορά σου μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο ποδοσφαιριστής που είναι αθλητής πρέπει να σέβεται τον διαιτητή.
Έψαξα   όλους τους κανονισμούς δεν μπόρεσα πουθενά να βρω  ότι ο διαιτητής δεν έχει την υποχρέωση να σέβεται τον ποδοσφαιριστή. Αντίθετα ο διαιτητής πρέπει να είναι υπόδειγμα πειθαρχίας μέσα στο γήπεδο για να απολαμβάνει το σεβασμό φιλάθλων και παικτών.
Γιατί όταν προκαλείς εσύ ο τηρητής των κανονισμών που σημαίνει απονομή της δικαιοσύνης τον ποδοσφαιριστή λέγοντας τον ότι τσούζι το τέρμα που δέχτηκε η ομάδα του είναι όχι κόκκινη κάρτα αλλά αποβολή από το χώρο του ποδοσφαίρου επειδή αποτελείς πηγή δημιουργίας επεισοδίων . Και ο διαιτητής επομένως εσείς κ. Δασκαλόπουλε  υπηρετείτε την βία.