Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Γενικέ Γραμματέα του Κομουνιστικού Κ όμματος Ελλάδας : Και η 28η Οκτωβρίου είναι εθνική γιορτή μας

 Το Πολυτεχνείο ανήκει σ όλους τους Έλληνες 




Αυτά είπε ο Γενικός Γραμματέας του Κ Κ Ε στη Βουλή:

 Επεσήμανε ότι η απαγόρευση πορείας δεν έχει αφετηρία την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά αυτό που χρόνια σας ενοχλεί, εσάς και τους στρατηγικούς σας συμμάχους είναι το  αντιιμπεριαλιστικό περιεχόμενο τη πορεία στη πρεσβεία των ΗΠΑ.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Έχω  πιστέψει στα λόγια του Γεωργίου Παπανδρέου τα οποία είναι και ουσιαστικά Είπε ο γέρος της Δημοκρατίας :Ο ελληνικός δεν κάμνει επιλογή τυράννων, Αρνείται την τυραννία

Ποτέ δεν πίστεψα στην Θεωρία του Μάρξ  γιατί πουθενά δεν  έχει επιβληθεί με την ελευθερία του ανθρώπου. Αυτό όμως δεν μ έχει εμποδίσει να μη βάζω δίπλα  στην εικόνα του Μακρυγιάννη αυτή του Άρη Βελουχιώτη Και να μη   θεωρώ τον Διονύση  Χαριτόπουλο έναν αντικειμενικό συγγραφέα που τόλμησε και έγραψε :

"Αν όπως έχει ειπωθεί οι μύθοι σχηματίζονται σαν τους κρυστάλλους ένα από τα πιο λαμπρά μόρια που θα συνθέσουν τον μύθο του Άρη του Βελουχιώτη είναι η καθολική απόρριψη του απ όλες τις εξουσίες. 

Για τους Ιταλούς και τους Γερμανούς ήταν ένας επικηρυγμένος αρχηγός ανταρτών. Για τους Άγγλους  εγκληματίας πολέμου Για την ηγεσία της συντηρητικής παράταξης σφαγέας και ληστοσυμμορίτης Για την ηγεσία του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος αποκηρυγμένος  προβοκάτορας και προδότης 

Στην πραγματικότητα είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε τον μεγαλύτερο εθελοντικό στρατό της ελληνικής ιστορίας και μια Ελεύθερη Ελλάδα μέσα στην υποδουλωμένη Ευρώπη. "

Θυμάμαι πως υποδεχτήκατε  την ταινία ο άνθρωπος με το Γαρύφαλλο και ήταν σχεδόν οι περισσότεροι ηθοποιοί που συμμετείχαν δικοί σας. Το Ε Α Μ η τεράστια αυτή οργάνωσης δεν την αποτελούσαν μόνο κομουνιστές Και τα παιδιά του Πολυτεχνείου αυτοί που δεν καπηλεύτηκαν δεν ανήκουν σε κόμματα γιατί όλα αυτά τα έκανα όχι να πάρουν αξιώματα όπως η αφεντιά σας αλλά για την Ελλάδα όπως  έκανε αποκηρυγμένος  προβοκάτορας και προδότης για σας ο Άρης Βελουχιώτης που είχε πρώτα την Ελλάδα. Βέβαια ο Άρης ο Μπελογιάννης ο Πλουμίδης που θυσίασαν την ζωή τους γιατί πίστευαν στις αρχές του κόμματος και εσείς τους πουλήσατε. 

Τώρα αν πάτε στην επέτειο του Πολυτεχνείου  20.000 στην Αμερικάνικη πρεσβεία και πεθάνει ένας θα έχετε   γράψει σελίδες στην κομματική σας ιστορία και θα δώσετε μαθήματα στην Κυβέρνηση και στους στρατηγικούς συμμάχους της 

Να γιατί δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το 5%