Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Νομοθετικά γκρεμίζονται οι νεκροθάφτες ου Κορινθιακού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

                   Με την κατάργηση των πληρεξουσίων πανηγυρίζουν αυτοί που αγαπούν το ποδόσφαιρο ...




... και πενθούν αυτοί που τα χρησιμοποίησαν για να διακριθούν 



Ο πολιτικός - δειλός βιομήχανος                                    Και   ο επαγγελματίας  παράγων                                Μουρούτσος                                                     του ποδοσφαίρου.




Λυκούργος ο Σπαρτιάτης                          Αυγενάκης  ο Κρητικός
 
Ο νομοθέτης της Σπαρτιατικής Πολιτείας --Ο νομοθέτης της Αθλητικής                                                                    Νομοθεσίας. 




Τα νιάτα σ έχουν ανάγκη 

      Το πρόγραμμα και τα μέλη του συνδυασμού της "Ενωτικής Κίνησης για την αναμόρφωση του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου", παρουσίασε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, ο επικεφαλής, Στάθης Γκουρβέλος στο ξενοδοχείο Εφύρα στην Κόρινθο, παρουσία πλήθους κόσμου και παραγόντων του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.Και όμως έχασε πανηγυρικά από τον πρόεδρο των πληρεξουσίων και του Δούρειου Ίππου Φάνη Σιτέ



Δεν έχεις το δικαίωμα να απουσιάζεις από το ποδόσφαιρο 




Τα μηχανήματα αυτά τα παρέλαβε αρχές του 2009  η διοίκησης της ένωσης που πρόεδρο είχε τον κ. Σπύρο Νίκα .
Τα είχε στείλει η ΕΠΟ  επί προεδρίας  Σοφοκλή Πιλάβιου.
 Τα ανέλαβε ο κ. Χρήστος Χασικίδης που ήταν αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας  -- Δήμαρχος Τενέας και καρδιολόγος ιατρός
Αμέσως ο κ. Χασικίδης παραχώρησε αίθουσα στο δήμο του που έβαλαν μέσα τα μηχανήματα και έφτιαξαν το ιατρείο έτοιμο να λειτουργήσει.
Είχε βρει ο κ. Χασικίδης ακόμα και τους εθελοντές ιατρούς.
Αυτά όλα έγιναν σε χρονικό διάστημα δυο έως τριών  μηνών. Θυμάμαι δε ότι η σημερινή διοίκηση της ένωσης που τότε ήταν αντιπολίτευση κατέκρινε την δημιουργία ιατρείου στο Χιλιομόδι.
Μα η απάντησης του κ. Νίκα ήταν ότι εκεί υπήρχε η αίθουσα που έπρεπε να ήταν μεγάλη για να λειτουργήσουν τα μηχανήματα. Και στην Κόρινθο θα στοίχιζε τουλάχιστον πάνω από 1.000 ευρώ ενώ στο Χιλιομόδι ήταν δωρεάν.  Και το σπουδαιότερο απ’ όλα ήταν ότι η ψυχή του ιατρείου θα ήταν ο γιατρός Χρήστος Χασικίδης που  είχε έδρα το Χιλιομόδι αφού εκεί ήταν και το δημαρχείο του


 Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Είμαι υπερήφανος που αγωνίστηκα για την κατάργηση των πληρεξουσίων που προσβάλουν την Δημοκρατία που σημαίνει την ελεύθερη έκφραση του πιστεύω μας που όποιος μας το στερεί  αυτό σημαίνει ότι μας κόβει το οξυγόνο. Με την κατάργηση των πληρεξουσίων δεν μπορούν οι επαγγελματίες παράγοντες  του ποδοσφαίρου  να λεηλατούν  τις ψήφους για να εκδικούνται το άθλημα του ποδοσφαίρου. 
Και ούτε οι πολιτικοί τύπου Μουρούτσου επειδή βοήθησαν  οικονομικά τον Αίαντα Αγιονορίου να υποχρεώνει  το Δ Σ ξευτελίζοντας τους στην κυριολεξία να "διώχνουν" με την δικαιολογία  ότι δεν ψήφισε τον Τσιχριτζή για να μπει η αρχοντομουτσουνάρα του για να ψηφίσει τον εκλεκτό  του Κορίνθια Παλλάς που την δύναμή του την κατάλαβα και προσωπικά. Και τόλμησε να με ζωγραφίσει ο δειλός βιομήχανος  χωρίς να γράψει το όνομα μου ότι στερούμαι αξιοπρέπειας και δεν υπηρετώ την δημοσιογραφική δεοντολογία. Και ο λόγος επειδή του ασκώ κριτική  και δεν τον λιβανίζω 

Γιατροί γιατρέψετε το κορινθιακό ποδόσφαιρο. 


 Και έρχομαι και κοιτάζω στα μάτια και γνωρίζω στον Μαυρισμένο ( Γκουρβέλο ) και στον Πολιτικό ( Χασικίδη ) και τους θερμοπαρακαλώ να γυρίσουν και να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο. Πως μπορεί να γίνει αυτό θα το συζητήσουμε όταν θα δεχτείτε να μιλήσουμε μαζί με μοναδικό θέμα  Μη κοιτάς τι έκανε το ποδόσφαιρο για σένα. Αξίζει να δεις τι μπορεί εσύ να κάνεις γι αυτό. Και πιστεύω πολλά. Μετά από αγώνα που έκανα να φύγουμε από τα πληρεξούσια πολλοί είναι που θα θέλουν να προσφέρουν Και δεν χρειάζεται να είμαστε μπροστάρηδες και οι ουραγοί είναι μερικές φορές πολύτιμοι Περιμένω να με φωνάξετε για να μάθουν οι φίλαθλοι πως θα δώσετε ζωή στο ετοιμοθάνατο ποδόσφαιρο του νομού μας.