Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Αλλαγή σελίδας σήμερα στην ΕΠΟ Εκτύπωση

epo

Την αρχή μιας νέας εποχής για το ελληνικό ποδόσφαιρο σηματοδοτεί η σημερινή μέρα καθώς με παρέμβαση από FIFA και UEFA, σε συνεργασία με τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή, η ηγεσία της ΕΠΟ περνά στην Επιτροπή Εξομάλυνσης, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Σήμερα το πρωί θα γίνει η τελετή παράδοσης-παραλαβής, η Επιτροπή Εξομάλυνσης θα συνεδριάσει και ακολούθως ο επιτετραμμένος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι.
Σε αυτή θα ανακοινωθεί η πλήρης σύνθεση της εξαμελούς επιτροπής. Εκκρεμεί η γνωστοποίηση του ονόματος του προέδρου, που πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι δικηγόρος και άτομο της εμπιστοσύνης του Κωστάκη Κουτσοκούμνη και θα πλαισιώνεται από άλλους δύο νομικούς. Τα τρία μέλη, που θα έχουν κομβικό ρόλο στη νέα εποχή, είναι ήδη γνωστά. Το μάνατζμεντ της ομοσπονδίας αναλαμβάνει (μετά και την παραίτησή του από την ΑΕΚ) ο Αλέξης Δέδες που έχει εργαστεί για 14 χρόνια στην ΕΠΟ. Το πολύ σημαντικό κομμάτι της διαιτησίας θα πάρει στις πλάτες του ο Γιώργος Μπίκας, που αναμένεται να διατηρήσει το ισπανικό μοντέλο, με τον ίδιο σε ρόλο επιδιαιτητή, αρχιδιαιτητή της Super League ξανά τον Δημήτρη Σαραϊδάρη και αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ ένα πρόσωπο που θα επιλέξει ο ίδιος ο Μπίκας. Τις εθνικές ομάδες και όλα τα θέματα που τις αφορούν, θα διαχειρίζεται ο Ζήσης Βρύζας.