Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Οι αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορία της έκτης αγωνιστικής


Ελλάς Βέλου -- Ολυμπιακού Άσσου 

Ένας αγώνας που παρουσιάζει ενδιαφέρον αφού η Ελλάδα Βέλου με 9 βαθμούς ( 3 νίκες και δυο ήττες ) και η ομάδα του Ολυμπιακού Άσσου που διψά για νίκη αφού θέλει να φύγει από τις τελευταίες  θέσεις αφού έχει 3 βαθμούς ( 1 νίκη και 4 ήττες )

Τενεάτης --Κόρινθος 06 

Η ομάδα των Αθικίων υποδέχεται την πρωτοπόρο ομάδα Κόρινθος 06 
Αφού  ο Τενεάτης έχει μόνο 2 ισοπαλίες και 3 και βαθμούς μόνο δυο.
Ενώ αντίθετα η ομάδα της Κόρινθος 06 έχει 13 βαθμούς με 4 νίκες και 1 ισοπαλία.
προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας και η ανύπαρκτη επιτροπή που ορίζει τους διαιτητές πρέπει να προσέξει και να βάλουν διαιτητή που να γνωρίζει πότε ένας ποδοσφαιριστής κάνει θέατρο Και ο επόπτης πότε ένας παίκτης είναιο οφ σάιτ. 

Πέλοπας --Ολυμπιακός Λουτ

Η ομάδα του Κιάτου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις αφού έχει 10 βαθμού ( 3 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα ) Ενώ ο άλλοτε κραταιός Ολυμπιακός Λουτρακίου που έχει 6 βαθμούς ( 1 νίκη 3 ισοπαλίες και 1 ήττα ) θέλει να φύγει από την αρχή από τις κάτω θέσεις της βαθμολογίας. Εμείς τον αγώνα τον θεωρούμε επικίνδυνο 

Θύελλα Πετρίου --Πανκαμαριακός 

Η Θύελλα έχοντας μόνο 1  βαθμό ( 1 ισοπαλία και 4 ήττες ) και ο Πανκαμαριακός με 3 βαθμούς αφού έχει 1 νίκη και 3 ήττες και έναν αγώνα που δεν έγινε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου Και οι δυο ομάδες έχουν ανάγκη από βαθμούς μια και ο θάνατος είναι η ζωή της άλλης ομάδας.

Αστέρας Δερβ-- Π Α Σ Κόρινθος 

Από ομάδες όπως ο Αστέρας από το μακρινό Δερβένι που αγωνίζονται για το ποδόσφαιρο και μόνο κινδυνεύουν όλες οι ομάδες. 
Ο Αστέρας η ομάδα που έχει πρόεδρο τον Στράτο Μαραγκό -- σκέτο ιδεολόγο -- μπορεί να κάνει την έκπληξη όχι μόνο στην έδρα του αλλά και εκτός . Και γι αυτό πάντα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και αν δεν είχε και μερικούς σφαγιασμούς θα μπορούσε να κόψει ακόμα και το νήμα Αλλά το Δερβένι από την πρωτεύουσα του νομού. Τώρα έχει 8 βαθμούς ( 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ) και θέλει να τις κάνει 11. 
Από την άλλη η ομάδα που έχει πρόεδρο σύμβουλο και προπονητή τον κ. Γιάννη Βασιλόπουλο ( που έχει το προνόμιο να συνεργάζεται με τον μοναδικό πρόεδρο που δεν τολμά να απαντήσει στα ερωτήματα του Νικηφόρου.) ο Π Α Σ Κόρινθος που μέσα στη γήπεδο του έχασε από τον Ισθμιακό θέλει το πρωτάθλημα όπως δήλωσε ο κ. Βασιλόπουλος σε συνέντευξη του αφού έχει 12 βαθμούς ( 4 νίκες και 1 ισοπαλία. )
Είναι ένας αγώνας που δεν υπάρχει αύριο για την ομάδα του Γιάννη Βασιλόπουλου αν χάσει Ενώ για την ομάδα του Αστέρα το μόνο που επιθυμεί είναι ένας τίμιος αγώνας γιατί κατά το παρελθόν σε πολλούς αγώνες δεν αντιμετωπίστηκε σωστά 
Εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά και ο Στράτος να μη έχει κανένα παράπονο από την διαιτησία.

Πανσολυγειακός --Ηρακλής Λεχαίου 

Η ομάδα του Πανσολυγειακού μεταμορφώνεται όταν παίζει στο γήπεδο του και έχει 4 βαθμού ( 1 νίκη 1 ισοπαλία και 3 ήττες )  Ενώ η ομάδα του Ηρακλή Λεχαίου παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο που νομίζω όρι δεν έχει σκοπό μόνο την νίκη αλλά στο θέαμα και γι αυτό έχει 7 βαθμού ( 2 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες ) Αν το Σοδικό δεν ήτα τόσο μακριά θα ήθελα να έβλεπα αυτό το παιχνίδι. 

Ισθμιακός --Ατρόμητος Χιλιομ.

Παρακολούθησα τον αγώνα Ισθμιακού - Ολυμπιακού Άσσου και είχα γράψει ο Ισθμιακός είναι επικίνδυνος και έτσι έκανε το περασμένο Σάββατο το πρώτο μπαμ νικώντας τον ΠΑ Σ Κόρινθο Και έχει 11 βαθμούς(με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες )
Ατρόμητος έκανε την πρώτη νίκη το περασμένο Σαββάτο Και έχει 3 βαθμούς ( 1 νίκη και 4 ήττες ) 

Ηρακλής Ξυλοκάστρου --Παννεμεατικός 

 Η ομάδα του Ξυλοκάστρου έχει 6 βαθμούς ( 2 νίκες και 2 ήττες  και έναν αγώνα λιγότερο ) Ο παννεμεατικός είναι ο γνωστός που κατέχει τις πρώτες θέσεις και έχει γίνει συνήθεια να Θυσιάζεται για κάποια δυνατή ομάδα Τώρα έχει 11 βαθμούς ( 3 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα )