Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Μπέντας: «Δεν θα όριζα τον Αρετόπουλο» (audio)


Πώς σχολίασε ο Τάκης Μπέντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» τον ορισμό του συντοπίτη του Αρετόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος Τρικαλινός διαιτητής Τάκης Μπέντας και αναφέρθηκε στον ορισμό Αρετόπουλο στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο χέρι του είναι να τα φέρει βόλτα. Από αυτόν εξαρτάται. Να παίξει και να φυρίξει αυτά που βλέπει στο γήπεδο και να παίξει 50-50. Αυτός είναι, άλλωστε, ο προορισμός του διαιτητή. Για να είναι όλοι ικανοποιημένοι, και ο κόσμος και οι δύο ομάδες. Από τη στιγμή που ορίστηκε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ας αποδείξει μέσα στο γήπεδο ποιος είναι».

Για τη σκοπιμότητα αυτών που τον όρισαν: «Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, έχουν τον σκοπό τους και θα πάρουν και την ευθύνη των επιλογών τους. Εγώ, πάντως, αν ήμουν σε αυτήν την επιτροπή δε θα τον όριζα. Δε θα τον τοποθετούσα σε αυτό το παιχνίδι. Θα προτιμούσα να παίξει κάποιος άλλος. Με τόσα που ακούγονται γι' αυτόν, καλύτερο θα ήταν να προφυλαχθεί και να μην παίξει».

Για τον Θανάση Μπουτζιώλη: «Είναι αλήθεια πως τον έχω καταγγείλει και η Ένωση με έχει πέντε χρόνια τιμωρημένο. Τον κατήγγειλα για θέματα που αφορούν διαχειριστικό έλεγχο για 4-5 χρόνια. Υπάρχει το πόρισμα στα χέρια της εισαγγελέως και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».