Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Το ταχυδρομείο του Μικηφόρου




Ένας αναγνώστης μου γράφει.:

Κύριε Σκούρτη τι σας είπαν οι πληροφοριοδότες σας, πως τα πήγε η διαιτητική τριάδα στο παιχνίδι Πας Κόρινθος-Ισθμιακος που έληξε 0-1,και στο παιχνίδι Κόρινθος 06'-Πανσολυγειακος που έληξε 6-0 ,γιατί και τα δυο παιχνίδια κατάφεραν να λήξουν σε διάψευση όσων γράψατε!!!

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Θέλω να με διαβάζετε όχι όμως να με παρερμηνεύεται για να κάνετε και το κριτή χωρίς να έχετε καταλάβετε  το περιεχόμενο του άρθρου μου. Εγώ έγραψα ότι οι διαιτητές αυτοί δεν είναι ικανοί να σηκώσουν τις δυσκολίες ενός μεγάλου παιχνιδιού.
Και ο μεν Κωνσταντόπουλος δεν μπορούσε  να κάνει τίποτα αφού ο Π Α Σ Κόρινθος δεν βλεπόταν Επιμένω ότι ο διαιτητής πρέπει να περιοριστεί στα καθήκοντα του επόπτη ή σε παιχνίδια όχι ντέρμπι. 
Τώρα για τον διαιτητή Σεφέρη και τον επόπτη προς την πλευρά των επισήμων είναι και οι δυο αξιοθρήνητοι Και στην ουσία τους έσωσε το μεγάλο σκορ.  


Κάποιος μου γράφει : 

.
Δημοκράτη ερασιτέχνη δημοσιογράφε γιατί διαγράφεις τα σχόλια μου;
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Καλό θα είναι να αποκτήσετε  ήθος και μετά όλα αυτά.  Γιατί ενώ εσείς ασχολείστε  με τις πόρνες το δικό μου επίπεδο δεν μου τγα επιτρέπει όλα αυτά Και έτσι σου αφήνω να έχεις την αποκλειστικότητα