Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Ανεπάγγελτε πρόεδρε του Π Α Σ Κόρινθος εφόσον υπάρχει Κέκερης δεν έχεις καμία τύχη.

 Ο Νικηφόρος γράφει για αυτό που θα γίνει πριν γίνει. 



Αυτά έγραψα μόλις έμαθα το όνομα του Διαιτητή 


Κύψελο;--Π Α Σ Κόρινθος  

Διαιτητής Κέκερης 

Βοηθοί Σπηλιώτης --Μπουτζιβίτης  

Σχόλιο Νικηφόρου

 Μη περιμένετε βοήθεια από τον διαιτητή 


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Όταν κάποιοι θριαμβολογούσαν για τα αποτελέσματα που σημείωνε ο Π Α Σ Κόρινθος ο Νικηφόρος έγραφε ότι οι γυρολόγοι του Πειραιά δεν μπορούν να φτιάξουν ομάδα γιατί αυτοί που την διοικούν δεν έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία Αφού δεν διέψευσαν τον Αρκάδιο Βαζέχα δια της δικαστικής οδού όταν  κατήγγειλε για την άθλια συμπεριφορά. της διοίκησης. του Π Α Σ  Και βρέθηκε κάποιο φάντασμα που του έδωσαν το όνομα Πάνος Βλάχος που προσπάθησε να με απαντήσει και γελοιοποιήθηκε αφού με τα γραπτά του ξευτελίστηκε σε βαθμό κακουργήματος 

Και ήρθε ο αγώνας  Κύψελος -- Π Α Σ Κόρινθος που η επικράτηση της ομάδας του Αλέκου Αμπαδιωτάκη με δικαίωσε σε πολλά.

Έγραψα να μη περιμένετε καμία βοήθεια από τον Διαιτητή Κέκερη και να τα ολέθρια αποτελέσματα Γι αυτό πρέπει τον Π Α Σ να τον σφυρίζουν εναλλάξ οι Φραντζής --Ψυχογιός -- Καρακάσης --Κωνσταντόπουλος --Καρσιώτης -- Κεφιλής ΄--Καλαράς --Χονχρόπουλος  και να μη χρησιμοποιούνται ο Κέκερης ο Ρούτσης  ο Μπεκιάρης που χαλάνε πιάτσα. Αφού δικούς μας έχουμε πολλούς γιατί να χρησιμοποιούμε  επικίνδυνους Και απορώ πως ο κ. Γ@Μ@Ω δεν χαρακτήρισε τον διαιτητή Κέκερη όπως έκανε με τον διαιτητή Ρούσσο. 

Και λίγα για τον προπονητή Γιώργο Καρσιώτη 

Μόνο τον Χρήστο Καρσιώτη γνωρίζω και ούτε καλημέρα δεν έχω με τον προπονητή Γιώρο Καρσιώτη που είναι παιδί του μεγάλου ποδοσφαιριστή. Δεν μπορώ όμως να μη σχολιάσω την αντικατάσταση  του προπονητή που εξέθεσε την Διοίκηση του Κύψελου και αυτούς που "έψησαν " την άσχετη διοίκηση να τον αντικαταστήσει  που είχε πετύχει τα παρακάτω αποτελέσματα Νίκησε τον Παννεμεατικό με 3-1 Έφερε ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 με τον Ισθμιακό  Νίκησε τον Σαρωνικό με 2-0 Και χάνει από τους πρωτοπόρους  Αγίους Θεοδώρους με 1-0 και από τον Τενεάτη με 3-0 Και νικάει για κακή τους τύχη της Διοίκησης και του μεσολαβητές για την αντικατάσταση του Καρσιώτη τον ΠΑΣ Κόρινθο με το καθαρό 2-0 Και μπαίνουμε σε κάποια άλλα μονοπάτια που μαζεύουμε στοιχεία τα οποία θα τα δημοσιεύσουμε.