Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Το Παραγάδι του Νικηφόρου που αναπολεί τα ταλέντα του παρελθόντος που χάθηκαν


Όταν ήρθα στην Κορινθία ασχολήθηκα πολύ μα πάρα πολύ με τα νέα παιδιά που έπαιξαν στα πρωταθλήματα τα παιδικά και δεν χόρταινα να τα καμαρώνω. Και εκεί είχα την μεγάλη τύχη να γνωρίσω τον Αλέκο Αμπαδιωτάκη  που ο Θεός του έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο Τον  πήρε κοντά του από μέσα από 

τον χώρο που αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή του. Από τον πάγκο που οδηγούσε την ομάδα του .Τον βάφτισα Ιεραπόστολο του ποδοσφαίρου και βρήκα τον μπελά μου από τα λαμόγια του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Εδώ είμαι υποχρεωμένος να γράψω ότι τα μικρά παιδιά τα βοήθησε και ο Γεράσιμος Μαργέτης να δείξουν το ταλέντο τους Δυστυχώς δεν υπήρξε κάποιος που θα μπορούσε να περπατήσει και πιο μακριά από την Κορινθία. 

Και εδώ κατηγορώ τους πατεράδες που ενώ τα παιδιά  τους τους έλεγαν ότι μπορούμε  να τους  βγάλουν από την φτώχεια αυτοί δεν μπόρεσαν να το καταλάβουν.  Και με την ανοχή των χάθηκαν παίκτες που θα μπορούσαν να είναι οι συνεχιστές του Τασίνου  του Στέφα  και τόσων μεγάλων αξιόλογων ποδοσφαιριστών του νομού μας.. 

Όταν είδα τον Πετρόπουλο να παίζει στην Κόρινθο 06 και να χορεύει με την μπάλα τον ονόμασα Νουρέγιεφ και ήμουνα βέβαιος  ότι τίποτα δεν μπορούσε να τον κρατήσει στο νομό Και δυστυχώς μόνο σε ομάδες τις τοπικές έπαιξε χωρίς μεγάλες αποδόσεις.. Και χάθηκε μαζί με τους άλλους Όταν είδα για πρώτη φορά τον Θεοδωρόπουλο  να έχει δέσει την μπάλα στην φακαρόλα του ποδοσφαιρικού του παπουτσιού δεν μπορούσα να το πιστέψω.Και αυτός έμεινε  σε τοπικό επίπεδο. Γιατί από νεαρής ηλικίας φρόντισε να γίνει πολύτεκνος.  Μα και ο Νίκος ο Κουσκουνας που μπορεί να έκανε μεταγραφή στον Αστέρα της Τρίπολης αλλά δεν μπόρεσαν να καταλάβουν την αξία του μια και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου τον πούλησε  φτηνά όπως μαρτυρούν τα βιβλία 

Την ίδια εποχή πήρε ο Ολυμπιακός Λ έναν ποδοσφαιριστή πολύ μεγαλύτερο του Κουσκουνά και τον πλήρωσε για έναν χρόνο 25.000 ευρώ. Ποιος θα έπαιρνε στα σοβαρά έναν παίκτη που το σωματείο του τον πούλησε 20.000 ευρώ  Παίκτη που τότε αγωνιζόταν στην Εθνική Νέων. Τους Αδελφούς Αράπογλου τον Νίκο Παπαδημητρίου  τον Περαχωρίτη Μίχα τον Δαμαλά και τόσοι άλλοι που χάθηκα Και πάντα θα θυμάμαι τον νεαρό Κουτσιγκέλα  που αυτός ήταν καλός μαθητής  και τα γράμματα μας πήραν μια μεγάλη προσωπικότητα από το ποδόσφαιρο  ένα αστέρι και τον έδωσαν στην επιστήμη.  

Και θα ήθελα αυτά τα ταλέντα ποιος από την Ένωση τα βοηθεί ; Και έτρεξα στις επιτροπές και βρήκα ότι την τεχνική επιτροπή την αποτελούν 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΗ
ΝΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

 Ο πρόεδρος Σταύρου Παναγιώτης είναι κάτοικος Ευρωστίνης  Η Ευρωστίνη (Ζάχολη) υπήρξε η πρωτεύουσα του τέως Δήμου Ευρωστίνη Έχει υψόμετρο 700 μέτρα και απέχει 14 χλμ. από το Δερβένι και 70 χλμ. από την Κόρινθο.Για να εκτελέσει τα καθήκοντα του ο πρόεδρος πρέπει να κάνει 140 χιλιόμετρα Αυτόματα χωρίς την δική του μεσολάβηση δεν είναι δυνατόν να ασκεί τα καθήκοντα του ο πρόεδρος Και ο οποίος δεν έχει διακριθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου. Και ερχόμαστε στα μέλη της επιτροπής που εκτός από πιστά όργανα της Νοταρά 48 όλα τα άλλα τα στοιχεία τους είναι αρνητικά. Ο Γιάννης Ναυτόπουλος έχει να παρουσιάσει ένα τεράστιο επίτευγμα. Ενώ εκτελούσε τα καθήκοντα του παρατηρητή τάξεως διαφώνησε με κάποιους φιλάθλους Και αυτός τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα Το έγραψα και ο Λουδοβίκος 14 για να δείξει ότι δίκαια φέρει τον τίτλο  του Βασιλιά Ήλιου τον έκανε ΒΟΥ αντιπρόεδρο . Και το άλλο μέλος ο Δημήτρης Δημόπουλος έχει παραβιάσει όλα τα άρθρα των κανονισμών. Μέχρι που ο πρώην Δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός έδωσε συνέντευξη για να καταγγείλει τις αυθαιρεσίες του. Και η τελευταία του "επιτυχία "  ήταν στον αγώνα  Άγιοι Θεόδωροι --Α Ο Λουτράκι που ενώ εκτελούσε καθήκοντα παρατηρητή  κάπνιζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν οι ποδοσφαιριστές τα έδιναν όλα για την κατάκτηση της νίκης. Και το παράξενο αυτός ο παράνομος έκανε έκθεση και τιμωρήθηκε η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων. Αυτός έμεινε στο απυρόβλητο. Και προπονητής των παίδων είναι ο Αντώνης Ηλίας που μόνο την οικογενειακή ομάδα   προπονούσε και καμία άλλη. Πως λοιπόν να προχωρήσει το ταλέντο αφού από πλευράς ένωσης δεν υπάρχει τίποτα. 

Αυτά είναι τα θέματα που απασχολούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και όχι ο Νιρβάνας Γιώργο Τριαντάφυλλε Και όποιος αποδείξει ότι δεν υπηρετώ την αλήθεια αλλά υπάρχει δόλος από δικής μου πλευράς θα φύγω από την Κορινθία. Και ισχύει η δήλωσης μου αν κάποιος αποδείξει ότι μου κέρασε μια καραμέλα Γιατί πληροφορούμαι ότι κυκλοφορούν κάποιες "φήμες "  που δεν τολμά κανένας να τις υπογράψει.