Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα από την Πύλη Νοταρά 48:οι αχάριστοι πρέπει να γίνουν προσκυνητές γιατί δεν έχουν καμία τύχη

  Υποστήριζε την Αλήθεια και άσε τους άλλους να ρεζιλεύονται. 


Μόλις ανακοινώθηκαν οι διαιτητές έγραψα 


Άρης Βοχαϊκού--Ελλάς βέλου 

Διαιτητής Βλαντής 

Βοηθοί  Σαχίνη -Βλαχοπάνος 

Σχόλιο Νικηφόρου

Ο διαιτητής δεν είναι καλός και τον έχω δει σε αρκετούς αγώνες Ο επόπτης τι εντολές έχει πάρει. Τι να σου κάνει η βοηθός που σηκώνει ότι βλέπει.  

Παρατηρήσεις Νικηφόρου 

Η ομάδα της Ελλάδας Βέλου αν και διοικείται από πανίσχυρους παράγοντες πολλές φορές δεν έχει αδικηθεί αλλά έχει σφαγιαστεί.  Και η ομάδα του Βέλου είναι στις πρώτες θέσεις και ο Άρης Βοχαϊκού και αυτός μεταξύ των δυνατών ομάδων. Και τα ανδρείκελα που αποτελούν την επιτροπή ορισμού διαιτητών ορίζουν τον Βλαντή  που έγραψα ότι δεν είναι καλός Και μάλιστα και ο βοηθός Βλαχοπάνος και αυτός τρομερά επικίνδυνος για τρεις  λόγους. Εκτελεί εντολές της πύλης Νοταρά 48  Ο δεύτερος λόγω σώματος δεν μπορεί να πιάσει την λεπτομέρεια αφού δύσκολα βγάζει τα ...100 μέτρα Και ο τρίτος ως πρόεδρος εκτελεί και χρέη διαιτητή και με τις πρωτοβουλίες καπελώνει τον άρχοντα του αγώνα και θέλει να γίνει αυτός έστω και πλάγιος  Και έμαθα ότι ζήτησε από τον διαιτητή να διακοπεί ο αγώνας για να βγει ένας τραυματισμένος παίκτης της ομάδας του Άρη, για να σταματήσει στο 90 λεπτό η πίεσης της Ελλάδας. Αν και ο μοναδικός χρονομέτρης είναι ο διαιτητής Αλλά μερικές φορές είναι προκλητικοί που δεν μετράν τον χρόνο των καθυστερήσεων. Και αυτό γίνεται όταν θέλουμε βοηθήσουμε μια ομάδα. Εδώ όμως η Πύλη Νοταρά 48 και προσωπικά ο Λουδοβίκος 14 θέλει να δείξει σ αυτούς που τον έκαναν πρόεδρο της ένωσης ότι δεν τους έχει ανάγκη και τους ταπεινώνει. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν αυτοί που μπορούν να σκεφτούν. Και να δουν αυτούς που έχει συνεργάτες ο μάγειρας Τσιχριτζής Που οιίδιοι είναι σόλες τις καταστάσεις Παράδειγμα η οικογένεια Μαργέτη Δίπλα στον αείμνηστο Νίκα τώρα τα πρώτα βιολιά του Τσιχριτζή. Σας δουλεύουν και όχι εμένα που τους έχω πάρει είδηση από το 2013.