Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Έλληνες φίλαθλοι με τα δικάσου ευρώ σας δουλεύουν οι ανίκανοι που επιμένουν να διοικούν το άμοιρο ποδόσφαιρο μας.

 

Βασίλη Φωτιά : αυτοί που διαθέτουν πνευματικά προσόντα έχουν και τεράστιες υποχρεώσεις,



Αυτός είναι ο διαιτητής της Σούπερ Λίγκα Βασίλης Φωτιάς από την Έδεσσα  που μας εντυπωσιάζουν και περισσότερο μας προβληματίζουν τα πνευματικά του προσόντα 



Γεννημένος στις 10 Απριλίου του 1989, ο Βασίλης Φωτιάς μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, είναι απόφοιτος Πολυτεχνείου ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών. Έχει κάνει μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης.

Εργάστηκε στην Airbus για την διαστημική αποστολή του δορυφόρου NovaSAR-S, ενώ το βιογραφικό του κάνει λόγο για εργασία στην εταιρεία "Άρατος Τεχνολογίες" (εταιρεία διαστημικών υπηρεσιών) ως σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης και κύριος μηχανικός δορυφόρων, ενώ το 2015 ήταν υποψήφιος διδάκτωρ τεχνολογιών διαστήματος.

ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΤΟΥ

Η ενασχόλησή του με το διάστημα και τους δορυφόρους ξεκίνησε το 2006, όταν ήταν 17 ετών, αλλά το ίδιο αγαπούσε και τη διαιτησία. Γι' αυτό άλλωστε έφτασε μέχρι τη Super League. 

Στην απόφασή του να αφήσει το εξωτερικό και να επιστρέψει στην Ελλάδα, έπαιξε και το πάθος του για τη διαιτησία.

Αν μη τι άλλο, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση διαιτητή, χωρίς καμία αμφιβολία.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τον διαιτητή --επιστήμονα  Βασίλη Φωτιά κάπου διάβασα αυτό που με συνδυασμό με τα προκλητικά του σφυρίγματα θεωρώ ότι πρέπει να ασχοληθώ μαζί του  που ομολογώ διαθέτει πολύ φωτεινή  βιτρίνα επομένως όχι σωστό οδηγό για τα νιάτα μας. 

Διαβάζω

Εναν ρέφερι που  έκανε χειρουργείο  ( υπερ του Άρη)   έβαλαν στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής.

Ο Φωτιάς  είχε δώσει μεγάλα δικαιώματα στο περσινό πρωτάθλημα αφού μόλις στην 2η αγωνιστική έσφαξε στο γόνατο τον Αιγινιακό και του στέρησε ένα μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα του Αρη σφυρίζοντας πέναλτι στο 96″!!!

Και νάταν μόνο αυτό; Πέναλτυ ούτε σε φαντασία Αρειανών δεν υπήρξε… αφού ο Τζιμπουρ που ήταν πρωταγωνιστής της φάσης πήγε για την μπαλα , «έπιασε αέρα»  και βρέθηκε φαρδύς -πλατύς στο έδαφος,  μόνος του και  χωρίς να τον ακουμπήσει κανένας!!!

Η φάση ήταν για γέλια  , όμως ο Φωτιάς  με απύθμενο θράσος έδειξε το σημείο του πεναλτι και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Αρη να σώσει το βαθμό και τα προσχήματα. Είναι ενδεικτικό δε πως ο Αμανατίδης στο τέλος της αναμέτρησης μίλησε για κλοπή  ενώ οι Αρειανοί  είχαν με άλλα να ασχοληθούν αφού ο Τζιμπουρ έπαιζε μπουνιές με φιλάθλους.


Και αυτό τον διαιτητή με αυτό το ιστορικό τον προωθούμε και τον κάνουμε διεθνή και μας παρουσιάζει την διαιτησία Βόλος --Ολυμπιακός  Πειραιά και αντί να του δείξουν την πόρτα της εξόδου τον κάνουν διεθνή και με τους ορισμούς που του κάνουν φανερώνει  ότι είναι διαιτητής του συστήματος  της Ε Π Ο. 

Ποδοσφαιρική περίοδος 2019- 2020  έχει οριστεί να διαιτητεύσει δέκα ( 10 ) αγώνες Χ 2000 ευρώ ο αγώνας ως αμοιβή μας κάνουν 20.000 ευρώ. Και ορίζεται και ως χειριστής του B A R  σε 11 αγώνες Χ 1.000 ευρώ η αμοιβή έχουμε 11,000 Σύνολο 31,000 ευρώ ή σε δραχμές 10.500.000

Ποδοσφαιρική περίοδος 2020 --2021 μέχρι την 16 αγωνιστική   Ο διαιτητής Φωτιάς έχει οριστεί να διαιτητεύσει σε 7 αγώνες Χ 2.000 ευρώ η αμοιβή του αγώνα έχουμε εισπράξει 14.000 ευρώ Και χειριστής του BAR σε 8 αγώνες Χ 1,000 ευρώ μας κάνουν 8.000 ευρώ  Και σ ένα αγώνα τέταρτος 500 ευρώ Σύνολο              22.500 ευρώ  ή σε δραχμές 7.650.000   Γενικό σύνολο  53.500 ευρώ  ή σε δραχμές 18.190.000.

Ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος ( δεν πληρώνουμε για αυτά που γράφω ) Υπουργέ  τους αθλητισμού  από την Κορινθία σας γνωρίζει και μαζί με σας και τον απληροφόρητο Ελληνικό Λαό

Ενώ έχουμε χορό χιλιάδων ευρώ να καταλήγουν στις τσέπες τον κατασκευασμένων  διαιτητών ο  λαός αυτό το αγνοεί σκόπιμα γιατί θα είχαμε μεγάλη προσέλευση μαθητών στις σχολές διαιτησίας. και έτσι δεν θα έχουμε τους Φωτιάδες που θα εκτελούν τις εντολές αυτών που διοικούν και διαλύουν το ποδόσφαιρο στην χώρα μας και η πολιτεία τους παρακολουθεί και φοβάται να τους διαλύσει  και όλα αυτά να τα γνωρίσει στα βαθιά σκοτάδια ευρισκόμενος φίλαθλους.  Και εδώ στην Κορινθία τον αποτυχημένο ποδοσφαιρικά  Μιχάλη Τσιχριτζή  ο Ανάστασης Παπαληγούρας τον διόρισε μέλος  του  Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. 

Και ο Αλέκος Πνευματικός τον θεώρησε ικανό να διοικήσει το ποδόσφαιρο της Κορινθίας γι αυτό τον βοήθησε ανοιχτά να εκλεγεί πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας . Και υπουργός και Δήμαρχος πήρανε σκληρό αλλά σωστό μάθημα. Τους καταψήφισε ο Λαός 

Και εμένα που τα γράφω με δικάζουν αφού όλοι συνεργάζονται. Μου σπάνε και μου βάφουν το αυτοκίνητο Γράφουν συνθήματα υβριστικά στο τοίχο  του σπιτιού μου. Βρίζουν την πεθαμένη μάνα μου Τους κάνω ερωτήματα και απαξιώνουν να με απαντήσουν.  Και ισχυρίζεσαι κ. Υπουργέ του Αθλητισμού ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία. Και διαπιστώνω ότι έχετε απόλυτο δίκιο Αλλά έπρεπε να συμπληρώσετε   δίπλα στη λέξη Δημοκρατία και την άλλη κλειδί   του δυνατού.