«Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Έχει προσφέρει τεράστιο έργο. Είναι οικογενειάρχης, έχει οικογένεια, έχει εγγόνια και έχει τη
«Θα παραβλέψουμε τους δικηγόρους και τους Εισαγγελείς; Την ελληνική νομοθεσία; Δικτακτορία έχουμε;» διερωτήθηκε αρχικά ο Τάσος Μπουντούρης.
Στη συνέχεια είπε ότι δεν υπήρξε βιασμός:«Δεν υπάρχει βιασμός, απαπά, το πήρε πίσω η κυρία Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της; Σας παρακαλώ, μπορούμε να μάθουμε άπαντες την αλήθεια; Και θα του φάμε το κεφάλι του ανθρώπου. Βεβαίως να μάθουμε την αλήθεια».
Και πρόσθεσε:
«Δεν στηρίζω τον άνθρωπο, στηρίζω τη δικαιοσύνη, στην Ελλάδα ζω. Είμαι πιο δεξιός και από τον πρωθυπουργό. Έχουμε βουλιάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τραγικό.»
Η κόρη του Δημάρχου και η πίτσα
Στην ιστορία μας όμως δεν υπάρχουν ταπεινά χαμομηλάκια. Ο έρωτας -και σε αυτήν την περίπτωση- πέρασε από το στομάχι. "Ήταν μια πιτσιρίκα, η κόρη του Δημάρχου του Οντάριο. Είναι αλήθεια ότι κλεφτήκαμε. Μας έψαχναν τρεις ημέρες!". Κινητοποιήθηκαν οι πάντες -και κυρίως η αστυνομία- για βρουν τον Μπουντούρη και το κορίτσι του, που είχαν εξαφανιστεί από τα μάτια των πολλών και αδιάκριτων
Νικηφόρος ...και το κοριτσάκι ανήλικο
Σκέψεις του Νικηφόρου
Προσωπικά τα διαγράφω όλα και δέχομαι ότι η Σοφία Μπεκατώρου είναι μια μικρή Λολίτα και που στην ηλικία που είναι τα νιάτα και άσκημη να είναι καλύπτουν ότι θα φανεί όταν θα περάσουν τα χρόνια. Δικαιολογείται να ενδώσει ένα πρόσωπο κάποιας ηλικίας και μιας λαμπρής θέσεως που εκεί η κοινωνία τον έβαλε να προστατεύει τα νιάτα στο πειρασμό που λέγεται Σοφία Μπεκατώρου; Νομίζω ότι ο ιεραπόστολος σας δεν μπορεί να δικαιολογηθεί και αποδεικνύεται περίτρανα ότι χρησιμοποιούσε την θέση του επειδή είχε σεξουαλική πείνα και δεν είχε άλλο τρόπο για να την χορτάσει Και όταν κάνετε δηλώσεις να φροντίζετε να μη υπάρχουν καθρέπτες
(το περιβόητο φύλλο της 'Μακεδονίας')
Ήταν μια παράξενη διοργάνωση για την Ελλάδα. Πριν από τους Αγώνες, είχε πικραθεί ο Πέτρος Γαλακτόπουλος, επειδή σημαιοφόρος έγινε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και όχι ο ίδιος που είχε κατακτήσει αργυρό μετάλλιο, στο Μόναχο. Αργότερα, ο βετεράνος σπρίντερ παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιονίκης της πάλης είχε δίκιο.
Φθορές προκλήθηκαν και σε άλλα σκάφη, όχι μόνο στου Μπουντούρη. Ο Αμερικανός, Άλεν Γουόρεν (ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών) και ο Ντέιβιντ Χαντ απέτυχαν στους αγώνες της ιστιοπλοΐας που διεξήχθησαν στο Οντάριο. Το σκάφος τους, επίσης, υπέστη ζημιές κατά τη μεταφορά και το κύμα ήταν πικρό στην πλώρη τους. Μετά την τελευταία κούρσα έβαλαν φωτιά στη βάρκα τους. Ο Κούρκουλος δεν ήταν ο μόνος που έκαιγε τα υπάρχοντά του ('Ορατότης Μηδέν'), μη γελιέστε.
"Κανονικά έπρεπε να καεί μαζί κι ο Άλεν, αφού είναι ο κυβερνήτης. Όμως, αρνήθηκε να τιμήσει την παράδοση", είπε ο Χαντ. Κι επειδή είναι επίκαιρες οι φλόγες που ανάβουν με αναπτήρα και σπίρτα -πώς αλλιώς;- διαβάστε κι αυτό: Έσβησε η Φλόγα στο Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο ολοκληρώθηκε το 1998(!), καθώς τότε λύθηκε το πρόβλημα της οροφής. Το βωμό άναψε με αναπτήρα ένας εργάτης που βρισκόταν δίπλα. Φοβήθηκε μη χάσει τη δουλειά του. Το έμαθαν οι διοργανωτές και χρησιμοποίησαν την εφεδρική λυχνία, για να επαναφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα στο Στάδιο.