Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Τρυπώνω ,,,ξετρυπώνω και ότι βρω αφού το ελέγξω το γράφω

 

Σπανίως πηγαίνω σε συνεντεύξεις γιατί έχω παρατηρήσει ερωτήσεις που προσωπικά τις θεωρώ άσχετες και από ερωτήσεις γίνονται τοποθετήσεις Και το σπουδαίο όλα αυτά γίνονται  γιατί θέλουν να μονοπωλήσουν την συνέντευξη. Και μάλιστα αν δεν τους ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις απειλούν με αποχώρηση .Και να βλέπεις να τους παρακαλούν να παραμείνουν Και δεν μπορώ να καταλάβω από που αντλούν 


αυτή την δύναμη και μάλιστα σε ανθρώπους που μας ζητούν την ψήφο μας για να μας διοικήσουν. Και αναφέρομαι στην κοινή συνέντευξη που έδωσαν τρις αρχηγοί παρατάξεων του Δήμου Λουτρακίου Πέραχώρας και Αγίων Θεοδώρων  Που το θέμα ήταν οι απολυταρχικές τάσεις του Δημάρχου Γκιώνη σε μια χώρα που για την Δημοκρατία έχουν χυθεί ποτάμια αίματος. Βέβαια οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι ήταν λίγοι που μπορούσες να τους μετρήσεις με τα δάχτυλα της μιας παλάμης χωρίς να τα χρησιμοποιήσεις όλα. Οι αρχηγοί των  παρατάξεων  του Δήμου κατήγγειλαν τρομερά πράγματα ως προς την συμπεριφορά του Δημάρχου που αν ισχύουν (  δεν ακούσαμε ακόμα την φωνή του Δημάρχου ) έχει ο κ. Γκιώνης καταργήσει την έννοιας της δημοκρατίας. Και δεν διαπίστωσα καμία σκέψη των επαγγελματιών δημοσιογράφων σ αυτά που άκουσαν γιατί ερώτηση που να φέρνανε σε δύσκολη θέση τον Δήμαρχο δεν άκουσα. 

Και έχω ρωτήσει πολλές φορές όλους αυτούς που διοικούν τον Δήμο και είναι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και όχι της πλειοψηφίας μόνο. Ο Εργολάβος Βλάχος που έχει αντιδικία με τον δήμο από την μέρα που προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Δήμο μέχρι σήμερα πόσα έχει εισπράξει από τα λεφτά των δημοτών και όχι των δημοτικών αρχόντων. Και δεν έχω πάρει καμία απάντηση μέχρι Και εγώ θα συνεχίσω να ρωτώ. 

Είχα γράψει για τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου Πέραχωρας Αγίων Θεοδώρων πήρα μια απάντηση που μας πληροφορούσε ότι δεν πηγαίνει στα γήπεδα λόγου φόρτου εργασίας Και του ζήτησα να παραιτηθεί τον τίτλου του αντιδημάρχου Αθλητισμού και να κρατήσει αυτόν του πολιτισμού. Καμιά παραίτηση δεν διάβασα και ούτε απάντηση δεν πήρα. Μάλλον ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε ο Δήμαρχος. Να μη υπολογίζει τίποτα.