Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Κατηγορώ τον Μιχάλη Τσιχριζή ότι χρησιμοποιεί την πειθαρχική επιτροπή προς ΑΓΡΑ ψήφων

 Αναρτήθηκε από Γεώργιο  Σκούρτης  

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Προς την πειθαρχική Επιτροπή της Ε Π Σ Κορινθίας



Στις δημοκρατίες η διαφάνεια είναι υποχρεωτική. Σε άλλα πολιτεύματα δεν υπάρχει αυτό το υποχρεωτικό.


Στη χώρα μας έχουμε πέρα για πέρα δημοκρατία και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας εκτός από εσάς που με την ανοχή -- έγκριση του Δ Σ της Ε Π Σ Κορινθίας νομίζετε ότι μπορείτε να εφαρμόσετε μεθόδους που δεν υπηρετούν την Δημοκρατία. 
Ενώ εσείς ( η πειθαρχική επιτροπή )έδινε στη δημοσιότητα όλες τις ποινές Περίπου δυο χρόνια πριν γίνουν οι εκλογές να δημοσιεύετε μόνο τις ποινές των ποδοσφαιριστών ενώ σταμάτησαν οι ποινές παραγόντων και σωματείων .

Και κανένας δεν θα παραξενευόταν αν και είναι μέτρο αντιδημοκρατικό αν δεν έβγαινε ο πρώην πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου κ. Δημήτρης Μπίτσιος που δήλωσε¨

" Ως πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου όταν αυτός αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Δ Κατηγορία;ς από την Ε Π Ο είχε τιμωρηθεί με ένα πρόστιμο της τάξεως των 3.000 ευρώ .Και αυτό κοιμόταν και ξύπνησε και άρχισε να τον κυνηγά όταν δήλωσε ότι ψήφισε στις επαναληπτικές εκλογές το ψηφοδέλτιο Νέα Πορεία. "

Που σημαίνει  ότι με την μη δημοσίευση  των ποινών σωματείων και ΄παραγόντων πάντα σύμφωνα με την δήλωση του κ. Μπίτσιου σημαίνει να χαϊδεύουμε τα δικά μας σωματεία; και να κυνηγάμε τα άλλα μέχρι να τα υποχρεώσουμε να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα. Παράδειγμα περίτρανο ο Ολυμπιακός Κορίνθου. 
Είσαστε υποχρεωμένοι να μας απαντήσετε αν σέβεστε την ενημέρωση που μέχρι σήμερα δεν μας έχετε δείξει το αντίθετο.
Υπομονή έχουμε και θα περιμένουμε Αλλά μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια και θα επανέλθουμε. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αυτός που έκανε τις δηλώσεις σήμερα είναι Αντιδήμαρχος του Δήμου Κορινθίων Επιτελικό στέλεχος  του προέδρου του επιμελητηρίου της Κορίνθου και ΒΟΥ αντιπρόεδρος της Ε Π Σ Κορινθίας. Που σημαίνει μια προσωπικότητα που κανένας δεν μπορεί να  αμφισβητήσει.όλα αυτά που λέει και τα οποία είναι αληθινά.

Και έρχεται ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος ( δεν πληρώνεται γι αυτά που γράφει και λέει ) ο Νικηφόρος και δικαιώνεται πλήρως σ αυτά που υποστηρίζει . Που με απλά λόγια σημαίνει οι ομάδες δεν αντιμετωπίζονται ίσα γιατί χωρίζονται  σ αυτές που μας ψηφίζουν και στις άλλες που μας μαυρίζουν. Και δεν το υποστηρίζει αυτό ο Νικηφόρος αλλά ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος της ένωσης. Τώρα γιατί αναφέρομαι στην ομάδα  του Ολυμπιακού Κορίνθου Γιατί αυτή είναι μια πονεμένη ιστορία που αξίζει να ασχοληθώ ξεχωριστά Και όλα αυτά θα τα δώσω στον πρόεδρο του  δικαστηρίου στη δίκη που θα γίνει στις 16 Μαρτίου του 2021 για να με δικάσει και γι αυτά που έχω γράψει μετά την υποβολή της δίκης