Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Η Α Ε Κ δεν πηγαίνει ψηλά επειδή υπάρχουν επαγγελματίες λασπολόγοι που τρομοκρατούν αυτούς που προσφέρουν. Και μένουν τα παράσιτα που δεν την αφήνουν να αναπνεύσει. .

Αν δεν υπήρχε ο Μελισσανιδης θα είχε διαλυθεί η Α Ε Κ ...




... και αυτό το έχω αποδείξει με το βιβλίο μου Μαρτυρίες. 


Το βιβλίο με τις 400 μηνύσιμες σελίδες που κανένας δεν τόλμησε  να απαντήσει


Διαβάζω 





                         
Όταν γνώρισα τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μου είπε ότι θέλει να πάρει να διοικήσει την Α Ε Κ είχα πει στον Κώστα Καγιά τον άνθρωπο που μ έφερε σ επαφή μαζί του ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι τρελός. Γιατί την ποδοσφαιρική περίοδο 1991- 1992 μπορεί η ομάδα να κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά η διοίκηση του Νίκου Στράτου που είχε βάλει πρόεδρο  γλάστρα τον Κώστα Γενεράκη και   την είχε οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή. Ο Μπατίστα πήγε στον Ολυμπιακό ο Σαβέβσκι ήταν στο δρόμο γιατί του έκαναν έξωση από το σπίτι του και οι παίκτες που είχε πάρει η διοίκησης του Στράτου και κατέκτησαν το πρωτάθλημα απλήρωτοι. Απόπειρα να δώσει τις μετοχές της Α Ε Κ  στον Φιλίπου δωρεά  ο Νίκος Στράτος απέτυχε μετά  την κεραυνοβόλο επέμβαση των Αδελφών Καγιά. Ποιος ήταν για την Α Ε Κ ο Νίκος ο Στράτος μας τον χαρακτηρίζει ο πατριάρχης Λουκάς Μπαρλος και εμένα μου είπε λίγο πριν πεθάνει. 
Πάνο Πετράκη και Σάκη  Τσαμκώσογλου κουβέντα γι αυτόν. Αλλά να μας φτιάξει ο Μελισσανίδης το Γήπεδο και μετά αφού τον χαρακτηρίσαμε παππού να μας παραδώσει την εξουσία γιατί ως υπέργηρος δεν μπορεί να προσφέρει Ο Μελισσανίδης γεννήθηκε τον Μαρτη του 1051. Εσύ Πάνο πότε είδες για πρώτη φορά  το φως;    Αλλά δεν μας λέτε ποιος γκρέμισε το γήπεδο. Και το σπουδαιότερο τον πόλεμο που δέχτηκε από τον δήμο και τους κατοίκους για να μη ξανά γίνει το γήπεδο μας. Πάλεψε πάνω απ όλα με το κατεστημένο που γνωρίζει να λασπολογεί  αφού αρχιμάστορα έχει τον Νικόστρατο που γνωρίζει την τέχνη αυτή όσο κανένας. Και που με κάθε λεπτομέρεια γράφω στο βιβλίο μου 
Ακόμα και ο Γιάννης Καρράς έκανε επίθεση που δεν είχε καμία ιδεολογική σχέση με την Α Ε Κ. 

Αυτή είναι μια συνέντευξη του Γιάννη Καρρά 


Και όταν τον απάντησα αυτός αλλά και ο δημοσιογράφος κάποιος Κώστας Καπάταης έπαθαν μουγκαμάρα Και έρχεται ένας δικός του λογιστής --εκκαθαριστής ο Τσεμπεράκης  ταμίας της Ε Π Ο  τον ξετινάζει στον αέρα αφού του γράφει που πήγαν τα χρήματα. 
Μα και επί ημερών Γιδόπουλου που ήμουνα Διευθύνων Σύμβουλος έφαγα για ακάλυπτες επιταγές 15 χρόνια φυλακή 

0
Και εδώ ο Γιδόπουλος για να με τιμωρήσει  επειδή αρνήθηκα  να υπογράψω αυτά που αυτός ήθελε. άφηνε ακάλυπτες τις επιταγές που εγώ είχα υπογράψει  ως διευθύνων σύμβουλος 

Αλλά και επί ημερών Τροχανά που με τον αγώνα Α Ε Κ --Παρί Ντε Ζερμέν  δέχτηκα τόνους λάσπη που κανένας δεν είδε τα 172.000.000 εκατομμύρια που μπήκαν στο ταμείο και σώθηκε ο Τροχανας και τέλειωσε το χωριό στη Σητεία Και ενώ με την Τορίνο πουλήθηκαν 


Και ενώ την εποχή αυτή η ομάδα Τορίνο ήταν υπερωκεάνιου και η Παρί πλοίο της γραμμής για την Αίγινα Και με την Ιταλική ομάδα  κόπηκαν 24.172 και εισέπραξαν 64.638.500 δραχμές Εγώ με 27.600 εισιτήρια σ ένα γήπεδο που οι θέσεις ήταν 25.000 και είχα και 2.100 διαρκείας και 2000 ανάγκες Ε Π Ο --ΟΥΕΦΑ κ.λ.π και εισέπραξα 172.000.000 δραχμές  Και επειδή στου 4 φιλάθλους που ήταν μέσα στο γήπεδο ο ένας ήταν υπεράριθμος τον αγώνα οι περισσότεροι τον είδαν όρθιοι.  Αμέσως οι κονδυλοφόροι του Στράτου έγραψαν ότι κυκλοφόρησα  πλαστά εισιτήρια Τότε ζήτησα από τον Τροχανα να στείλει να κάνουν έλεγχο στα εισιτήρια που φύλαγα μέσα σε σάκους γιατί περίμενα την λάσπη αυτή Και βρήκαν ένα φωτοτυπημένο εισιτήριο. 
Το βιβλίο μου αυτό είναι το κατηγορώ μου στους λασπολόγους και ιδιαίτερα στο Νίκο Στράτο που είναι η αιτία που η Α Ε Κ είναι Αεκούλα. Που δεν έκανε την μεταγραφή του Νικολαϊδη για 5.000.0000 δραχμές Και τον κάναμε για 400.000 000 δραχμές από τον Απόλλωνα Αθηνών. Μ αυτά που γράφετε υπηρετείτε το κατεστημένο που ποτέ δεν δέχτηκε το παιδί  του Ζώρα που αγαπάει την Α Ε Κ αλλά δεν μπορεί να καταλάβει αυτούς που αντλούν λάμψη από την δική του ενώ είναι ετερόφωτα και δεν μπορεί να το καταλάβει όσο και να τους φωτίσει. .