Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Προβλέπουμε αυτά που θα γίνουν



Δεν είμαι  προφήτης αλλά γνωρίζω το ποδόσφαιρο και από την καλή αλλά περισσότερο από την ανάποδη.
Την Παρασκευή   25 10. 13 έγραφα στην Πρωινή.


Δυο ξένοι στην ίδια πόλη
 Αύριο Σαββάτο στο Θώδειο στάδιο δυο ομάδες του Λουτρακίου  που οι σχέσεις των μοιάζουν με αυτές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού  θα συναντηθούν σε ένα αγώνα πρωταθλήματος.
Που στο βαθμολογικό πίνακα μοιράζονται την πρώτη θέση αφού ευρισκόμενες και οι δυο ομάδες στην τέταρτη αγωνιστική έχουν από δώδεκα βαθμούς που σημαίνει ότι είναι αήττητες 
Γηπεδούχος είναι η ομάδα του Π Α Ο Λουτράκι που σημαίνει ότι πρέπει να λάβουν όλα τα μέτρα αφού ο αγώνας είναι υψηλού κινδύνου.
Βέβαια η ένωσης που όλα τα σπουδαία θέματα τα λύνει στο γόνατο πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τον αγώνα αυτόν.
Και να δώσει εντολή στην επιτροπή διαιτησίας  ( αφού πλέον η διαιτησία είναι υποταγμένη  στους παράγοντες) να ορίσει  ιδίως επόπτες ικανούς γιατί αυτοί κάνουν και όλο το παιχνίδι.
Και από εδώ θα παρακαλούσα τα παπαγαλάκια και από τα δυο ποδοσφαιρικά στρατόπεδα να μη ρίχνουν λάδι στη φωτιά γιατί αν γίνουν επεισόδια θα είναι καταστροφικά  για το ποδόσφαιρο του δήμου που έχει τρεις ομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα της Α κατηγορίας  (ΠΑΟ Λουτράκι   Ολυμπιακό  και Άγιοι Θεόδωροι) μια ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας  ( Ισθμιακός) και τρεις στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ( Α Ε Λουτρακίου  η  Πέραχωρα και ο Ποσειδώνας της Κυρά Βρύσης. )
Θα παρακαλούσα από εδώ την εφημερίδα μας τους τοπικούς άρχοντες με επικεφαλή τον Δήμαρχο να είναι στο γήπεδο. Γιατί μόνο έτσι θα απολαύσουμε ποδοσφαιρικό θέαμα.

Σχολιασμός Νικηφόρου.
Βέβαια κανένας δεν έλαβε υπόψη το δημοσίευμα αυτό που ήταν μια προειδοποίηση σωστή που αν την λάβαιναν υπόψη οι αρμόδιοι δεν θα φτάναμε σε αυτό το χάλι. Που εδώ είμαι υποχρεωμένος να τονίσω ότι οι ομάδες δεν δημιούργησαν το παραμικρό επεισόδιο.
Και είμαι υποχρεωμένος να το τονίσω ότι για τα επεισόδια ο μόνος υπεύθυνος είναι ο διαιτητής που τα προκάλεσε.
Και όλα έγιναν στο 90 και πέρα λεπτό που θα μπορούσε αντί να κάνει την έξοδο  του από το γήπεδο και να διακόψει τον αγώνα  για να επανέλθει και να συνεχίσει να το τελειώσει εκε όλα θα είχαν τελειώσει .
Αλλά όμως το σχέδιο διάλυσης του Ολυμπιακού  δεν είχε ολοκληρωθεί και για τον λόγο αυτόν συνεχίστηκε ο αγώνας μέσα σε μια ατμόσφαιρα τεταμένη που ήταν έτοιμη να εκραγεί. Και ο μόνος που το κατάλαβε ήταν ο κ. Δασκαλόπουλος που ήθελε να δει και αγώνες κλοτσοπατινάδας και το πέτυχε πέρα για πέρα.

Τώρα θα δούμε τα κομμάτια του Κορινθιακού ποδοσφαίρου ποιος θα μπορέσει να τα μαζέψει.