Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Γιώργο Τριαντάφυλλε έκανες κακό ξεκίνημα. Και πρέπει να γνωρίζεις η αρχή το 'ήμισυ του παντός

 Εδώ πρέπει να πάρεις θέση αρχηγέ της αλλαγής και όχι να γράφεις εκθέσεις ιδεών και να τις βαφτίζεις Διακήρυξη  


Η επιτροπή που τυπικά φέρει την ονομασία Πειθαρχική αλλά δεν έχει καμία σχέση με την απονομή της δικαιοσύνης συνεδρίασε στις 27 Οκτωβρίου του έτους 2020  και έλαβε την παρακάτω απόφαση 


Αφού έλαβε υπόψη της την έκθεση την παρατηρητή αγώνα κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Δημ., της 24.10.20 στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ –ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙαποφασίζει ομόφωνα όπως αποσταλεί το παρόν έγγραφο δια του οποίου καλείται  σε έγγραφη απολογία το Σωματείο ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 α- β , 3,  και άρθρο 15 παρ. 3 Π.Κ.),

Η έγγραφη απολογία πρέπει υποβληθεί στην Επιτροπή μας μέχρι την 3.11.2020 και ώρα 12.00 μεσημβρινή. Η επιτροπή μας θα συνεδριάσει την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18.00

Αμέσως  απάντησα με το παρακάτω δημοσίευμα μου γιατί εμείς δεν περιμένουμε την ημέρα των εκλογών για να ασκήσουμε αντιπολίτευση.


Δημήτρης Δημόπουλος : Παρατηρητής τάξεως υπηρετεί την αταξία 

Κύριες πρόεδρε της Ε Π Ο 

Εδώ στην Κορινθία τον πρόεδρο της Ένωσης Μιχάλη Τσιχριτζή τον αποκαλώ Λουδοβίκο 14 γιατί έχει καταργήσει κάθε νόμο διάταξη και κανονισμών του ποδοσφαίρου γιατί πιστεύει όπως και ο Βασιλιάς της Γαλλίας όλα αυτά τα εκπροσωπεί η αφεντιά του. Και αυτό δεν το γράφω για πρώτη φορά αλλά για πολλοστή. Και από μέρος του κρατά μια σιωπή που δυστυχώς κανέναν δεν ενοχλεί Με αποτέλεσμα να γράψω " Μήπως είμαστε νυμφομανής κοινωνία που δεν κάνουμε επιλογή επιβητόρων αλλά επιδιώκουμε των επιβήτορα. "

Τον περασμένο Σαββάτο 24 - 10- 2020 υπήρχε ένας αγώνας ντέρμπι για το τοπικό πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας Κορινθίας. Η Ένωσης όρισε παρατηρητή τάξεως τον σύμβουλό της  Δημήτρη Δημόπουλο που όταν ασκεί τα καθήκοντα  του παραβιάζει τους κανονισμούς  της Ε Π Ο.

 Παράδειγμα που δείχνει ότι δεν υπολογίζει απολύτως τίποτα μια και αντλεί την εξουσία από τον Λουδοβίκο 14 ο παρατηρητής Δημόπουλος σ ένα αγώνα έβριζαν τον Αλέκο Πνευματικό που τότε ήταν Δήμαρχος Κορινθίων Και ο Δήμαρχος τον συνάντησε στο ημιχρόνιο και του είπε για τις ύβρεις Και στην έκθεση του δεν έγραψε απολύτως τίποτα Και ο τότε δήμαρχος έδωσε συνέντευξη και κατήγγειλε το γεγονός. Και ενώ έπρεπε να επέμβει η πειθαρχική επιτροπή της ένωσης  δεν έγινε το παραμικρό. Αντίθετα έγραψε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έκαναν οι παράγοντες της ομάδας που δεν ήταν φιλική με τον Πρόεδρος της ένωσης ( Λουδοβίκο 14 )

Και ερχόμαστε στον αγώνα τον τελευταίο που ήταν παρατηρητής τάξεως Ευρισκόμενος  μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάπνιζε αρειμανίως. Και σας ερωτά κ. Πρόεδρε της Ε Π Ο αυτός θα μπορέσει να συνεχίσει τα καθήκοντα του παρατηρητή τάξεως.; Βέβαια έχουμε προηγούμενο με άλλον παρατηρητή τάξεως που μόλις έδειξε στους φιλάθλους τα γεννητικά του όργανα τον έκανε από απλό σύμβουλο σε αντιπρόεδρο  Επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό που του έκανα Λουδοβίκος 14 

Και μετά την απολογία που εμείς δεν γνωρίζουμε το παραμικρό η δήθεν πειθαρχική επιτροπή που δεν έχει καμία σχέση με την απονομή της δικαιοσύνης αποφασίζει.

Αφού έλαβε υπόψη της την έκθεση του παρατηρητή κ. Δημόπουλου στον αγώνα ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ της 24.10.2020 και την έγγραφη απολογία του Σωματείου ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του Σωματείου για παράβαση του άρθρο 14 παρ. 1 α-β, 3, και 15 παρ. 3 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο., και επιβάλλεται  χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας μέχρι 4.12.20 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ.)

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Την επίσημη καταγγελία που έκανα ότι το όργανο της τάξεως που ενώ έγινε όργανο αταξίας με την έκθεση του η απίθανη αυτή κατευθυνόμενη επιτροπή τιμώρησε το σωματείο αλλά παράβλεψε την δική μου καταγγελία ΓΙΑ ΤΟ ΚΆΠΝΙΣΜΑ  σε αθλητικό αγωνιστικό χώρο που η Ένωσης  τον όρισε για την τήρηση της τάξεως Και δεν έχει καμία δικαιολογία ότι δηλαδή δεν το διάβασε  το δικό μου  δημοσίευμα γιατί υπάρχουν δεδικασμένα. τιμωριών που δημοσιεύτηκαν σε Facebook  ( υπόθεση Πίλιούρα )

Αλλά αυτό που μου κανε εντύπωση και εσείς κ. αρχηγέ της αλλαγής για το θέμα αυτό το τεράστιο δεν ασχοληθήκατε. Το επιτελείο σας έχει μάλλον να ασχολείται  με τον Νιρβάνα  και όχι με τα δικά μου γραπτά. Γιατί ο Νικηφόρος στηρίζεται στην αλήθεια την οποία υποστηρίζει  σε στοιχεία που δυστυχώς η αυλή σας τα παραβλέπει. Όπως έκανε και με τον πρόεδρο της Κορίνθου 06 και τον οδήγησαν στα βράχια. Και δυστυχώς το ίδιο θα κάνουν και για την αφεντιά σου. Η αρχή έγινε με την διακήρυξη που δεν είχε καμία σχέση με το Κορινθιακό ποδόσφαιρο που στην κυριολεξία διαλύεται.Απλά ήταν μια έκθεση ιδεών που η μία παράγραφος δεν είχε καμία σχέση με την άλλη.