Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Οι Τούρκοι θέλουν Ιταλό παλιό διαιτητή για να φτιάξει την διαιτησία αλλά δεν ρωτάν και εμάς τι πάθαμε με το Χιού Ντάλλας!!!


Ένα μεγάλο όνομα έψαχναν στην Τουρκία ώστε να βάλει σε τάξη την διαιτησία στο πρωτάθλημα της χώρας και φαίνεται ότι το βρήκαν.

Ο λόγος για τον παλαίμαχο Ιταλό διαιτητή Ρομπέρτο Ροσέτι, ο οποίος συμφώνησε, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, να αναλάβει από την νέα σεζόν την εκγύμναση, την προετοιμασία, αλλά και την αξιολόγηση των διαιτητών του τουρκικού πρωταθλήματος.

Οι απολαβές του δεν έγιναν γνωστές, αλλά όπως τονίζεται είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές για έναν από τους κορυφαίους ρέφερι των τελευταίων ετών, που σφύριξε και τον τελικό του Euro 2008.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Και εμείς πήραμε από την Σκοτία το Χιου Ντάλας και αντί να μας φτιάξει την διαιτησία μας την διέλυσε Όχι βέβαια αυτός που τον έχουμε ως βιτρίνα αλλά αυτοί που διοικούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι οι επαγγελματίες παράγοντες που χρόνια βρίσκονται στην ηγεσία της Ε Π Ο. Και γνωρίζουν ότι άμα χάσουν την διαιτησία θα είναι ένα σκέτο γιουβέτσι με ζωμό από κρέας 
Και φτάσαμε στο χάλι ο Ζωγράφος να αναγκάζεται να παραιτηθεί από την Κ Ε Δ αλλά να παραμένει παρατηρητής διαιτησίας που σημαίνει να κρίνει τους ανθρώπους που ασκούν μάχιμοι διαιτησία. 
Μα εδώ έχουμε παρατηρητή διαιτησία του κυρ Δημήτρη Γκρούτση που υπήρξε πλάγιος να βαθμολογεί τους κεντρικούς. Και το μοναδικό του προσόν να είναι ότι υπήρξε κομματάρχης του Μιχάλη Τσιχριτζή στις εκλογές του 2009 και του 2013 και παράγοντας του Π Α Σ Κόρινθος