Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Μουρίνιο: Καταστροφή η ζωή μου στο Μάντσεστερ


Διαβάστε τι αποκαλύπτει ο Ζοζέ για τη ζωή του μακριά από την οικογένειά του

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι δεν περνάει καλά στο Μάντσεστερ, δείχνοντας πόσο του λείπει η ζωή στο Λονδίνο, όπου συνεχίζει να μένει η οικογένειά του.
Ο Special One δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες, τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι υπό τις οδηγίες του, έχοντας χάσει έδαφος από την κορυφή. Το χειρότερο ήρθε την Κυριακή στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου η... πρώην του Τσέλσι τον φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ στην επιστροφή του στο Λονδίνο.
Την ίδια στιγμή και εκτός του «Όλντ Τράφορντ» ο Μουρίνιο δεν περνάει καλά, κάτι που φρόντισε να μην κρύψει σε δηλώσεις του. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε πως η ζωή στο Μάντσεστερ, μακριά από την οικογένειά του, δεν του αρέσει, συνεχίζοντας να διαμένει σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου.
«Για μένα είναι κάτι σαν καταστροφή γιατί κάποιες φορές θέλω να βγω για περίπατο και δεν μπορώ. Θέλω απλά να διασχίσω τη γέφυρα και να πάω στο εστιατόριο Δεν μπορώ και αυτό είναι κακό. Το αν θα αγοράσω σπίτι, δεν το ξέρω. Η κόρη μου θα γίνει 20 χρονών την άλλη εβδομάδα, ο γιος μου 17 σε μερικούς μήνες. Η ζωή τους είναι σταθερή στο Λονδίνο. Το πανεπιστήμιο είναι εκεί, το ποδόσφαιρο, οι φίλοι. Είναι σε μία ηλικία που δεν μπορούν να με κυνηγάνε πια όπως παλιά. Είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια ζει με έναν διαφορετικό τρόπο. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε και να αντεπεξέλθουμε», τόνισε ο Μουρίνιο.
Ο ίδιος παραμένει σε σουίτα του γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου Lowry, και αυτό που τον αναγκάζει να μην παίρνει την απόφαση για να μετακομίσει σε κάποιο διαμέρισμα, είναι το ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει!
«Ίσως αν βρω κάποιο καλό διαμέρισμα με καλή επικοινωνία με το γκαράζ, ίσως τότε πάω. Αλλά δεν ξέρω να μαγειρεύω. Αλλά έχω τις εφαρμογές στο κινητό και μπορώ να παραγγείλω φαγητό, κάτι το οποίο κάνω μερικές φορές», πρόσθεσε ο Μουρίνιο.