Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Υπουργέ κάνε την επανάσταση στην Διαιτησία αλλά μη χρησιμοποιήσεις χαλασμένα υλικά/

Βαγγέλης  Μανούχος : η Ε Π Ο τον όρισε μαζί με τον Διαμαντόπουλο να εκπροσωπούν διαιτητικά  την Πελοπόννησο  μπορεί να μη είναι καλύτεροι είναι όμως υπάκουοι. 




Διαβάζω 


Πιο συγκεκριμένα, ο Μανούχος έχει οριστεί στους εξής αγώνες της ομάδας της Θεσσαλονίκης: Ήταν τέταρτος στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, σφύριξε Αστέρας-ΠΑΟΚ, ήταν VAR στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, πάλι VAR στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, ξανά VAR στο Αρης-ΠΑΟΚ, , ενώ ήταν ξανά VAR στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΦΗ. 

 Ένα χαρακτηριστικό ματς είναι το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2, όπου τον αποδοκίμασαν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων. Αιτία αποτελεί ότι έγινε διπλό πέναλτι, με τους Βαρέλα και Μάτος να ανατρέπουν τους Μπαράλες και Σουάρεθ, αντίστοιχα. Όμως, ούτε ο Μανούχος είδε τι έγινε ούτε ο Ευαγγέλου τον κάλεσε στον VAR. Με την ευκαιρία, αυτός και ο Ευαγγέλου έχουν πάρει πολλούς ορισμούς σε αγώνες του ΠΑΟΚ.

Την 20ή αγωνιστική, ο ρέφερι του αγώνα Ολυμπιακού-Αρη σφύριξε το ματς ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-1. Στο τέλος του ματς απέβαλε τον Σεμέδο για το επεισόδιο με το ball boy και ο Πορτογάλος δεν έπαιξε κατά της ΑΕΚ. Νωρίτερα, δεν πήγε στο VAR για να δει αν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στη φάση με τους Σωτηρίου, Μασούρα στο 65'.

1.   Ο 31χρονος Βαγγέλης Μανούχος δηλώθηκε για το core της UEFA, ένα σεμινάριο για ρέφερι που θεωρούνται ταλέντα και έχουν προοπτική να γίνουν διεθνείς. Αρα, η μια σύμπτωση (σ.σ. το... ρεκόρ ορισμών σε ματς του ΠΑΟΚ) έρχεται πάνω στην άλλη! Βέβαια, λεπτομέρεια αποτελεί ότι στο συγκεκριμένο σεμινάριο πρέπει να πάνε ρέφερι κάτω των 30 ετών, όμως με... εξυγίανση, αυτά είναι λεπτομέρειες.

Νικηφόρος 

Και ο Μανούχος εισέπραξε  την ποδοσφαιρική περίοδο 2019--2020 το ποσό των 32.000 ευρώ ή σε δραχμές 10.880.000 Και την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021  και μέχρι σήμερα 16 αγωνιστική 16.000 ευρώ ή σε δραχμές 5.440.000 Σύνολο 48.000 ευρώ ή σε δραχμές 16.320.000. Σήμερα τα χρήματα ξοδεύονται και έχουμε διαιτησία που γελά κάθε πικραμένος. Και την κρατούν εκεί οι δυνατοί για να μπορούν να την ελέγχουν. Να δημιουργήσεις Υπουργέ σχολές διαιτησίας που να μπορούν να τις παρακολουθήσουν οι νέοι οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να μετακινούνται. Και να διαφημιστούν οι αποδοχές των διαιτητών που είναι το μεγαλύτερο όπλο. σου. αφού ο Λαμαρτίνος έχει πει και οι Άγιοι έχουν ανάγκη διαφήμισης γι αυτό χτυπάνε οι καμπάνες.