Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ο διαιτητής Γιάννης Νεοφυτιάδη σε ρόλο προστάτη


Διαβάζω :

Ανακοίνωση Ολυμπιακού Άσσου κατά Νεοφυτιάδη


Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Άσσου εκφράζει τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία του κ. Νεοφυτιάδη, στην αναμέτρηση της ομάδας μας, με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.
Για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ομάδα μας, δεν αντιμετωπίζεται όπως θα έπρεπε από το διαιτητή του ματς.
Ο κ. Νεοφυτιάδης μάλιστα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, έκανε και τις ανάλογες παρατηρήσεις στον εκπρόσωπο της ομάδας μας, ο οποίος κατέθεσε τα δελτία, λέγοντάς του, ότι ήταν λάθος μας η ανακοίνωση εις βάρος του κ. Καρακάση, την περασμένη εβδομάδα.
Αποκορύφωμα της κακής διαιτησίας ήταν η υπόδειξη ανύπαρκτου πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας στα τελευταία λεπτά, από το οποίο δεχθήκαμε την ισοφάριση.
Για μία ακόμα φορά, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αρμοδίους, ότι το μόνο πράγμα που ζητάμε είναι ίση αντιμετώπιση.
Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Άσσου

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Και πάλι επαληθευτικά και κατά τρόπο πανηγυρικό αφού βρισκόμαστε στην πέμπτη αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας  και δυο ομάδες έχουν  κάνει ανακοινώσεις για την διαιτησία του κ. Νεοφυτιάδη. Τι έχει να μας πει ο φλύαρος  κ. Ανδρέας Ντούλης που μόνο εναντίον του Νικηφόρου ξέρει να ξεσπαθώνει.
Αλλά εδώ έχουμε και "διοικητική " παράβαση του διαιτητή που έκανε συστάσεις στον αρμόδιο παράγοντα του Ολυμπιακού Άσσου για την ανακοίνωση που έκαναν σε βάρος του συναδέλφου του Καρακάση 
Τώρα θα απαντήσετε ότι εδώ έναν ολόκληρο αγώνα έκανε με κρεμασμένο το πανό 


Και αντί να τιμωρηθεί είχαμε προαγωγή και όλα βαδίζουν σωστά στην ένωση που τόσα έχουν γίνει και μόνο οι αδύναμοι ( που δεν προσκυνούν την Νοταρά 48.) την πληρώνουν Και εδώ το τραγικό είναι ότι αυτοί που ματώνουν διώκονται από τους άκαπνους παράγοντες της ένωσης.
Επιτέλους ο Γιάννης Νεοφυτιάδης είναι διαιτητής ή παράγοντας της διαιτησίας ή αθλητικός δικαστής ή προστάτης των διαιτητών Κάποιος πρέπει να μας πει για την ιδιότητα αυτού του ανθρώπου.