Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Το παραγάδι του Νικηφόρου που ψαρεύει αλήθειες που κάνουν κακό στο ποδοσφαιρικό κατεστημένο του νομού μας.



 Με ρωτάνε μερικοί γιατί άλλαξα τώρα και κατηγορώ τον Τριαντάφυλλο Και τους απαντώ κανέναν δεν κατηγορώ ούτε και κανένα δεν υποστηρίζω. Ο δικός μου στόχος είναι να παρουσιάζω στοιχεία τα οποία 


θεμελιώνουν την αλήθεια Αν αυτό που υπερασπίζομαι δεν είναι της αρεσκείας σας τότε με κατηγορείται ότι είμαι κωλοτούμπας. Αλλά όταν πάλι ασκώ δυσμενή κριτική σε ανθρώπους που εσείς συμπαθείτε τότε είμαι εμπαθής. Αρχή δική μου είναι πάντα η περιφρούρησης της αξιοπρέπειας του προσώπου. το οποίο θεωρώ ύψιστο αγαθό. Μαι είναι αδιανόητο να μάχομαι για την δικαιοσύνη και την αλήθεια και να υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να το παίξουν ηγέτες που θέλουν να φέρουν την αλλαγή στο ποδόσφαιρο στο νομό μας  και να γράφουν διακηρύξεις που δεν ασχολούνται με τα προβλήματα που είναι μεγάλα Αλλά να αρέσκονται να γράφουν εκθέσεις ιδεών αφού αγνοούν τι συμβαίνει. στο νομό μας από ποδοσφαιρικής πλευράς. Και το ατύχημα εδώ είναι ότι αυτοί οι άσχετοι  κατορθώνουν και γίνονται η αυλή όλων αυτών που θέλουν να προσφέρουν Και από την θέση του ΄έμπιστου  οδηγούν στα βράχια αυτόν που θέλει να προσφέρει. Και μένουν αυτοί που διαλύουν τα πάντα αφού έχουν την ικανότητα να βάζουν στους  αντιπάλους    Δούρειους ίππους που κάνουν άνετα την δουλειά τους Και αναφέρομαι στις εκλογές  τις Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.

 Εκλογές  2013 που απέναντι στον  Τσιχριτζή ήταν ο Λαμπρινός  ο Πισιμίσης η οικογένεια Μαργέτη.  Που μετά τις εκλογές έγιναν συνεργάτες του Λουδοβίκου 14 Στις εκλογές του 2017 ο συν-αρχηγός  του Στάθη Γκουρβέλου  Φάνη Σιτές να γίνεται μέλος της πειθαρχικής επιτροπής του Μιχάλη Τσιχριτζή που έχει ξευτελίσει  κάθε έννοια δικαιοσύνης Και ερχόμαστε στις προσεχείς εκλογές του 2021 και διαβάζοντας την διακήρυξη του Γιώργου Τριαντάφυλλου του αρχηγού της αλλαγής είδα την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Γι αυτό και αντέδρασα όπως και στις άλλες  περιπτώσεις. Κλείνοντας το σημερινό μου παραγάδι θυμάμαι τα λόγια του Σοβιετικού ηγέτη Βλαδίμηρου Ίλιτς Λένιν που υποστήριζε " Σε μια συμμαχία πάντα ο ένας κάνει το άλογο κι ο άλλος τον καβαλάρη" 

Και τα λόγια του υλοποιούνται στην Κορινθία αψεγάδιαστα