Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Τους περίμεναν οι οργανωμένοι για... κράξιμο


Λάρισα οπαδοί
Την αποστολή της ΑΕΛ κατά την επιστροφή της από τα Γιάννενα στην Λάρισα περίμεναν οι οργανωμένοι των «βυσσινί» στο ξενοδοχείο «Dionissos» με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την βαριά ήττα της ομάδας στον αγώνα με τον ΠΑΣ.
Από πλευράς ΠΑΕ, ο τεχνικός Διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης ήταν αυτός που συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί με τα περίπου 50 άτομα που περίμεναν την αποστολή. Οι οπαδοί της ΑΕΛ εξέφρασαν τις απορίες τους για τις επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη σε αυτόν τον αγώνα, όμως ο Κυπαρίσσης ζήτησε μέσα από αυτή την ήττα-δυσκολία οι οργανωμένοι να στηρίξουν την προσπάθεια του προπονητή της ΑΕΛ και να παραμείνουν όλοι ενωμένοι για το καλό της ομάδας.
Οι οργανωμένοι απαίτησαν τη νίκη ενάντια στον ΠΑΟΚ στο ματς Κυπέλλου που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη αλλά και την βελτίωση της εικόνας της ομάδας.
Εκτός του Κυπαρίσση, τους οργανωμένους άκουσαν αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ (Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Γκόλιας κλπ.) και άλλοι άνθρωποι της διοίκησης των «βυσσινί», ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για την εμφάνιση στα Γιάννενα, ενώ άπαντες υποσχέθηκαν πως θα επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις για το καλό του συλλόγου.