Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Η επιτροπή ορισμού διαιτητών της Ε Π Σ Κορινθίας και πάλι προκαλεί με τους διαιτητές που τοποθετεί στα κρίσιμα παιχνίδια.

Μάλλον η επιτροπή ορισμού των διαιτητών πρέπει να προκαλεί με όλα αυτά που κάνει σαν να θέλει να προκαλεί την κοινή γνώμη μια και άλλη εξήγηση δεν μπορεί να υπάρχει. 
Γιατί όταν υπάρχουν δυο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού δεν είναι δυνατόν να ορίζονται διαιτητές που δεν έχουν την διαιτητική προσωπικότητα να φέρουν σε πέρας έναν αγώνα όταν αυτός στραβώσει. 
Και ας έρθουμε στα ονόματα των διαιτητών 
Π Α Σ Κόρινθος -- Ισθμιακός. έχουμε τον πρώτο με τον δεύτερο που σημαίνει για τα μέλη της επιτροπής που μπορεί να μη γνωρίζουν ότι ο αγώνας αυτός είναι ντέρμπι που σημαίνει ότι έχει πολλές δυσκολίες. 
Μπορεί ο Κωνσταντόπουλος στα χαρτιά να ανήκει στους επόπτες της Β εθνικής κατηγορίας αλλά όμως υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ πλαγίου και κεντρικού.
Και ερχόμαστε στους επόπτες που ο Τριαντάφυλλος Ν είναι πολύ καλός αλλά όμως ο Κέκερης δεν έχει συμμετοχή σε αγώνες κρίσιμους. 
Και ερχόμαστε στον αγώνα Κόρινθος 06 - Πανσολυγειακού που μπορεί να μη είναι ντέρμπι λόγω βαθμολογίας πλην όμως και αυτός είναι ένας αγώνας κρίσιμος Ο διαιτητής Σεφέρης και οι επόπτες Κούρτης - Ταγκάλης είμαστε της γνώμης και εδώ όταν θα υπάρξουν δυσκολίες πολύ δύσκολα θα τελειώσει ο αγώνας.
Επίσης ένα ντέρμπι όπως είναι ο αγώνας Π Α Σ Κόρινθος - Ισθμιακός δεν έχει παρατηρητή διαιτησίας ίσως για να μη έχουμε παρατράγουδα όπως στα Αθίκια.
Γι αυτό των φρονίμων τα παιδιά  πριν εκτεθούν φροντίζουν να μη υπάρχουν πολλοί μάρτυρες για πιθανά διαιτητικά εγκλήματα που υπάρχει πιθανότητα να γίνουν