Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Το παραγάδι του Νικηφόρου ψαρεύει σ απαγορευμένα νερά.


Από την πρώτη Νοεμβρίου του 2020 έχουν να αγωνιστούν οι ομάδες  στα γήπεδα της Κορινθίας Και σχεδόν όλοι οι ερασιτέχνες (;;;) που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα το τοπικό της 


πρώτης κατηγορίας αμείβονται Οι ομάδες είναι είκοσι ( 20 ) και έχουν κατά μέσο όρο είκοσι ( 20 ) ποδοσφαιριστές Επομένως φτάνουμε  στους 400 ποδοσφαιριστών που η διακοπή τους δημιουργεί προβλήματα  γιατί οι παράγοντες δεν θα έχουν να τους δώσουν αυτό  ποσό που έχουν συμφωνήσει . Και να μη μου πει κανένας ότι δεν πληρώνεται για να φορέσει την ερασιτεχνική φανέλα κατ όνομα  γιατί θα είναι το μεγαλύτερο ψέμα που θα έχω  ακούσει. Αλλά επειδή τα λόγια είναι φτώχεια ας μου δηλώσει ένας από 400 ποδοσφαιριστές που φοράνε την ερασιτεχνική φανέλα των ομάδων που αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας  ότι δεν έχουν πάρει ούτε δραχμή από το ποδόσφαιρο. Όπως εγώ δηλώνω ότι δεν έχω εισπράξει μονόλεπτο από την δημοσιογραφία.  

Αλλά υπάρχουν και οι προπονητές που και αυτοί είμαι βέβαιος θα αντιμετωπίζουν και πιο δύσκολες καταστάσεις. Και επειδή ο Νικηφόρος δεν φοβάται όταν γράφει αλήθειες προκαλώ να μου πει ένας προπονητής ότι δεν τον οφείλουν από τις ομάδες που πέρασε Και οι τελευταίες μήνες αν η ομάδα παραμένει στην κατηγορία ή έχει υποβιβαστεί δεν χρειάζονται τον προπονητή. Βέβαια ούτε ο σύλλογος των προπονητών δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα και ούτε και και ριγμένοι προπονητές Και ούτε και τα Λυκόπουλα  της επαγγελματικής Κορινθιακής Δημοσιογραφίας Γιατί οι προπονητές δεν θα βρουν ομάδα για να προπονήσουν  και η ένωσης δεν θα δίνει τις άδειες για VIDEO και τότε δεν θα υπάρχει τσουκάλι στην φωτιά. Και ο πρόεδρος των ανεξάρτητων προπονητών πειθήνιο όργανο του Λουδοβίκου 14 είναι. Και οι τυρόπιτες και οι μπουγάτσες και την δική τους ιστορία και την δική τους αξιοπρέπεια και τιμή.