Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Κύριε Υπουργέ Αθλητισμού Αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο σ όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα λόγο του πολιτικού κόστους.

Μα δεν κοκκινίζουν όλοι αυτοί που λένε ότι υπηρετούν ενώ κακοποιούν την διαιτησία. 
Ούτε ακόμα και ο Λαοπρόβλητος ( αλλά σκηνοθετημένος) ηγέτης ο δικός μας Μιχάλης Τσιχριτζής ή Λήσταρχος τίτλων ‘η εικονικός πρόεδρος   


  • "...η περίπτωση του Διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου επιβεβαιώνει αυτά που υποστηρίζω"

     Διαβάζω 

     Η εξυγιαντική… παράσταση που έδωσε ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής ήταν η τελευταία στον μακρύ… κατάλογο έργων του συγκεκριμένου.

    Ο Αθηναίος ρέφερι ουσιαστικά διαμόρφωσε την ισοπαλία 1-1 της ΑΕΚ με τον Άρη, ευνοώντας τους γηπεδούχους και αδικώντας τους φιλοξενούμενους.

    Ο Ευαγγέλου απέβαλλε αναίτια τον Μπράουν Ιντέγε του Άρη, ενώ στο 78’ υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, δίνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

    Ήταν τόσο εξοργιστική η διαιτησία του 36χρονου από το σύνδεσμο Αθήνας, ώστε ο αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ρόουζ έχασε την ψυχραιμία του και τον ρώτησε ειρωνικά «πόσα σε πλήρωσαν;»

    Απίστευτο: Δεν ήρθε ο Πορτογάλος VAR και η ΚΕΔ όρισε τον… Ευαγγέλου!

    Στο VAR του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός είναι ο Ευαγγέλου (Αθηνών), το... μεγάλο αστέρι της «εξυγίανσης» που όμως κινδυνεύει να πάθει υπερκόπωση από τους σερί ορισμούς, καθώς τον έχουν βάλει και στις 16 αγωνιστικές που έχουν γίνει ορισμοί. Όμως, εξίσου σημαντικό ρέφερι αποτελεί ότι έχει μπει σε πέντε ματς του ΠΑΟΚ, είτε ως διαιτητής, είτε στον έλεγχο του VAR. Ήταν και στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2 και δεν υπέδειξε στον Μανούχο (Αργολίδας) διπλό πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ στο 39'.  

         

     : Συνεχίζει ο Νικηφόρος : Η Κεντρική Επιτροπή  Διαιτησίας που ορίζει τους  διαιτητές δεν κρατά ούτε καν τα προσχήματα και προκαλεί. με τον Ευαγγέλου που την ποδοσφαιρική περίοδο 2019--2020 ήρθε πρώτος σε εισπράξεις πάνω των 40.000 ευρώ από την διαιτησία. Και ερχόμαστε στην τρέχουσα  ποδοσφαιρική περίοδο 2020- 2021 που βρισκόμαστε στην 15 αγωνιστική Και η Κ Ε Δ τον έχει ορίσει να διαιτητεύσει σε έξι ( 6 ) αγώνες και να εισπράξει 12.000 ευρώ Και χειριστή BAR  σε οκτώ ( 8 ) αγώνες και να εισπράξει 8.000 ευρώ. Σύνολο 20.000 ευρώ που σε δραχμές έχουμε 6.800.000 για αγώνες μόνο πρωταθλήματος Που για εργασία πέντε μηνών που ένας νέος με βασικό 520 ευρώ θα εισπράξει 2.600 ευρώ λιγότερα 17.400 ευρώ ή σε δραχμές 5.914.000.Σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας να υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνεργοι νέοι και να μη έχουν κάνει ουρές έξω από τις σχολές διαιτησίας. Και η απάντηση είναι απλή Το κατεστημένο θέλει λίγους διαιτητές τύπου Ευαγγέλου  για να μπορούμε να τους ελέγχουμε. Παράδειγμα περίτρανο η Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας που ενώ έχουμε πληθυσμό  140.000 του νομού μας οι μαθητές στις σχολές διαιτησίας να είναι δεκαπέντε ( 15 )  Και απέδειξα ότι δεν θέλουν οι αρμόδιοι πολλούς για να μη μας προκύψει και κανένας απροσκύνητος και μας χαλάσει την …σούπα  που σερβίρουμε στους παράγοντες για να μας ψηφίζουν

     Και το όραμα της αλλαγής που έχει δημιουργηθεί  στο νομό μας  από ανθρώπους που πιστά υπηρέτησαν το παλαιό καθεστώς ασχολείται με τα μητρώα  των σωματείων και βγάζει στη δημοσιότητα εκθέσεις και  φιλολογικά μανιφέστα ενώ τα σωματεία διαλύονται Γιατί αν ασκήσουν κριτική αυτόματα θα κατηγορήσουν τον ηγέτη τους το εξαπτέρυγο του κυρ Μιχάλη ο Γιώργος Τριαντάφυλλος θα πρέπει να δικαιολογήσει τον τίτλο του Ρίνγκο που του έδωσα., Και την ερμηνεία την δίνω εγώ ο νουνός του Γιατί παραβίαζε όλο τον πειθαρχικό κώδικα της Ε Π Ο χωρίς να λογοδοτεί 

     Και η μεγάλη πλάκα θα είναι να μας παρουσιαστεί ως αντιστασιακός ο επίσημος υβριστής μου πρώτος αντιπρόεδρος του Λουδοβίκου 14  Γιώργος Πετρόπουλος που μόλις συνειδητοποίησε με ποιους συνεργάζεται και τι υπηρετεί εξαφανίστηκε γιατί φύσης δειλή δεν εξήγησε τουλάχιστον σ αυτούς που τον πίστεψαν και τον ψήφισαν ότι τους πρόδωσε.



  • Μιχάλη Τσιχριτζή

  • Όπως γράφω αυτά που κάνεις εδώ στην Κορινθία γίνονται στην Ε Π Ο  που εσύ ψήφισες και όχι οι μεγάλες επαγγελματικές ομάδες και μάλιστα πιο προκλητικά. Στην θέση του Ευαγγέλου έχεις να παραθέσεις τους Καλαρά  Ψυχογιό Φραντζή που ακόμα και μαθήματα μπορούν να κάνουν στον Ευαγγέλου για να μη εκτίθεται. Κακός χαρακτήρισες αχάριστο τον Ρίνγκο Ενώ θα μπορούσε να σου κάνει κριτική επάνω σε πολλά θέματα αυτός αρκείται σε αοριστολογίες και έχει βρει καλό συνεργάτη που γράφει εκατοντάδες λέξεις χωρίς να σ ακουμπήσει. Μάλλον πάλι θα έχουμε Δούρειο Ίππο στις προσεχείς εκλογές γιατί εκεί ο κυρ Μιχάλης είναι ανίκητος