Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Και όμως επιμένει να το παίζει διαφωτιστής

Διαβάζω στο μπλοκ του κ. Πανούλη  Ηλιακόπουλου  που ο μόνος του δεσμός με το Λουτράκι είναι οι αναμνήσεις που έχει όταν ο μπαμπάς του τον έφερνε στην παραλία και έπαιζε με τα κουβαδάκια του:

«Επειδή οι δύο πολιτικοί συνέταιροι, ο "υπηρεσιακός" δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης και ο "βετεράνος"(!) ομόλογός του Παύλος Παύλου, έχουν τελειώσει πολιτικά, αλλά και οι δύο για κακή τους τύχη αδυνατούν να το αντιληφθούν και να μεταβούν στη θαλπωρή της οικογένειάς τους, προκειμένου να μπορέσουν να διασωθούν στην προσεχή προεκλογική αναμέτρηση, προτιμότερο θα ήταν να κατέλθουν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και ίσως μπορέσουν να συγκεντρώσουν ένα ευκαταφρόνητο περίπου 24%.»

Σχολιασμός Νικηφόρου

Πρώτο και σπουδαιότερο: Ο Κώστας Λογοθέτης είναι εκλεγμένος Δήμαρχος και όχι  υπηρεσιακός που σημαίνει διορισμένος.
Ομόλογος του σημαίνει ότι και ο κ. Παύλου είναι υπηρεσιακός Δήμαρχος.
Και σε παρακαλώ κ. Πάνο μας να ανοίξεις το λεξικό του Μπαμπινιώτη επανέκδοση του 1998 και στη σελίδα 367 και εκεί θα βρεις ότι βετεράνος σημαίνει ο εξασκημένος και  έμπειρος άνθρωπος πρόσωπο με μακρά θητεία σε ένα χώρο.
Μέσα λοιπόν σε πρόταση «ο "υπηρεσιακός" δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης και ο "βετεράνος"(!) ομόλογός του Παύλος Παύλου», είκοσι λέξεων έχεις κάνει τραγικά λάθη που φανερώνουν έναν άνθρωπο ή που αγνοεί τα στοιχειώδη ή σκόπιμα τα γράφει αυτά για να ενημερώσει λαθεμένα τον κόσμο υποτιμώντας την νοημοσύνη του.
Και στις εκλογές του 2010 οι ψήφοι που έλαβαν οι πέντε παρατάξεις ήταν 13.084 .το 24% είναι 3140 ψήφοι. Επομένως δεν είναι αποτυχημένοι.  Εσύ λοιπόν τους ανεβάζεις πολύ ψηλά γιατί αν αφαιρέσεις τον Γιώργο Γκιώνη που στον πρώτο γύρο πήρε 4.422 ψήφους ο Λογοθέτης έλαβε 3.184 ο Παύλου 3.137 ο Πετρίτσης 1.712 και η λαϊκή συσπείρωση 629. Δυο λοιπόν αποτυχημένοι κατά τα δικά σου υποστηριζόμενα παίρνουν  τόσο μεγάλο ποσοστό αποδεικνύεται ότι κρατάνε .
Αλλά όμως εσύ  δεν έχεις το δικαίωμα να ασκείς κριτική μετά από αυτά που σου είπε δημόσια  η κ. Γιαννούλη λογίστρια του καζίνο ότι σου τα έδινε μέσα σε φακελάκι  Αν δεν μηνύσεις την κ. λογίστρια σημαίνει ότι πράγματι σου τα έδινε. Και το τραγικό είναι ότι την καταγγελία την δημοσιοποίησες εσύ για να δείξεις ότι είσαι μάγκας.
Εμείς οι δημότες αυτούς θέλουμε να μας διοικούν εσύ γιατί νοιάζεσαι;
Αν δεν σου αρέσει η παραλία του Λουτρακίου πάρε την μοτοσυκλέτα σου  και πήγαινε σε άλλη παραλία  να παίξεις.
Γιατί οι πράξεις σου αλλά και οι παραλείψεις σου δικαιολογούνται για την εποχή που έπαιζες με τα κουβαδάκια σου.