Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Όλα τα λάθη που κάνουν κάποιοι ανεβάζουν την κοινωνική τους προβολή


Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν όλοι αυτοί που θέλουν να με αποστομώσουν χρησιμοποιούν τίτλους που όταν τους σχολιάσω ανακαλύπτουν ότι έκαναν λάθος και με μια απλή δήλωση νομίζουν ότι διορθώνουν τα πράγματα και όλα τα θεωρών απλά. 
Και δεν καταλαβαίνουν ότι όταν γράφουν κάτω από το όνομα τους μέλος της Ένωσης έχει άλλη βαρύτητα και άλλη ως μέλος της επιτροπής διαιτησίας. Άλλο να είσαι συνάδελφος του κ. Ναυτόπουλου και άλλο του ...Νικηφόρου 
Γράφει ο κ. Ντούλης και όλα τα θεωρεί φυσιολογικά 

Κύριε Σκούρτη
Αποκαθιστώντας την αναφορά μου ως προς την ιδιότητα μου θα ήθελα να σας ενημερωσω οτι εκ παραδρομής στην απάντηση μου έγραψα " μέλος ΕΠΣ Κορινθίας " αντι του ορθού που ηταν προθεση μου να γράψω " μέλος ΕΔ/ΕΠΣ Κορινθίας.

Ακριβώς τα ίδια είχε καταθέσει  στην πρωτόδικη δίκη που καταδικάστηκα ερήμην ο κ. Θανάσης Ιατρού ότι ήταν μέλος της ένωσης Και όταν τον ρώτησα στο εφετείο μου απάντησε ότι έκανε λάθος. 
Και νομίζετε ότι με αυτό το λάθος όλα τακτοποιούνται και μένει εκτεθειμένος ο Νικηφόρος που αυτός πρέπει να είναι αλάνθαστος 
Ντρέπομαι για τις φτηνές δικαιολογίες που κάποιοι βρίσκουν για να δικαιολογήσουν που σκόπιμα χρησιμοποιούν τίτλους χωρίς να τους ανήκουν για να ψηλώσουν μέσα στην κοινωνία.
Όλοι αυτοί που κάνουν δήθεν λάθη ας μελετήσουν τα σοφά αυτά λόγια " Αν κάποιος σε συκοφαντεί άφησε την ζωή σου να τον διαψεύσει."