Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Είναι ευκολότερο να πολεμάς για τις αρχές σου παρά να ζεις σύμφωνα με αυτές ALFERD ADLER

Οι διακοπές του Κώστα  Καραμανλή μαζί με πολιτικούς φίλους του ...



Ο Κώστας Καραμανλής μετά τις εκλογές της ΝΔ, μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαίτη και τα παιδιά τους έφυγαν οδικώς για τη Σερβία. Ο πρώην πρωθυπουργός είχε προγραμματισμένο ταξίδι στο πιο γνωστό χιονοδρομικό κεντρο της Σερβίας, το Κοπαόνικ, όπου πέρασε τα Χριστούγεννα. Στην παρέα του είναι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επίσης οικογενειακώς αλλά και ο Κώστας Σκρέκας, με τη δική του οικογένεια, ο οποιος μάλιστα κανόνισε και το ταξίδι. Οι φωτογραφίες είναι από το Πρώτο Θέμα.



Ο γαμπρός του βουλευτή Τρικάλων και συνέταιρος του σε διάφορες επιχειρήσεις Άλεξανδρος Κρομμύδας έχει στην πιο «in» περιοχή για χειμερινά σπορ της Σερβίας, στο βουνό Κοπαόνικ, ένα υπέροχο ξενοδοχείο – θέρετρο. Ο Άλεξανδρος Κρομμύδας είναι ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας Red Bull Hellas και ιδιοκτήτης του Junior Hotel.



Το συγκρότημα Junior Hotel παρέχει όλες τις ανέσεις ενω βρίσκεται σε ενα από τα πιο όμορφα σημεία του βουνού, σε υψόμετρο περίπου 2.000 μέτρα.
Μάλιστα στην είσοδο του ξενοδοχείου κυματίζει η ελληνική σημαία μαζί με αυτή της Σερβίας.



To Κοπαόνικ πρόκειται για ένα βουνό με πυκνά δάση, ιαματικά νερά, μοναστήρια και κάστρα. Είναι το μεγαλύτερο βουνό της Σερβίας και η ψηλότερη κορυφή του είναι το Πάνσιτς, με υψόμετρο 2.017 μ.Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του και ο μεγάλος ορυκτός πλούτος του έχουν καταστήσει το βουνό σε ένα χαρισματικό τόπο στα Βαλκάνια.


Στο Κοπαόνικ είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο στην Σερβία και ένας από τους ομορφότερους ορεινούς όγκους της χώρας.
Διαθέτει άρτια οργανωμένες πίστες σε υψόμετρο 1650 έως 2010 μέτρων συνολικού μήκους 44 χιλιομέτρων για αλπικό σκι και πίστες 20 χιλιομέτρων για κλασικό σκι και πάρκο για σνόουμπορντ, όπου διεξάγονται αγώνες τοπικού και διεθνούς χαρακτήρα.

Τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής 


Σε σεμνή τελετή στον ναό του Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς στη Λευκωσία, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος απένειμε το παράσημο της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας στην Ελληνοκύπρια Μαρούλα Κυθρεώτου σε ένδειξη ευγνωμοσύνης της Εκκλησίας προς τον κυπριακό λαό για τη βοήθεια που έχει προσφέρει στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Η κυρία Κυθρεώτου είχε χαρίσει κατά τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και βοήθειας για τα συσσίτια της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών "τη μοναδική της προίκα", όπως είχε πει τότε στον ιερέα του Ι. Ναού του Αγίου Γεωργίου. Έξι ασημένια κουταλάκια που της είχε χαρίσει η μητέρα της, που προηγουμένως είχε η γιαγιά της. Ήταν η μοναδική περιουσία που η κ. Κυθρεώτου, έφερε το 1974 από τα κατεχόμενα.
Ο κ. Ιερώνυμος υπογράμμισε πως στο πρόσωπό της κ. Κυθρεώτου «τιμάται όλος ο κυπριακός λαός για τη βοήθεια που έχει προσφέρει στην Ελλάδα μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης».

Εικόνες από τα συσσίτια 

  







Σχολιασμός Νικηφόρου 

Ο Αμερικανός Κωμικός JOSH BILLINGS υποστηρίζει : "  Να θυμάστε του φτωχούς Δεν κοστίζει τίποτα.'
Δεν έχω απολύτως τίποτα με τον πρώην πρωθυπουργό μας που μπορεί να πηγαίνει και όπου θέλει. Τουλάχιστον να μη προκαλεί  Γιατί και αυτός είναι υπεύθυνος για την σημερινή κατάντια