Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ανδρέας Βουτσινάς : Οι καρέκλες δημιουργούν αιμορροΐδες στο μυαλό»





Κώστα Λογοθέτη : Πρόεδρε του Ολυμπιακού  Λουτρακίου.

Όταν έκανα έλεγχο στα οικονομικά του Ολυμπιακού Λουτρακίου που είχαν πέσει κάποιοι  σαν ακρίδες να τα εξαφανίσουν μέσα στην απελπισία μου  έπεσα σε ένα φάρο που μου έδωσε κουράγιο για να φέρω σε πέρας την αποστολή μου. Και ήταν ένα ποσό έξη εκατομμυρίων εφτακόσιες  χιλιάδες  (6.700.000) δραχμές που είχε αφήσει η δική σας περίοδος που διοικήσατε την ομάδα του Ολυμπιακού.
Και οι καλοθελητές θα πούνε ότι και ο δήμαρχος έφαγε . Αντίθετα ο Ολυμπιακός χρωστούσε στη διοίκηση του κ. Λογοθέτη το ποσό αυτό.
Που ποτέ οι δικαιούχοι δεν το εισέπραξαν Και αυτό είναι ένας έπαινος προς την τότε διοίκηση και δεν έχω πάψει συνεχώς να μη το αναφέρω

  Κώστα  Λογοθέτη Δήμαρχε  του Δήμου Λουτρακίου  Αγίων Θεοδώρων

Ένας πρόεδρος του Ολυμπιακού από τη θέση του Δημάρχου δεν μας τα λέει πολύ καλά .Ναι ο Ολυμπιακός δεν έχει Ακαδημία ποδοσφαίρου αλλά έχει Ακαδημία  παραγόντων.
Νέα παιδιά που θα μπορούσαν να πάνε στις καφετέριες  και όπου αλλού  θα επιθυμούσαν να ξοδέψουν το φτωχό μισθό τους έχουν ως αποστολή  να σώσουν την ομάδα του Ολυμπιακού .  Γιατί Δήμαρχε μου όταν κατεβάζει ρολά μια ομάδα οι μόνοι που χαίρονται είναι οι έμποροι των ψυχών.
Πρέπει όλως ο Δήμος να βρεθεί δίπλα στον Ολυμπιακό γιατί αναρρώνει μετά από σωρό ασθενειών που έχει περάσει.
Βρέθηκε ένας καλοκάγαθος άνθρωπος με κίνδυνο ακόμα και να γελοιοποιηθεί και μπήκε μπροστά μετά το φιάσκο του πέτσινου επενδυτή που ήρθε για κακή τύχη της ομάδας  Και είναι η Τρίτη φορά που γίνεται αυτό. Η μια ήταν με τον Τέλη τον Βελέντζα και οι δυο άλλες που είχαν προξενευτή τον Αποστόλη τον Πανούση για να σπάσουν μάλλον πλάκα σκοτώνοντας την ανία τους.
Και στην δύσκολη αυτή στιγμή ο Μάρκος ο Φιλιάνδρας που στο χώρο του ποδοσφαίρου έχει μόνο προσφορά  τέθηκε επικεφαλής της αποστολής αυτοκτονίας.
Γιατί όταν έχεις ταμείο γεμάτο αράχνες ποδοσφαιρικό δυναμικό ανύπαρκτο  και γίνεσαι πρόεδρος ενός σωματείο  πρέπει να είσαι ή τρελός η να κρύβεις μέσα σου μεγαλείο . Και ο φίλος όλων του Λουτρακιοτών  δεν είναι τρελός.
Μα το μεγαλείο που κρύβει μέσα του δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος που δεν έχει ζήσει μέσα  στον ποδοσφαιρικό χώρο που δεν είναι στρωμένος μόνο με δάφνες αλλά και  καρφιά τεράστια.
Δήμαρχε από εσένα έχω απαιτήσεις που κατά το παρελθόν έχεις ματώσει για τον Ολυμπιακό.  Ο συνεργάτης την ιστορική αυτή ομάδα την βλέπει ως νούμερο και τον Μάρκο τον Φιλιάνδρα ως έναν ανόητο που ασχολείται με αυτά. Και ίσως ακόμα και να τον ζηλεύει γιατί θυσιάζεται για τα νιάτα.
Και μπορεί να βλέπει και τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον Ολυμπιακό ότι το κάνουν για να διαβούν το σκαλοπάτι που οδηγεί στην διοίκηση του Δήμου. Γιατί κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια.

Αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για σώσουν τον Ολυμπιακό δεν νοιάζονται για καρέκλες που όπως είχε πει ο μεγάλος σκηνοθέτης μας Ανδρέας Βουτσινάς : Οι καρέκλες δημιουργούν αιμορροΐδες στο μυαλό» Τα λόγια αυτά τα χαρίζω  σε κάποιο συνεργάτη σου κ. Δήμαρχε που βλέπει τον Ολυμπιακό  ως κόκκινο πανί. Και εμένα το ίδιο όταν ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην τοπική Λουτρακίου.