Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Τι είναι αυτά που είπες κ. Βασιλόπουλε; Αλήθεια δεν κοκκίνισες το λιγότερο; με αυτά που ξεφούρνισες;



Γ. Βασιλόπουλος: Οχι πολιτικές σκοπιμότητες και εξάρτηση των ομάδων.


2016-10-24-17-10-20


Είπε ο πρόεδρος γενικός γραμματέας σύμβουλος και προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος :

Όσο αφορούν τους βανδαλισμούς που έγιναν στο γήπεδο η ανακοίνωσης ήταν σαφέστατη Το αυτονόητο δεν είναι να βγαίνουμε κάθε φορά και να διαψεύσουμε και να καταδικάζουμε κάθε μορφή βανδαλισμού 
Η Κόρινθος αυτό το γεγονός το έχει πληρώσει στο δικό της γήπεδο 
Εδώ ο δημοσιογράφος διορθώνει τον ομιλητή και του λέει τι εννοεί λέγοντας Κόρινθος Μάλλον για να ρίξει λάδι στην φωτιά και να ανοίξει περισσότερο το χάσμα μεταξύ των δυο αυτών ομάδων 
Και ο κ. Βασιλόπουλος απαντά Όταν λέμε Κόρινθος αναφερόμαστε πάντα στην Κόρινθο δεν υπάρχει κάτι άλλο Μια είναι η Κόρινθος στη συνείδηση των Κορινθίων και σ όλο των φιλάθλων στην Ελλάδα και όποιος θέλει να κάνει την διαίρεση κάνει λάθος 
Δεν βρήκαμε όμως την ίδια στήριξη από κανέναν όταν όλα αυτά έγιναν στο γήπεδό μας.

Αντικαταστήσαμε όλους τους βανδαλισμούς  Στην ανακοίνωση που βγάλαμε τονίσαμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει σχέσεις εξάρτησης ομάδων και πολιτικής 
Η πολιτεία πρέπει να στηρίζει  τα σωματεία χωρίς όμως να δημιουργεί σχέσεις εξάρτησης Εμείς θα συνεχίσουμε το πλάνο μας και δεν μας ενδιαφέρει που μερικοί έχουν πάθει κατάθλιψη. 
Σ Φ Ο Κ δεν υπάρχει εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Τώρα αν κάποιοι νεαροί δημιουργούν όλα αυτά όταν η ομάδα πηγαίνει καλά και πάει να σταθεί στα πόδια της αυτό λέει πολλά 
Φέραμε τον κόσμο στα γήπεδα αφού στον αγώνα με τον Ισθμιακό είχαμε 164 εισιτήρια Μαζί με τους νερούς φτάσαμε τους 200 φιλάθλους να παρακολουθούν τον αγώνα. Ο κόσμος απέδειξε ότι αυτά που έχουν ορισμένοι στο μυαλό τους είναι ξεπερασμένα Αυτοί που τα γράφουν αυτά γελοιοποιούνται  Είναι ακριβώς οι ίδιοι που έγραφαν και υποστήριζαν κατά την περσινή περίοδο ότι οι άνθρωποι της Ε Π Σ Κορινθίας θέλουν να τους κόψουν τα ποδάρια . 
Αν είχαμε την υποστήριξη του διαιτητή θα κερδίζαμε και θα είχαμε την πέμπτη μας νίκη.
Αυτοί που γράφουν αυτά πρέπει να βγουν με στοιχεία να τα υποστηρίξουν. 
Υπόλογοι είναι αυτοί που θέλουν να να συνεχίσουν την διχόνοια μέσα στην πόλη με πολιτικά κριτήρια. 
Εμείς έχουμε την πολιτική έξω από τους αθλητικούς χώρους  Το 2016 το τοπίο έχει αλλάξει ο κόσμος ζητά κάτι άλλο 
Παράλληλα απάντησε στα περί ελέγχου των παραγόντων με το τελευταίο ατυχές αποτέλεσμα της ομάδας που καλύτερος παίκτης ήταν στο παιχνίδι για την αντίπαλη ομάδα γιος παράγοντα της Μπαρτσα.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ο μεγάλος άνθρωπος των γραμμάτων Οδυσσέας Ελύτης κάπου γράφει " την αλήθεια την φτιάχνει κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει το ψέμα."
Και εδώ άρχοντα της ομάδας Π Α Σ Κόρινθος πηγαίνεις χωρίς ίχνος συστολής --αλήθεια που θα μπορέσεις να την βρεις -- όταν ταυτίζεις τα φετινά μπογιατίσματα με τα περσινά. 
Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν προπονητή Βασιλόπουλε μαζί με τους φίλους σου πήρες την διοίκηση του Π Α Σ Κόρινθος υπήρχαν οι απέναντί σας ευρισκόμενοι και που εσείς γνωρίζατε ονόματα και διευθύνσεις. Και αυτοί έκαναν όλα αυτά 
Ενώ τώρα οι ηθικοί αυτουργοί είσαστε εσείς όταν γράφατε στην επαίσχυντη αυτή ανακοίνωση σας 

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι η διοίκηση του Τενεάτη Αθικίων έβγαλε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την "οργή" της για την διαιτησία του κ. Νεοφυτιάδη, εγκαλεί την ΕΠΣ Κορινθίας και ως μέντιουμ προέβλεψαν ότι το μέλλον είναι πολύ δυσοίωνο. Σας Ενημερώνουμε ότι το δικό σας μέλλον είναι πράγματι δυσοίωνο αλλά και των δειλών που κρύβονται από πίσω σας.

Κύριοι έχετε "δικαιολογημένα παράπονα" γιατί ο διαιτητής δεν υπέδειξε στο 29' λεπτό πέναλτι και αποβολή στο νούμερο 3 της ομάδας σας ο οποίος σταμάτησε με το χέρι του την μπάλα επάνω στην γραμμή της εστίας. έχετε "δικαιολογημένα παράπονα" γιατί στο 38' λεπτό δεν απέβαλε το νούμερο 10 του σωματείου σας με απευθείας κόκκινη κάρτα για το αντιαθλητικό χτύπημα που έκανε στο χώρο του κέντρου και ο οποίος είχε κίτρινη κάρτα από το 11ο λεπτό.
Έχετε "δικαιολογημένα παράπονα" γιατί δεν απέβαλε το νούμερο 11 της ομάδας σας στο 66' λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα - όντας τελευταίος παίκτης ανέκοψε τον παίκτη μας από πίσω πριν την επίτευξη του γκολ - και υπέδειξε μόνο πέναλτι δίχως να πάρει ούτε κίτρινη κάρτα. Τις τρεις αυτές και μόνο φάσεις θα τις δείτε στο διαδίκτυο από την κάμερα που ακολουθεί την ομάδα μας όλοι την αγωνιστική χρονιά 2016/2017.
Τα στιγμιότυπα που ο πρόεδρος του σωματείου σας ουρλιάζει από το πρώτο ημίχρονο ότι θα "γαμει... το σπίτι του διαιτητή.." και την ΕΠΣ Κορινθίας θα τα αφαιρέσουμε σεβόμενοι το σωματείο που διοικείται. Μαζί με την διοίκηση του εν λόγω σωματείου συστρατεύτηκε άμεσα και γρήγορα ο "γελωτοποιός","αθλητικός εισαγγελέας" γνωστός και ως "νικηφόρος" ο οποίος να ενημερώσουμε έχει καταδικαστεί αμετάκλητα ως συκοφάντης από τα ελληνικά δικαστήρια.
Κύριε Σκούρτη αναρωτιέται ο φίλαθλος κόσμος γιατί δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί σας τόσο καιρό παρόλο τις βρωμιές και τον οχετό που έχετε ξεστομίσει γα την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας και την διοίκηση της.
Επειδή σίγουρα χρίζεται ιατρικής βοήθειας και παρακολούθησης, σας βλέπουμε με συμπάθεια σαν το γραφικό του χωριού και θέλουμε αυτοί που σας χρησιμοποιούν να σταματήσουν να το κάνουν σεβόμενοι τουλάχιστον την άνοια που σας χαρακτηρίζει.
Θα ασχοληθούμε με τους πραγματικούς αίτιους αυτούς που έχουν μπερδέψει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την πολιτική και την σκοπιμότητα και τους λέμε ότι ως δειλοί και υποτακτικοί που είναι να σταματήσουν να κρύβονται γιατί ήρθε η ώρα που θα συναντηθούμε.
ΥΓ1 Ο λογαριασμός έχει βγει Το ΔΣ

Εσείς στείλατε στο γήπεδο του Λεχαίου και στο σπίτι το δικό μου όλους αυτούς τους αλήτες και κανένας άλλος Και την γραμμή που σας έδωσε ο αστείος πολιτικάντης Γιώργος Φαρμάκης ότι ήταν προβοκάτσια και την ακολουθήσατε γελάει μαζί σας όλη η Κορινθία γιατί τρέμετε τον εισαγγελέα. Αλλά και έναν πρωτοετή φοιτητή της νομικής όταν θα ρωτήσεις θα σας πει ότι για όλα αυτά που έγιναν είσαστε εσείς οι ηθικοί αυτουργοί και αυτό πλήρως θεμελιώνεται με το : ΥΓ1 Ο λογαριασμός έχει βγει Το ΔΣ
Για ποιο λογαριασμό είσαστε υποχρεωμένοι να πείτε όταν θα κληθείτε να απαντήσετε για την απειλή αυτή
Ναι εγώ έγραφα ότι οι άνθρωποι της ένωσης ήταν απέναντι σας Αλλά τώρα όταν μέσα στα γραφεία της ένωσης συνεργάζεσαι με τον πρόεδρο της οι ρόλοι άλλαξαν και από αποδιοπομπαίοι γίνατε οι εκλεκτοί.
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να με χαρακτηρίσετε γελωτοποιό Και να συνεχίστε Κύριε Σκούρτη αναρωτιέται ο φίλαθλος κόσμος γιατί δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί σας τόσο καιρό παρόλο τις βρωμιές και τον οχετό που έχετε ξεστομίσει γα την μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας και την διοίκηση της. Επειδή σίγουρα χρίζεται ιατρικής βοήθειας και παρακολούθησης, σας βλέπουμε με συμπάθεια σαν το γραφικό του χωριού και θέλουμε αυτοί που σας χρησιμοποιούν να σταματήσουν να το κάνουν σεβόμενοι τουλάχιστον την άνοια που σας χαρακτηρίζει.
Να ρωτήσετε τον συνεργάτη σας έγκριτο δικηγόρο κ. Τσιχριτζή πως ο ποινικός νόμος τα χαρακτηρίζει όλα αυτά.
Και τολμάς από κατηγορούμενο το Δ Σ με την βοήθεια του αστείου πολιτικάντη Γιώργο Φαρμάκη όχι να το αθωώσεις αλλά να του δώσει και εισαγγελικά καθήκοντα.
Ο Σοφοκλής κάπου γράφει " ...τυφλός τα τ' ώτα τον τε νουν τα τ' όμματ' ει "
( Είσαι τυφλός και στ αυτιά και στο νου και στα μάτια ")
Μελέτησε αυτά τα σοφά λόγια άρχοντα του Π Α Σ Κόρινθος Γιάννη Βασιλόπουλε