Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Είναι απαράδεκτο να επιβραβεύονται από την πολιτεία οι παντός είδους Τσιχριτζήδες

Υπάρχουν δυο ειδών ελευθερίες :

η ψεύτικη οπότε είναι κανείς ελεύθερος να κάνει ότι θέλει 

και η αληθινή οπότε είναι ελεύθερος να κάνει ότι πρέπει  





                                                  

                                                                 

                                     

Εδώ έχουμε μια επίσημη καταγγελία  του κ. Σελλά μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής  της Ένωσης 


Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας που δημόσια μέσα στη γενική συνέλευση  είπε ότι στήσαμε τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός Κορίνθου με τα Νέα Αστέρια Λουτρακίου που ήταν υψίστης σημασίας αφού τα σωματεία ήταν πολλά και καιγόντουσαν για βαθμούς  Και μέσα στην αίθουσα ήταν και ο σημερινός επαναστάτης Γιώργος Τριαντάφυλλος και ο επιφανής Γιώργος Πετρόπουλος που έφυγε νύχτα από την ένωση από ντροπή γιατί αυτά που υποστήριζε ανεπανόρθωτα τον είχαν εκθέσει. Και δέχτηκαν ότι στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας τοπικού ενδιαφέροντος γίνεται σφαγή. Και όλα αυτά έγιναν για την οικονόμα. Μα εμείς δεν κάνουμε εκδηλώσεις γαι τις χρεώνουμε στο Φωκά για φορολογικούς λόγους. 

Αμέσως ο Ολυμπιακός  Κορίνθου με αριθμό πρωτοκόλλου 1033--27\07\2013 της ένωσης και 37  δικό του  υπέβαλε  το παρακάτω  αίτημα --αναφορά 

 Ζητούσαμε να γίνει εξέταση  της σοβαρής καταγγελίας για στημένο αγώνα. Οι λασπολόγοι της οδού Νοταρά 48 έθαψαν το αίτημα μας Και αυτός ο στυγνός δικτάτορας Μιχάλης Τσιχριτζής  που δεν υπολογίζει απολύτως  τίποτα και διοικεί όπως ο Λουδοβίκος 14 ο Βαιλιάς Ήλιος.  . Και αυτόν που έχει πάρει διαζύγιο από την Δημοκρατία   η κυβέρνησης με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας  Αναστάσιο Παπαληγούρα  τον επιβραβεύει και τον ορίζει μέλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς . Ένας δικηγόρος να λύσει τα προβλήματα του πρώτου λιμανιού της χώρας. Τον άνθρωπο που έχει βρομίσει το ποδόσφαιρο της Κορινθίας και έχει καταργήσει την Δημοκρατία στην Διοίκηση της ένωσης η πολιτεία τον επιβραβεύει αυτόν που πήγε να ξεγελάσει τον υπουργείο οικονομικών με ένα εικονικό τιμολόγιο.  

Και μετά ρωτάμε γιατί ο κόσμος μας έχει γυρίσει την πλάτη του όχι μόνο στο χώρο του ποδοσφαίρου Και ο λόγος είναι απλός Γιατί επιβραβεύονται οι κάθε είδους Τσιχριτζήδες. .