Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Στάθη Γκουρβέλο -- Χρήστο Χασικίδη Μπορείτε να φέρετε την άνοιξη στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

 Μαζί με τον έμπειρο Δούρο μπορείτε να μεγαλουργήσετε και να σας ευγνωμονούν τα νιάτα της Κορινθίας  


Τους γνωρίζω και τους δυο και αυτό ομολογώ ότι με τιμά. Και ο μεν Χρήστος Χασικίδης 


είναι από το χωριό που γεννήθηκε ο πατέρας μου και έμαθε τα πρώτα γράμματα από τον δάσκαλο --πατέρα της μεγάλης μας Ειρήνης Παππά. Επομένως είμαι δεμένος με τον γιατρό Χασικίδη λόγω της ίδιας καταγωγής.Και από την άλλη ο Στάθης Γκουρβέλος που είχα γράψει  χωρίς να γνωρίζω το παραμικρό γι αυτόν ότι δεν μπορεί να αγωνίζεται σ επίσημους αγώνες ενώ είναι μέλος του Δ Σ της Ε Π Σ Κορινθίας. 
Μετά από μερικά χρόνια τον συνάντησα σε μια ταβέρνα του Λουτρακίου και αναγκάστηκε ευγενικά να μας διώξει ο ταβερνιάρης γιατί ΄ήταν πρωί και έπρεπε να πάει να ψωνίσει για το μαγαζί του. Ακόμα δεν μπόρεσα να καταλάβω πως πέρασε η ώρα. Και πως είναι ένας γιατρός να γνωρίζει για την τέχνη και την λογοτεχνία τόσα πολλά . 
Μπροστά μας έχουμε δυο σπουδαίους ανθρώπους που έδωσαν εξετάσεις και έχουν γίνει αποδεκτοί 
Τους παρακαλώ και τους δυο αν αγαπούν τα νιάτα της Κορινθίας και γι αυτό είμαι βέβαιος να προσπαθήσουν να πείσουν τον Γιώργο Δούρο να αναλάβει το μέγα φορτίο να διοικήσει την Ένωση Ποδοσφαίρου Σωματείων του νομού μας Πρέπει την θέση του Προέδρου να την πάρει ένας που γνωρίζει τα θέματα όσο κανένας και έχει και χρόνο και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. 
Και όλα αυτά τα προσόντα τα συγκεντρώνει ο Γιώργος Δούρος Εδώ πρωθυπουργός μας γνωρίζει τον Ζαγοράκη για πρόεδρο της Ε Π Ο. Γιατί εμείς εδώ στην Κορινθία να μη έχουμε έναν που θα υπηρετήσει τα νιάτα του νομού μας