Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Κυρία Πρόεδρος του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου :Βοηθήσετε εμάς που καταγγέλλουμε και δεν μας ακούνε.

Ατός ο άνθρωπος που διοικεί το ποδόσφαιρο της Κορινθίας και δεν κοκκινίζει λόγω κατασκευής. 
Επειδή το μισεί 


Κυρία Πρόεδρος του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου 

Στις εκλογές του 2009 είχε εκλεγεί σύμβουλος ο Τάσος Κύρκας ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από τους επώνυμους που είχε να μας παρουσιάσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο Βλέποντας ότι οι ομάδες έχουν χωριστεί σε δικές μας και σε ξένες έστειλε με δικαστικό κλητήρα το παρακάτω εξώδικό για να μάθει πως διοικείται το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Γιατί αυτός είχε την αφέλεια να πιστεύει ότι όλες οι ομάδες είναι ίσες. 




Επειδή δεν μπορεί να διαβαστεί λόγω των μικρών στοιχείων σας γνωρίζω τι γράφει το εξώδικο 

Προς το Δ Σ της Ε Π Σ Κορινθίας 
Νοταρά 48--Κόρινθος 

Κοινοποίησης Εξελεγκτική Επιτροπή  Ε Π Σ Κορινθίας 

Παρακαλώ όπως μου γνωρίσετε εγγράφως κατόπιν ελέγχου που θα κάνετε αν κατά την περίοδο 
από 01-01-2012 μέχρι 31-05-2012 τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί κατόπιν αποφάσεως της πειθαρχικής επιτροπής έχουν εξοφληθεί εμπρόθεσμα σύμφωνα με το άρθρο ( 4 ) της προκήρυξης των πρωταθλημάτων προκειμένου οι ομάδες να συμμετάσχουν νόμιμα σ αυτά. 

Κόρινθος 05-02-2013 
υπογραφής 
Κύρκας   Αναστάσιος  
Μέλος Δ Σ της Ε Π Σ Κορινθίας 

Αρμόδιος Δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς το Δ Σ  το Δ Σ της Ε Π Σ Κορινθίας και προς την εξελεγκτική επιτροπή της Ε Π Σ Κορινθίας που εδρεύουν στην Κόρινθο για να λάβουν γνώση και τις νόμιμες συνέπειες. 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Το εξώδικο το παρέλαβε ο Γραμματέας Τάκης Βράκας γνωστός γλωσσολόγος και επειδή ήθελε να τυλίξει σαρδέλες το χρησιμοποίησε  Ξέχασε όμως ότι υπόγραψε κατά την παραλαβή. Και ερχόμαστε στην ουσία του όλου θέματος
 Ο εκλεγμένος με ψήφους των Κορινθίων παραγόντων Αναστάσιος Κύρκας που τον δικαίωσαν για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στο άθλημα του ποδοσφαίρου βλέπει ότι δεν μπορεί να κάνει έλεγχο και στέλνει το εξώδικο που αποτελεί μαχαιριά στη Δημοκρατία μας αφού καταργούνται τα πάντα. Και ένας ναι εκλεγμένος ο γραμματέας της Ε Π Σ Κορινθίας περιφρονεί  και παρανομεί 

Την  ενέργεια αυτή γιατί εμείς θεωρούμε ότι είναι παράνομη αιτούμεθα κυρία πρόεδρος του  Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου να την εξετάσετε  επειδή θεωρούμε ότι είναι πισώπλατη μαχαιριά στην δημοκρατία αφού έχουμε λογοκρισία στην ποιο απαίσια μορφή της.