Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Τιμωρεί η Ε Π Ο τονΠαναθηναϊκό και αυτός απαντά με μια μεταγραφή ενός Ιταλού '



Ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα στη Serie A, ο Τζιαντομένικο Μέστο, θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής Ιταλός δεξιός φουλ μπακ έφτασε κάτω από απόλυτη μυστικότητα στην Αθήνα, διαπραγματεύτηκε με τους ανθρώπους του ΠΑΟ, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ξεκινάει αμέσως προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι!

Έτσι, ο Παναθηναϊκός «απαντάει» με εντυπωσιακό τρόπο στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη δεξιά πλευρά της άμυνάς του λόγω της αδυναμίας του Βέμερ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, να αποδώσει τα προσδοκώμενα.


Ο Μέστο είναι ένας πολύ έμπειρος και ικανός δεξιός μπακ που μπορεί να παίξει με άνεση όλη την πλευρά. Γι’ αυτό άλλωστε έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και ως δεξιός χαφ από τους προπονητές του.

Είναι «ψημένος» μέσα σε συνθήκες… ακραίας πίεσης (όποιος ξέρει τι σημαίνει να παίζεις στη Νάπολι υπό τη σκιά του Βεζούβιου… καταλαβαίνει) και υψηλού ανταγωνισμού. Τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε σε 9 ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Νάπολι υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ, το 2012-2013 μέτρησε 6 παιχνίδια με τους Ναπολιτάνους στο Europa League με τον Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο.

Έκανε σούπερ καριέρα με την Τζένοα (με την οποία επίσης έπαιξε 6 ματς στο Europa League), όπου διετέλεσε συμπαίκτης και με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Αλέξανδρο Τζόρβα, αλλά και τρεις άλλους παλιούς μας γνώριμους, τον πρώην άσο της ΑΕΚ Ντάνιελ Τόζερ, τον πρώην άσο του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπελούτσι και τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Ο Μέστο έχει κάνει και μία εξαιρετική σεζόν στην Ουντινέζε, έφτιαξε το όνομά του στην Ιταλία χάρη στη Ρετζίνα όπου ξεκίνησε την καριέρα του, μετράει 331 συμμετοχές και 12 γκολ στη Serie A και έχει φορέσει τρεις φορές τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας.