Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Δημήτρη Μελισσανίδη ηγέτη της Α Ε Κ.

Ο Μακρυγιάννης ένας από τους μεγάλους Έλληνες υποστήριζε ότι " από δικαιοσύνη διψάγει η πατρίδα και 'λικρίνεια .Όποιοι την κυβερνούνε ο Θεός να τους φωτίσει και να τους οδηγήσει εις αυτό"
Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι για την ομάδα μου και ούτε η τελευταία.
Προσπάθησα να σου περάσω πρόεδρε το πνεύμα της εποχής αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα. Γιατί μπορεί να νόμισες ότι θέλω να έρθω σε επαφή μαζί σου για να βγάλω το μεροκάματο όπως κάνουν πολλοί που βρίσκονται στην αυλή σου.
Όλα αυτά που τώρα ζεις σου τα είχα γράψει και μάλιστα με τον πιο σωστό τρόπο. Γιατί ο Μαρινάκης που σήμερα  διοικεί το ποδόσφαιρο κατά τρόπο απολυταρχικό δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Έχει βάλει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον Γιώργο Δούρο το πιο αδίστακτο παράγοντα της διαιτησίας. Αυτό που έγινε στην Καλλιθέα δεν είναι τίποτα με αυτά που έρχονται. Καλό είναι το γήπεδο που θα φτιάξεις αλλά όταν δεν μπορείς νικήσεις την Ένωση Περιστερίου όλα γκρεμίζονται.
Όταν σου έγραφα να πάρεις την ομάδα της Κορίνθου δεν το έκανα για να κάνω το κομμάτι μου στην Κορινθία που ζω τώρα τελευταία  αλλά για να σου πω ότι αν δεν ακουμπήσεις επάνω στην Ε Π Ο είναι σαν να χτίζεις όχι επάνω στην άμμο αλλά σε ναρκοπέδιο .
Βέβαια δεν με άκουσες με αποτέλεσμα να πιστεύεις ότι σήμερα είναι η εποχή του 1992 που ήρθες στην Α Ε Κ και σκούπισες τα; πάντα
Αυτό είναι το τεράστιο σφάλμα σου αφού τα πάντα στην ελληνική διαιτησία είναι διεφθαρμένα
Και όποιος έχει την Ε Π Ο κάνει και το παιχνίδι. Και είναι τόσα πολλά και μεγάλα τα λάθη της
 Ε Π Ο που άμα δουλέψεις σωστά όλοι που σήμερα διοικούν θα εξαφανιστούν.
Δυστυχώς σου τα έχω γράψει σε συνέχειες αλλά δεν έδωσες καμία σημασία.
Η συνέχεια θα είναι πιο τραγική. Η ομάδα θα μηδενιστεί αφού η "αντικειμενική" διαιτησία θα αναγκάσουν τους φιλάθλους να επαναστατήσουν
Γιατί αυτοί που φοράνε φουρό δεν βγαίνουν ανοιχτά να πολεμήσουν αλλά μόνο από τα υπόγεια που χρόνια αμέτρητα έμαθα να ζουν και να δολοπλοκούν.
Τι πρέπει να γίνει.Πρώτα παίρνουμε τις ενώσεις που είναι πολύ εύκολο  και μετά κατακτάμε  την Ε Π Ο που διοικεί το ποδόσφαιρο. Και αυτό για να γίνει είναι πολύ εύκολο αρκεί ο ηγέτης του ποδοσφαίρου να πιστέψει ότι είναι ο ηγέτης.
Γιατί πρέπει να πιστέψει στα λόγια του  Σολωμού  " ... πρέπει πρώτα να συλλάβει ο νους κι έπειτα η καρδιά να αισθανθεί ότι ο νους έχει συλλάβει".